Vir Aeternum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Blödhgirn, warlock DEMO/AFFLI [PŘIJAT]

+2
cobbe
Gordeus
6 posters

Goto down

Blödhgirn, warlock DEMO/AFFLI [PŘIJAT] Empty Blödhgirn, warlock DEMO/AFFLI [PŘIJAT]

Příspěvek  Gordeus Sun Feb 06, 2011 2:31 pm

Nick: Blödhgirn

Class (+spec): Warlock

Talenty: demonology/affliction

Profese: tailoring & enchanting

EQUIP a LINK NA ARMORY! :NAXX+OS+EOE 25 EQ, http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Bl%C3%B6dhgirn

Máš enchanty a sockety?:vše dostupné na každém itemu

Máš stabilní internet?: wifi 20mb/s, vysoce stabilní připojení přes TP-ling router + spolehlivý prowider

Předcházející guildy: ToS, US, VA, FI

Důvod odchodu z guildy: velmi negativní přístup hráčů k raidům a progressu.. nejde o vedení

Skušenosti se svojí classou: locka hraju cca 1 rok a nějaký ty zkušenosti už jsem pobral+půl roku tankování za DK(Gordeus) kdo z vás zná tak ten potvrdí

Skušenosti na Raidě(wotlk): znám taktiky na všechny bosse na WotLKu, tím myslím i dostupné bosse v Ulduaru

Proč právě Vir Aeternum: udělal jsem chybu, že jsem vůbec odešel a doufám, že mi bude odpuštěno. nedával jsem moc velkou naději hráčům před pár měsícema. jejich přístup byl katastrofální Smile

Koho znáš v Vir Aeternum: nejlíp Hucu, Durdimana, Lebrona, ale znám 3/4 VA

Věk: 20

Online omezení (kdy můžete hrát): kdykoli krom pátků (mám tréninky)

DPS(+podložený screenem aspoň na dummech): dps 5000+, a na ignisovi 3,8K+, bohužel nemůžu podložit screenama

Rád bych aby jste mě zase přijalli do svých řad, většina z vás už mi chybí a do teď lituji leavu z VA.

Gordeus

Poèet pøíspìvkù : 3

Návrat nahoru Goto down

Blödhgirn, warlock DEMO/AFFLI [PŘIJAT] Empty Re: Blödhgirn, warlock DEMO/AFFLI [PŘIJAT]

Příspěvek  Gordeus Sun Feb 06, 2011 2:35 pm

Pokud by vám nevyhovoval warlock, tak furt přichází v úvahu mé DK na tankování.

Gordeus

Návrat nahoru Goto down

Blödhgirn, warlock DEMO/AFFLI [PŘIJAT] Empty Re: Blödhgirn, warlock DEMO/AFFLI [PŘIJAT]

Příspěvek  cobbe Sun Feb 06, 2011 2:46 pm

mno mas pravdu, ze kdyz jsme VA ozivovali tak to stalo casto za dve veci a stale je co zlepsovat, no nastesti po par kyblikach nervu uz jsme zase dal Smile
protoze te zname a vime, ze hrat umis a nejsi konfliktni, mas doknce i dk eq-tanka v pripade nouze Very Happy si myslim, ze jedina otazka je na nasi strane ci s tim ma nekdo problem, ze jsi odesel kdyz jsme na to byli zle nebo ne
ja si osobne myslim, ze nejsi typ cloveka co by sel jen po equipu do jinych guild a taky rozhodovani o navratu neni nikdy lehke, mozna nekteri souhlasit nebudou, ale za me ano
cobbe
cobbe

Poèet pøíspìvkù : 142

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  arathorn Sun Feb 06, 2011 3:00 pm

môže byť cowboju

arathorn

Poèet pøíspìvkù : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Lethal Sun Feb 06, 2011 3:04 pm

Gorde a za jak dlouho zase leavneš? Wink

Lethal

Poèet pøíspìvkù : 74

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Gordeus Sun Feb 06, 2011 3:06 pm

Jsem to vysvětloval nahoře Smile. A s Gordem sem odešel kvůli progressu UD a jim se nelíbilo, že je u VA.

Gordeus

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Hucimir Sun Feb 06, 2011 4:26 pm

Proč ne hovorím...
Len jedna otázka mi vrtá hlavou Razz Proc zase prečo odtial kam si šiel? Very Happy

Hucimir

Poèet pøíspìvkù : 96

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Phantom Thu Feb 10, 2011 12:06 am

za mě NE ... VAčka není žádné nádraží .. pokad vim tak takovy cestovatel si byl i na TBC
Phantom
Phantom

Poèet pøíspìvkù : 20

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: