Blödhgirn, warlock DEMO/AFFLI [PŘIJAT]
+2
cobbe
Gordeus
6 posters
Strana 1 z 1
Blödhgirn, warlock DEMO/AFFLI [PŘIJAT]
Nick: Blödhgirn
Class (+spec): Warlock
Talenty: demonology/affliction
Profese: tailoring & enchanting
EQUIP a LINK NA ARMORY! :NAXX+OS+EOE 25 EQ, http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Bl%C3%B6dhgirn
Máš enchanty a sockety?:vše dostupné na každém itemu
Máš stabilní internet?: wifi 20mb/s, vysoce stabilní připojení přes TP-ling router + spolehlivý prowider
Předcházející guildy: ToS, US, VA, FI
Důvod odchodu z guildy: velmi negativní přístup hráčů k raidům a progressu.. nejde o vedení
Skušenosti se svojí classou: locka hraju cca 1 rok a nějaký ty zkušenosti už jsem pobral+půl roku tankování za DK(Gordeus) kdo z vás zná tak ten potvrdí
Skušenosti na Raidě(wotlk): znám taktiky na všechny bosse na WotLKu, tím myslím i dostupné bosse v Ulduaru
Proč právě Vir Aeternum: udělal jsem chybu, že jsem vůbec odešel a doufám, že mi bude odpuštěno. nedával jsem moc velkou naději hráčům před pár měsícema. jejich přístup byl katastrofální
Koho znáš v Vir Aeternum: nejlíp Hucu, Durdimana, Lebrona, ale znám 3/4 VA
Věk: 20
Online omezení (kdy můžete hrát): kdykoli krom pátků (mám tréninky)
DPS(+podložený screenem aspoň na dummech): dps 5000+, a na ignisovi 3,8K+, bohužel nemůžu podložit screenama
Rád bych aby jste mě zase přijalli do svých řad, většina z vás už mi chybí a do teď lituji leavu z VA.
Class (+spec): Warlock
Talenty: demonology/affliction
Profese: tailoring & enchanting
EQUIP a LINK NA ARMORY! :NAXX+OS+EOE 25 EQ, http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Bl%C3%B6dhgirn
Máš enchanty a sockety?:vše dostupné na každém itemu
Máš stabilní internet?: wifi 20mb/s, vysoce stabilní připojení přes TP-ling router + spolehlivý prowider
Předcházející guildy: ToS, US, VA, FI
Důvod odchodu z guildy: velmi negativní přístup hráčů k raidům a progressu.. nejde o vedení
Skušenosti se svojí classou: locka hraju cca 1 rok a nějaký ty zkušenosti už jsem pobral+půl roku tankování za DK(Gordeus) kdo z vás zná tak ten potvrdí
Skušenosti na Raidě(wotlk): znám taktiky na všechny bosse na WotLKu, tím myslím i dostupné bosse v Ulduaru
Proč právě Vir Aeternum: udělal jsem chybu, že jsem vůbec odešel a doufám, že mi bude odpuštěno. nedával jsem moc velkou naději hráčům před pár měsícema. jejich přístup byl katastrofální
Koho znáš v Vir Aeternum: nejlíp Hucu, Durdimana, Lebrona, ale znám 3/4 VA
Věk: 20
Online omezení (kdy můžete hrát): kdykoli krom pátků (mám tréninky)
DPS(+podložený screenem aspoň na dummech): dps 5000+, a na ignisovi 3,8K+, bohužel nemůžu podložit screenama
Rád bych aby jste mě zase přijalli do svých řad, většina z vás už mi chybí a do teď lituji leavu z VA.
Gordeus- Poèet pøíspìvkù : 3
Re: Blödhgirn, warlock DEMO/AFFLI [PŘIJAT]
Pokud by vám nevyhovoval warlock, tak furt přichází v úvahu mé DK na tankování.
mno mas pravdu, ze kdyz jsme VA ozivovali tak to stalo casto za dve veci a stale je co zlepsovat, no nastesti po par kyblikach nervu uz jsme zase dal
protoze te zname a vime, ze hrat umis a nejsi konfliktni, mas doknce i dk eq-tanka v pripade nouze si myslim, ze jedina otazka je na nasi strane ci s tim ma nekdo problem, ze jsi odesel kdyz jsme na to byli zle nebo ne
ja si osobne myslim, ze nejsi typ cloveka co by sel jen po equipu do jinych guild a taky rozhodovani o navratu neni nikdy lehke, mozna nekteri souhlasit nebudou, ale za me ano
protoze te zname a vime, ze hrat umis a nejsi konfliktni, mas doknce i dk eq-tanka v pripade nouze si myslim, ze jedina otazka je na nasi strane ci s tim ma nekdo problem, ze jsi odesel kdyz jsme na to byli zle nebo ne
ja si osobne myslim, ze nejsi typ cloveka co by sel jen po equipu do jinych guild a taky rozhodovani o navratu neni nikdy lehke, mozna nekteri souhlasit nebudou, ale za me ano
cobbe- Poèet pøíspìvkù : 142
môže byť cowboju
arathorn- Poèet pøíspìvkù : 28
Gorde a za jak dlouho zase leavneš?
Lethal- Poèet pøíspìvkù : 74
Jsem to vysvětloval nahoře . A s Gordem sem odešel kvůli progressu UD a jim se nelíbilo, že je u VA.
Proč ne hovorím...
Len jedna otázka mi vrtá hlavou Proc zase prečo odtial kam si šiel?
Len jedna otázka mi vrtá hlavou Proc zase prečo odtial kam si šiel?
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 96
za mě NE ... VAčka není žádné nádraží .. pokad vim tak takovy cestovatel si byl i na TBC
Phantom- Poèet pøíspìvkù : 20
Similar topics
» Nirrty - Warlock - Destro/Affli [Přijat]
» Kimaera.. Affli/Destro lock [Přijat]
» Bonerka demo lock [PŘIJAT]
» Spartanek-Warlock
» Hiyron - demo lock
» Kimaera.. Affli/Destro lock [Přijat]
» Bonerka demo lock [PŘIJAT]
» Spartanek-Warlock
» Hiyron - demo lock
Strana 1 z 1