Raven Hunter MM [PŘIJAT]
+2
Ddubajz
Raven
6 posters
Strana 1 z 1
Raven Hunter MM [PŘIJAT]
Nick: Raven
Class (+spec): Hunter MM
Talenty: MM/Surv
Profese: Ench(450)/Eng(450)
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Raven
Máš enchanty a sockety?: ano mam vsetko
Máš stabilní internet?: ano mam
Předcházející guildy: TBC : Warriors of Dawn, Renegades, Ashes of Phoenix, Templars of Steel ..... Wotlk Templars of Steel, Unknown Soldiers, Blood Shadows, Fake It.
Důvod odchodu z guildy: vsetky guldy co som spomenul sa alebo rozpadli alebo bola slaba aktivita na raidoch cize skoro rozpadaju ...
Skušenosti se svojí classou: 4 roky v PVE biznise
Skušenosti na Raidě(wotlk): na Wotlk vsetko co je otvorene okrem 2 last bossou v UD ale taktiku mam nastudovanu
Proč právě Vir Aeternum: mam tu vela kamaratou, a hlavne kvoli kolektivu...
Koho znáš v Vir Aeternum: Cobe, Linzy, Lebron, kezdeho clena z US ... a este vela ludi z TBC ...
Věk: 20
Online omezení (kdy můžete hrát): nemam obmezdenie
DPS(+podložený screenem aspoň na dummech) Screen nemam bohuzial ale tak normalne 4000 plus
Tvoje UI: moje UI sa meni skoro stale podla nalady takze to sa mi neoplati sem davat zajtra budem mat mozno ine
Class (+spec): Hunter MM
Talenty: MM/Surv
Profese: Ench(450)/Eng(450)
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Raven
Máš enchanty a sockety?: ano mam vsetko
Máš stabilní internet?: ano mam
Předcházející guildy: TBC : Warriors of Dawn, Renegades, Ashes of Phoenix, Templars of Steel ..... Wotlk Templars of Steel, Unknown Soldiers, Blood Shadows, Fake It.
Důvod odchodu z guildy: vsetky guldy co som spomenul sa alebo rozpadli alebo bola slaba aktivita na raidoch cize skoro rozpadaju ...
Skušenosti se svojí classou: 4 roky v PVE biznise
Skušenosti na Raidě(wotlk): na Wotlk vsetko co je otvorene okrem 2 last bossou v UD ale taktiku mam nastudovanu
Proč právě Vir Aeternum: mam tu vela kamaratou, a hlavne kvoli kolektivu...
Koho znáš v Vir Aeternum: Cobe, Linzy, Lebron, kezdeho clena z US ... a este vela ludi z TBC ...
Věk: 20
Online omezení (kdy můžete hrát): nemam obmezdenie
DPS(+podložený screenem aspoň na dummech) Screen nemam bohuzial ale tak normalne 4000 plus
Tvoje UI: moje UI sa meni skoro stale podla nalady takze to sa mi neoplati sem davat zajtra budem mat mozno ine
Raven- Poèet pøíspìvkù : 16
Re: Raven Hunter MM [PŘIJAT]
No za me ano uz jen kvuli skusenostem 4 roky uz zas tak malo neni take je dobre ze nemas omezeny cas
no za me jednoznacne ANO Ale musi se vyjadrit i ostatni clenove vedeni
no za me jednoznacne ANO Ale musi se vyjadrit i ostatni clenove vedeni
Ddubajz- Poèet pøíspìvkù : 24
Ahoj Ravage koukal sem na tvuj eq myslim ze mas hodne slusny eq zvledem ktomu ze te znam z tbc vim ze nejsi zadna lamka a ze svuj klast umis dobre myslim si ze by se nam hodil hantr co za svuj klast umi predem te chci ale upozornit ze muj zastupce je andre a ze se nebudou tolerovat hadky mam v planu udelat pro hantri aspon 1 tydne povinou ucas na raidu este nez te prijmu chci stebou mluvit sem online od 19 00 skoro kazdy den takze az budu online napis mi promluvime si otom co mam v planu co se tice hantru
Rvaga prijmu ja po te co si promluvime az budeme oba online
Rvaga prijmu ja po te co si promluvime az budeme oba online
pattronus- Poèet pøíspìvkù : 2
V US jsi mi poslal hromadu rune clothu když jsem potřeboval na repku. Berem.
Lethal- Poèet pøíspìvkù : 74
Similar topics
» chanpions, hunter [PŘIJAT]
» Aprune, Hunter MM [Přijat]
» gymlin pve hunter [NEPŘIJAT]
» prihlaska hunter [NEPŘIJAT]
» Galora survival hunter
» Aprune, Hunter MM [Přijat]
» gymlin pve hunter [NEPŘIJAT]
» prihlaska hunter [NEPŘIJAT]
» Galora survival hunter
Strana 1 z 1