Bonerka demo lock [PŘIJAT]
+3
cobbe
arathorn
Bouner
7 posters
Strana 1 z 1
Bonerka demo lock [PŘIJAT]
Nick : Bonerka
Class: Warlock
Spec: Demonology/destro dle potreby
Profese : Tailoring a druhou rozjedu zrejme ench/jwl odznovu.
EQ a armory: no EQ mam zatim nic moc T6+ swp veci , ale zapracuji na tom
Pripojeni k internetu a PC: internet mam stabilni a PC bez lagu nad 60 fps .
Predchozi Guildy : Blood Shadows , Vir Aeternum
Duvod odchodu : Z BS sem odesel k VA ,a z VA sem odesel uz za dob TBC , duvod je ze jsem sel na ofi.
Proc k VA?: Rad bych se vratil ke staremu kolektivu a ke guilde s kterou sem pokoril TBC , krom SWP ,doufam ze se za tu dobu moc nezmenil kolektiv a guilda je stale tak pohodova jak kdyz jsem vni pusobil .
Zkusenosti s wotlk: Naxx : full cleared , Ulduar: ten moc neznam bo jsem se tam podival jen parkrat ale taktiky mi nedelaji problemy, Toc:full cleared , RS: full cleared +3D , icc:full cleared , RS: full cleared , jako priznam se urcite si to nepamatuji vse do detailu ty prvni dungy , je to preci jen doba co jsem tam byl
Omezeni : Tak PC omezene nemam , jen kdyz je zkuseni nebo vstavam moc brzo tak nemuzu vysedavat u PC do 2 do rana
No to je tak asi vse , rad bych pzdravil cele VA , a hlavne Heju jestli tam teda jeste je .
Class: Warlock
Spec: Demonology/destro dle potreby
Profese : Tailoring a druhou rozjedu zrejme ench/jwl odznovu.
EQ a armory: no EQ mam zatim nic moc T6+ swp veci , ale zapracuji na tom
Pripojeni k internetu a PC: internet mam stabilni a PC bez lagu nad 60 fps .
Predchozi Guildy : Blood Shadows , Vir Aeternum
Duvod odchodu : Z BS sem odesel k VA ,a z VA sem odesel uz za dob TBC , duvod je ze jsem sel na ofi.
Proc k VA?: Rad bych se vratil ke staremu kolektivu a ke guilde s kterou sem pokoril TBC , krom SWP ,doufam ze se za tu dobu moc nezmenil kolektiv a guilda je stale tak pohodova jak kdyz jsem vni pusobil .
Zkusenosti s wotlk: Naxx : full cleared , Ulduar: ten moc neznam bo jsem se tam podival jen parkrat ale taktiky mi nedelaji problemy, Toc:full cleared , RS: full cleared +3D , icc:full cleared , RS: full cleared , jako priznam se urcite si to nepamatuji vse do detailu ty prvni dungy , je to preci jen doba co jsem tam byl
Omezeni : Tak PC omezene nemam , jen kdyz je zkuseni nebo vstavam moc brzo tak nemuzu vysedavat u PC do 2 do rana
No to je tak asi vse , rad bych pzdravil cele VA , a hlavne Heju jestli tam teda jeste je .
Bouner- Poèet pøíspìvkù : 1
Re: Bonerka demo lock [PŘIJAT]
u mňa áno... je to lock.. starý člen... vyequipujeme
arathorn- Poèet pøíspìvkù : 28
wow tak ty zkusnosti jsou imba, locku nikdy neni dost, repsektive u nas stale malo aktivnich
heju jsme prave doequipovali taky zacal vic hrat na og , navic jsou pripady kdy eq neni vse ---> takze ano
heju jsme prave doequipovali taky zacal vic hrat na og , navic jsou pripady kdy eq neni vse ---> takze ano
cobbe- Poèet pøíspìvkù : 142
sem pro prijeti ale meli bychom taky nechat aby se vyjadrili i ostatni z vedeni guildy..
Ddubajz- Poèet pøíspìvkù : 24
A tak asi jó... Pokud bude i inciativa si sám sehnat nějakej eq do začátku...
Lethal- Poèet pøíspìvkù : 74
Čítam, že SWP a keď vidím niekde napísané SWP tak som hned nadšený
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 96
Why not .. pamatuju si tě
Phantom- Poèet pøíspìvkù : 20
Similar topics
» Hiyron - demo lock
» Kimaera.. Affli/Destro lock [Přijat]
» Blödhgirn, warlock DEMO/AFFLI [PŘIJAT]
» Standard - Desto lock