Pwner-Druid-Resto/Bala [PŘIJAT]
+2
Lethal
Pwner
6 posters
Strana 1 z 1
Pwner-Druid-Resto/Bala [PŘIJAT]
Nick: Pwner
Class (+spec): Druid (Resto )
Talenty: 11/0/60 (Restoration) , 64/0/7 (Balance)
Profese: Rozpracovaný Enchanting (279 skill )
EQUIP a LINK NA ARMORY! :http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Pwner
Máš enchanty a sockety?: Áno.
Máš stabilní internet?: Áno
Předcházející guildy: Refusion (nepohodli sme sa), Bonfires of the Enclave (Fajn guilda , na pár výnimiek vpoho ľudia, malá PvE aktivita)
Skušenosti se svojí classou: Za druida hrám približne 2,5 roka, od patchu 2.4.0 kedy ma kamaráti priviedli k WoWku
Skušenosti na Raidě(wotlk): Bol som na cudzom serveri pri progresovaní ToC-u, Naxx mám vrodený, Ulduar s vami rád proggresnem
Proč právě Vir Aeternum: Pripadáte mi ako v pohode guilda , nepočuť o vás veľa , stojíte v ústraní a to sa mi páči. Veľa ľudí odvás som stretol v BG-čkách a boli v pohode
Koho znáš v Vir Aeternum: Málokoho , viac-menej z videnia. Rád spoznávam nových ludí
Věk + Online omezení (kdy můžete hrát): 16 Rokov (Okrem školy bez povinností), Môžem tu byť nonstop, problém môže nastať v piatok večer, mám predsa ešte aj real-life.
DPS(+podložený screenem aspoň na dummech): Primárne hrám za Resto Druida, V Balancu mám cca +-3,5k DPS.
Tvoje UI: Ako u každého hráča , preplnené (X-Perl, Recount...) bindy samozrejmosťou.
Tak, dúfam že sa vám prihláška zapáčila. Snáď sa v guilde uvidíme
Class (+spec): Druid (Resto )
Talenty: 11/0/60 (Restoration) , 64/0/7 (Balance)
Profese: Rozpracovaný Enchanting (279 skill )
EQUIP a LINK NA ARMORY! :http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Pwner
Máš enchanty a sockety?: Áno.
Máš stabilní internet?: Áno
Předcházející guildy: Refusion (nepohodli sme sa), Bonfires of the Enclave (Fajn guilda , na pár výnimiek vpoho ľudia, malá PvE aktivita)
Skušenosti se svojí classou: Za druida hrám približne 2,5 roka, od patchu 2.4.0 kedy ma kamaráti priviedli k WoWku
Skušenosti na Raidě(wotlk): Bol som na cudzom serveri pri progresovaní ToC-u, Naxx mám vrodený, Ulduar s vami rád proggresnem
Proč právě Vir Aeternum: Pripadáte mi ako v pohode guilda , nepočuť o vás veľa , stojíte v ústraní a to sa mi páči. Veľa ľudí odvás som stretol v BG-čkách a boli v pohode
Koho znáš v Vir Aeternum: Málokoho , viac-menej z videnia. Rád spoznávam nových ludí
Věk + Online omezení (kdy můžete hrát): 16 Rokov (Okrem školy bez povinností), Môžem tu byť nonstop, problém môže nastať v piatok večer, mám predsa ešte aj real-life.
DPS(+podložený screenem aspoň na dummech): Primárne hrám za Resto Druida, V Balancu mám cca +-3,5k DPS.
Tvoje UI: Ako u každého hráča , preplnené (X-Perl, Recount...) bindy samozrejmosťou.
Tak, dúfam že sa vám prihláška zapáčila. Snáď sa v guilde uvidíme
Pwner- Poèet pøíspìvkù : 2
Re: Pwner-Druid-Resto/Bala [PŘIJAT]
Eq celkem solidní do začátku, healerů není nikdy dost, zvlášť u nás.
Nemám přehled kolik máme aktivních resťáků, ale moc mě jich nenapadá.
Hlavní je aktivita! Ne jak pár jedinců co se nechali invitnout a od tý doby na to kašlou.
Nechť se vyjádří CL druidů.
Jediný co se mi moc nelíbilo jsou ty profese. Zmiňuješ jednu a ještě low skill...
(jinak v pátek večer se neraiduje, ale chlastá )
Nemám přehled kolik máme aktivních resťáků, ale moc mě jich nenapadá.
Hlavní je aktivita! Ne jak pár jedinců co se nechali invitnout a od tý doby na to kašlou.
Nechť se vyjádří CL druidů.
Jediný co se mi moc nelíbilo jsou ty profese. Zmiňuješ jednu a ještě low skill...
(jinak v pátek večer se neraiduje, ale chlastá )
Lethal- Poèet pøíspìvkù : 74
resťák ma napadá iba galaxx a patriciusov alt a jo piatkov sa neboj... neraidujeme ale chľastáme
arathorn- Poèet pøíspìvkù : 28
Na zkousku bych te urcite vzal, heal je vzdy potreba, hlavne resto drood(nedostatkove zbozi).Ale ty profky by sis mel dodelat. Btw patricius je kar
Galaxx- Poèet pøíspìvkù : 12
jj patky a soboty se neraidujeme, resp. 25-ky nechodi, jen 10-ky, duvody netreba zminovat
main spec resto se mi libi, je potreba trochu podrazdit galaxxe
podle armory tech enchantu zase tolik nemas, to si budes muset dodelat! a ty profese doufam taky
podle armory tech enchantu zase tolik nemas, to si budes muset dodelat! a ty profese doufam taky
cobbe- Poèet pøíspìvkù : 142
cobbe napsal:jj patky a soboty se neraidujeme, resp. 25-ky nechodi, jen 10-ky, duvody netreba zminovat
Teraz akurát farmim itemy na enchanting, skill stúpa. Enchanty nemám na pár Balance veciach , na resťákovi mám takmer všetko ak sa nemýlim
Pwner- Poèet pøíspìvkù : 2
Similar topics
» Kimimaru - Druid, Resto/Balance [Přijat]
» Caramelle-Druid/Resto,Balance,feral [PŘIJAT]
» Looserxd-resto druid
» Fylira druid - Resto / Balanc
» Feralasi resto-balance/druid [NEPŘIJAT]
» Caramelle-Druid/Resto,Balance,feral [PŘIJAT]
» Looserxd-resto druid
» Fylira druid - Resto / Balanc
» Feralasi resto-balance/druid [NEPŘIJAT]
Strana 1 z 1