Vir Aeternum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lostman-Hybrid/ GInevr - Prot [VYHOZEN]

5 posters

Goto down

Lostman-Hybrid/ GInevr - Prot [VYHOZEN] Empty Lostman-Hybrid/ GInevr - Prot [VYHOZEN]

Příspěvek  lostman Thu Jan 06, 2011 1:34 pm

Nick: Lostman/ginevr

Class (+spec): Warlock
Warior

Talenty:Warlock-Hybrid
Warior- Prot/Fury

Profese: Warlock- Tail/herb/alch
Warior- BS/Min/JWC

EQUIP a LINK NA ARMORY! : Warlock-http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Lostman
Warior-http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Ginevr

Máš enchanty a sockety?: Ano na Obou postavách mám všchno

Máš stabilní internet?: Dosti stabilni internet sice sem takovej přesunovej typ ale vždy net de krásně Wink

Předcházející guildy: Refusion

Důvod odchodu z guildy:Neraidovanost , nuda fajn lidi ale pár jich sem taky chtějí přejít takže by to bylo fajn Wink - Gum - OFFIk sere na nás tak to je pak těžký

Skušenosti se svojí classou:Warlock - Tbc narnias pokračování na Wotlku Wink asi 2 rokem ho hraju myslim že tam znám dobrý fígle Wink
Warior- WOtlk od začátku můj vysněněj sen Wink dobrý zkušenosti jak v tank tak fury

Skušenosti na Raidě(wotlk): ALL na tomto Patchy Full CLear ! Wink
Proč právě Vir Aeternum: Byl jsem tu na Tbc chci zpátky když refusion je de do hnoje Wink znám tu super lidi tak proč ne? Wink

Věk:16

Online omezení (kdy můžete hrát): Tak občas když mám závody přes zimu tak nestíhám pokavaď neni net jinak žádný omezení neni ani ve večerních hodinách opravdu jen pár vyjímek Wink
DPS(+podložený screenem aspoň na dummech)
Lock 9k DPS ale scr fakt nemám bylo to na PAtchowi myslim ze by ste mi mohly věřit , Warior dps asi 4k

lostman

Poèet pøíspìvkù : 3

Návrat nahoru Goto down

Lostman-Hybrid/ GInevr - Prot [VYHOZEN] Empty Re: Lostman-Hybrid/ GInevr - Prot [VYHOZEN]

Příspěvek  Lethal Thu Jan 06, 2011 2:45 pm

Pěkná přihláška. Jsem heterosexuál, ale líbíš se mi. Very Happy
Aktivního locka i tanka potřebujem jak sůl, takže za mě ANO.

Jen doufám, že přes ten equip nebudeš arogantní (jako třeba já někdy). Very Happy Very Happy Very Happy

Lethal

Poèet pøíspìvkù : 74

Návrat nahoru Goto down

Lostman-Hybrid/ GInevr - Prot [VYHOZEN] Empty Re: Lostman-Hybrid/ GInevr - Prot [VYHOZEN]

Příspěvek  lostman Thu Jan 06, 2011 3:11 pm

Spíš ne Wink šak sem ještě lowíček

lostman

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Hucimir Thu Jan 06, 2011 4:17 pm

Svoje som mu uz povedal. Ja som za.
Ale posledné slovo má Semaj.

Hucimir

Poèet pøíspìvkù : 96

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  lostman Thu Jan 06, 2011 4:23 pm

Ale main bude War s lockem budu do Neděle v Refusion abych dodělal prioritu a pak pudu k vám ok?

lostman

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  semaj Thu Jan 06, 2011 6:38 pm

aktivního locka každopádně potřebujem, tvůj equip znám, DPSko ti věřím (a závidím xDxDxD), aji tebe si pamatuju eště z VA takže nejni o čem Very Happy hlaš se mi o inv do gildy nebo komukoliv z vedení
o wariorovi ať rozhodnou jiní Very Happy

semaj

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ddubajz Mon Jan 10, 2011 11:04 am

prijat

Ddubajz

Poèet pøíspìvkù : 24

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: