COMEBACK Shamik [PŘIJAT]
5 posters
Strana 1 z 1
COMEBACK Shamik [PŘIJAT]
Nick: Slaxonator
Class (+spec): Shaman resto <ENHA ELE TBC EQ>
Talenty:Restoration
Profese:Mining
EQUIP a LINK NA ARMORY! :http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Slaxonator PARDON JEDEN TRIKET TAM JE SPATNY + TOTEM PREMENIM
Máš enchanty a sockety?: Mam a aj budem mat na lepsiom equipe zatial mam setko
Máš stabilní internet?: M A M > UPC
Předcházející guildy: Fake it TBC , Jeden s prvych v Blood Shadows prestal som z wow, Vir Aeternum neviem preco som leavol alebo kick dostal nepamatam , Soul of Darkness
Důvod odchodu z guildy:Soul of Darkness Nechapem co su tam za ludia dake addony ktore su zbytocne chcu LOW PROGRESS
Skušenosti se svojí classou: Velke RESTO/ENHA Male Ele
Skušenosti na Raidě(wotlk): Naxx , Os , Eoe , setko co je otvorene na Ulduar som priemerne pripraveny kedze este nemam dostatocny equip
Proč právě Vir Aeternum:Vela ludi poznam stare dobre casi TBC ,normalny ludia , progress
Koho znáš v Vir Aeternum:Patricius,Huca z TBC a potom dake tie stalice
Věk: 17
Online omezení (kdy můžete hrát):18:00 > 22:00 Rano stavam o 5 a idem na vlak
DPS(+podložený screenem aspoň na dummech) : ? RESTO ? ele test 2700+ tbc eq
Tvoje UI:http://www.sendspace.com/file/hyyt7z +-
Class (+spec): Shaman resto <ENHA ELE TBC EQ>
Talenty:Restoration
Profese:Mining
EQUIP a LINK NA ARMORY! :http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Slaxonator PARDON JEDEN TRIKET TAM JE SPATNY + TOTEM PREMENIM
Máš enchanty a sockety?: Mam a aj budem mat na lepsiom equipe zatial mam setko
Máš stabilní internet?: M A M > UPC
Předcházející guildy: Fake it TBC , Jeden s prvych v Blood Shadows prestal som z wow, Vir Aeternum neviem preco som leavol alebo kick dostal nepamatam , Soul of Darkness
Důvod odchodu z guildy:Soul of Darkness Nechapem co su tam za ludia dake addony ktore su zbytocne chcu LOW PROGRESS
Skušenosti se svojí classou: Velke RESTO/ENHA Male Ele
Skušenosti na Raidě(wotlk): Naxx , Os , Eoe , setko co je otvorene na Ulduar som priemerne pripraveny kedze este nemam dostatocny equip
Proč právě Vir Aeternum:Vela ludi poznam stare dobre casi TBC ,normalny ludia , progress
Koho znáš v Vir Aeternum:Patricius,Huca z TBC a potom dake tie stalice
Věk: 17
Online omezení (kdy můžete hrát):18:00 > 22:00 Rano stavam o 5 a idem na vlak
DPS(+podložený screenem aspoň na dummech) : ? RESTO ? ele test 2700+ tbc eq
Tvoje UI:http://www.sendspace.com/file/hyyt7z +-
Slaxon- Poèet pøíspìvkù : 2
Re: COMEBACK Shamik [PŘIJAT]
arathorn napsal:shamanov máme 200 no
Na forku hladame je Shamanov resto/enha
Slaxon- Poèet pøíspìvkù : 2
Tam to treba zas aktualizovat.
Ja by som proti az tak nebol. myslim, ze slaxo umnel. Ale musel by sa zmierit s tym, ze nie vzdy by bol na raide, aj ked to teraz vyzera stale tak, ze ludia nam chybaju, aj ked sa do G invitnu.
Heal nam chyba,a mat konkurenciu v guilde na raid je dobra vec. Ked som bol v BS? tam ludia uz 15 min pre dungom stali a bez party a cakali ze sa snad na nich usmeje stastie. Si spominam jak luckzor oslavoval, ze bol v raide invitnuty skorej jak ja, ked sa na G sklo vypisalo invituje sa na raid
Ja by som proti az tak nebol. myslim, ze slaxo umnel. Ale musel by sa zmierit s tym, ze nie vzdy by bol na raide, aj ked to teraz vyzera stale tak, ze ludia nam chybaju, aj ked sa do G invitnu.
Heal nam chyba,a mat konkurenciu v guilde na raid je dobra vec. Ked som bol v BS? tam ludia uz 15 min pre dungom stali a bez party a cakali ze sa snad na nich usmeje stastie. Si spominam jak luckzor oslavoval, ze bol v raide invitnuty skorej jak ja, ked sa na G sklo vypisalo invituje sa na raid
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 96
mno mame jich hodne to je pravda, ale hlavne ele shamany
resto jsem ja a mistus, ktery momentalne moc nehraje a (stacy ), takze resto shaman aktivni by se jeden zesel, no s eq by se mi to rozhodovalo lepe
pokud hodlas hodne drtit a dohnat eq snad bych aj prihmouril oci, protoze jak jsem rekl, chybi jeste jeden restak aktivni, navic zkusenosti jsou vitane a dle tbc eq lamka nebudes.....
at to rozhodne huca, protoze te zna
pokud bychom te vzali, cekam velku aktivitu, protoze mas co dohanet a progresujem ulduar kde je potreba eq jak sul
tot dle me
resto jsem ja a mistus, ktery momentalne moc nehraje a (stacy ), takze resto shaman aktivni by se jeden zesel, no s eq by se mi to rozhodovalo lepe
pokud hodlas hodne drtit a dohnat eq snad bych aj prihmouril oci, protoze jak jsem rekl, chybi jeste jeden restak aktivni, navic zkusenosti jsou vitane a dle tbc eq lamka nebudes.....
at to rozhodne huca, protoze te zna
pokud bychom te vzali, cekam velku aktivitu, protoze mas co dohanet a progresujem ulduar kde je potreba eq jak sul
tot dle me
cobbe- Poèet pøíspìvkù : 142
Tak sa mne alebo cobemu ozvi ingame.
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 96
starý first person wiper Hyjalu .. Přijat LOCK
Phantom- Poèet pøíspìvkù : 20
Similar topics
» Kačééééér :-* [PŘIJAT]
» Kammala/DK [Přijat]
» Nikolaj - druid [PŘIJAT]