Pobehlica mag/heal priest
+4
Linzy
Raven
kimaera
svist
8 posters
Strana 1 z 1
Pobehlica mag/heal priest
tak podavam prihlasku i za priesta lebo mam pocit ze magov mate asi pretlak.. a heal priestov ste psali ze mate otvoreny nabor
Nick: Pobehlica, Pobehlicak
Class (+spec):
mage / priest - heal
Talenty:
mag - fire 20/51/0..... na ulduar pripravene arcane talenty
priest - 17/54/0
Profese:
mage - jwl, tail, ench
priest - ench, herb, alch
EQUIP a LINK NA ARMORY! :
http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Pobehlica
http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Pobehlicak
Máš enchanty a sockety?:
jo enchanty head + shouldery
Máš stabilní internet?:
ano
Předcházející guildy:
Furious Gorrilaz, Mortal Spirits, Blood Shadows, Fake it, The Gladiators of death
Důvod odchodu z guildy:
Progress stagnuje. Na raidy sa chodi za altov a potom to tak nekdy vyzera.
Skušenosti se svojí classou:
mag 3 roky, priest 1,5 roka
Skušenosti na Raidě(wotlk): na tbc vse az po felmysta, wotlk - naxx, OS, EOE, ulduar po kologarna
Proč právě Vir Aeternum:
Dobra partia ludi ktoru z nam s roznych gild pomaly, a vzdy som chcel sem ist uz od cias FG
Koho znáš v Vir Aeternum:
tak najviac asi heju, Dal este znam par lidi s inych gild. Vsetkych co boli ku konci tbc u Fi a tak.
Věk:
21
Online omezení (kdy můžete hrát):
od 17.00 - 00.00
DPS(+podložený screenem aspoň na dummech)
https://2img.net/r/ihimizer/i/wowscrnshot010611192734.jpg/
je to sice thadius ale tak mozem dodat i iny
Tvoje UI:
https://2img.net/r/ihimizer/i/wowscrnshot030211173226.jpg/
Nick: Pobehlica, Pobehlicak
Class (+spec):
mage / priest - heal
Talenty:
mag - fire 20/51/0..... na ulduar pripravene arcane talenty
priest - 17/54/0
Profese:
mage - jwl, tail, ench
priest - ench, herb, alch
EQUIP a LINK NA ARMORY! :
http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Pobehlica
http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Pobehlicak
Máš enchanty a sockety?:
jo enchanty head + shouldery
Máš stabilní internet?:
ano
Předcházející guildy:
Furious Gorrilaz, Mortal Spirits, Blood Shadows, Fake it, The Gladiators of death
Důvod odchodu z guildy:
Progress stagnuje. Na raidy sa chodi za altov a potom to tak nekdy vyzera.
Skušenosti se svojí classou:
mag 3 roky, priest 1,5 roka
Skušenosti na Raidě(wotlk): na tbc vse az po felmysta, wotlk - naxx, OS, EOE, ulduar po kologarna
Proč právě Vir Aeternum:
Dobra partia ludi ktoru z nam s roznych gild pomaly, a vzdy som chcel sem ist uz od cias FG
Koho znáš v Vir Aeternum:
tak najviac asi heju, Dal este znam par lidi s inych gild. Vsetkych co boli ku konci tbc u Fi a tak.
Věk:
21
Online omezení (kdy můžete hrát):
od 17.00 - 00.00
DPS(+podložený screenem aspoň na dummech)
https://2img.net/r/ihimizer/i/wowscrnshot010611192734.jpg/
je to sice thadius ale tak mozem dodat i iny
Tvoje UI:
https://2img.net/r/ihimizer/i/wowscrnshot030211173226.jpg/
svist- Poèet pøíspìvkù : 7
Re: Pobehlica mag/heal priest
Tak podla mna by este jeden Holy prist bodol hlavne ak je aktivny no ... a ani eq nema zly ... takze zamna ANO.
Raven- Poèet pøíspìvkù : 16
tak na UD su holy pristi nezbytny za holy prista by som rozhodne bol za ANO a magov mame vela a velmi kvalitnych tak nvm
Linzy- Poèet pøíspìvkù : 45
Praxe, a představa vedení guildy je taková, že pouze alti se nepřijímají. U některých se to samozřejmě nemusí vědět a určitě by se nějaká černá ovečka našla.
Pokud si vzpomínám, tak už jsi ve VA byl a zřejmě jsi leavnul... a tyhle lidi mě, upřímně, dost vaděj.
Je velmi snadné měnit guildy podle toho jak se ti to hodí a která je zrovna "ve formě" a když je krize zdekovat se jinam...
Za mě NE, ale nemám rozhodující slovo, spíš to vidím na rozhodující slovo CL mágů (CL priestů není).
Pokud si vzpomínám, tak už jsi ve VA byl a zřejmě jsi leavnul... a tyhle lidi mě, upřímně, dost vaděj.
Je velmi snadné měnit guildy podle toho jak se ti to hodí a která je zrovna "ve formě" a když je krize zdekovat se jinam...
Za mě NE, ale nemám rozhodující slovo, spíš to vidím na rozhodující slovo CL mágů (CL priestů není).
Lethal- Poèet pøíspìvkù : 74
Jdeš na to chytře. Přes priesta. Nevim už, kdo tě pár týdnů zpět do naší guildy vzal, ale byl jsem to já, kdo tě z ní obratem odstranil. Mágů máme dost a je i dost jiných zájemců, které bych upřednostnil. Možná bys měl znovu zvážit, zda-li k nám chceš, protože jediné průchozí řešení vidím tak, že budeš mít priesta maina a nemusíš se bát, že bych si pohlídal, abys na nás nezkoušel věci typu "lognu mága a jdu s mágem". A to jak střídáš guildy jako fusekle mi taktéž nevoní. Za mě NE.
Scara- Poèet pøíspìvkù : 8
lethall ja som neleavol bol som kiknuty..
dal ja gildy nemenim podla toho ktora je ve forme... dlho dlho som bol vo fg az co sa fg rozpadla kvoli progresu sme stary clenovia urobili mortal spirits spojenim s Goh, ta se rozpadla zruba 2 mesice na to.. sel sem do Bs..... nikeho sem tam neznal.. vydrzal som tam tak mesic bez kamaratov pak sem leavol a sel do Fi kvoli kamaratom aj ked vtedy nemali v porovnani s bs zrovna progress... a tam som bol az doteraz.. Fi sa nekolkokrat rozpadla a nekolkrat zlozila... pokazde to vydrzalo chvilu.. az teraz co vsetci s ktorymi som bol vo Fi bud odisli na hordu/ alebo na mystic.. az pak sem zmenil gildu ku gladiatorom a to aj ked som chcel ist uz vtedy ku vam
rozhodne som neni equipmen ktory nabere eq a pak leavne ten eq co som nabral v fg tak som bol az do konca u Fg, u BS sem nebral jedinou vec, a to co som bral u fake it tiez som vydrzal az do konca gildy...
Scarabe osobne nwm co proti mne mas... Skor ja si pamatam ako si ty leavol US s eq... nabratym tam plnou t7,5 ale vsak nechme to tak...........
A zaa to za co by som chodil stejne som vzdy hovoril ze pojdem za to co bude potreba.. keby bol treba palach heal tak lognem trebars este aj eolaira.... takze tolko k tomu vsetkemu
dal ja gildy nemenim podla toho ktora je ve forme... dlho dlho som bol vo fg az co sa fg rozpadla kvoli progresu sme stary clenovia urobili mortal spirits spojenim s Goh, ta se rozpadla zruba 2 mesice na to.. sel sem do Bs..... nikeho sem tam neznal.. vydrzal som tam tak mesic bez kamaratov pak sem leavol a sel do Fi kvoli kamaratom aj ked vtedy nemali v porovnani s bs zrovna progress... a tam som bol az doteraz.. Fi sa nekolkokrat rozpadla a nekolkrat zlozila... pokazde to vydrzalo chvilu.. az teraz co vsetci s ktorymi som bol vo Fi bud odisli na hordu/ alebo na mystic.. az pak sem zmenil gildu ku gladiatorom a to aj ked som chcel ist uz vtedy ku vam
rozhodne som neni equipmen ktory nabere eq a pak leavne ten eq co som nabral v fg tak som bol az do konca u Fg, u BS sem nebral jedinou vec, a to co som bral u fake it tiez som vydrzal az do konca gildy...
Scarabe osobne nwm co proti mne mas... Skor ja si pamatam ako si ty leavol US s eq... nabratym tam plnou t7,5 ale vsak nechme to tak...........
A zaa to za co by som chodil stejne som vzdy hovoril ze pojdem za to co bude potreba.. keby bol treba palach heal tak lognem trebars este aj eolaira.... takze tolko k tomu vsetkemu
abych to doplnil byl skutecne kicknuty, protoze nekterym se zdas asi prilis kontroverzni postava a tedy po invnuti sel skoro hned ven (nech se vyjadri v cem je problem sak i tady)
...........ja osobni zkusenosti nemam takze to nemuzu hodnotit
co se tyka magu tak na uld mame 3/4 v raidu coz je opravdu dostacujici
co se tyka priestu tak ano priesti do uld min.2, temer pravidelne ted chodi arween co nabral eq (a ze mu to jde ), carin, jessi, elein - stridave oblacno prubezne doplnuji aspon na ty dva takze ta poptavka uz neni taka velka v posledni dobe
tezko rict, osobne za me ten kick nebyl uplne ok, takze za to sry
prinos pro guildu mozny, ale maga ted nepotrebujeme, priesta mozna ano, ale nezarucim ti ucast na raidu
jak rikal lethal jedina mozna cesta je main-priest a podle potreby muzes maga, ale to uz si sam zvaz zda to ma pak cenu
...........ja osobni zkusenosti nemam takze to nemuzu hodnotit
co se tyka magu tak na uld mame 3/4 v raidu coz je opravdu dostacujici
co se tyka priestu tak ano priesti do uld min.2, temer pravidelne ted chodi arween co nabral eq (a ze mu to jde ), carin, jessi, elein - stridave oblacno prubezne doplnuji aspon na ty dva takze ta poptavka uz neni taka velka v posledni dobe
tezko rict, osobne za me ten kick nebyl uplne ok, takze za to sry
prinos pro guildu mozny, ale maga ted nepotrebujeme, priesta mozna ano, ale nezarucim ti ucast na raidu
jak rikal lethal jedina mozna cesta je main-priest a podle potreby muzes maga, ale to uz si sam zvaz zda to ma pak cenu
cobbe- Poèet pøíspìvkù : 142
mne se ani tak o postavu nejedna ale ked tam budem prijaty aby ste ma vyslovne nektory nemuseli tak to nwm i ked stale neviem preco by trebars bol so mnou problem a ci uz sa nekto stretol s tym ze som robil kktiny a tak
Mám rád ludi, ktori su ticho, ked je treba, mam rad ludi co robia co sa od nich chce a pod.
S magom, aj ked to sebelepsie mozno vieš (mozno si sa zlepsil, neviem) jednoducho nie je sanca. Mage ma sice dobry dmg, je takmer ale zbytecny a mame ich dost a hodne aktivnych, vlastne je to takmer jedina class, s ktorou problem nie je. Takze by sa dalo uvazovat jedine o priestovi, ale neviem ci sa viem k tomu vyjadrit.
Ako vravim, neviem aky si, mozno si sa rapidne zlepsil aj povahovo poslednej skusenosti.
K tomu casu u BS, bolo to viac jak mesiac a namiesto "ani jednu vec" si mal radšej napisat "vsetko co islo".
Za mna mage NIE (mozno jak alt?(!), priest, neviem, podla potreby jak sme na tom. Tam MOZNO
S magom, aj ked to sebelepsie mozno vieš (mozno si sa zlepsil, neviem) jednoducho nie je sanca. Mage ma sice dobry dmg, je takmer ale zbytecny a mame ich dost a hodne aktivnych, vlastne je to takmer jedina class, s ktorou problem nie je. Takze by sa dalo uvazovat jedine o priestovi, ale neviem ci sa viem k tomu vyjadrit.
Ako vravim, neviem aky si, mozno si sa rapidne zlepsil aj povahovo poslednej skusenosti.
K tomu casu u BS, bolo to viac jak mesiac a namiesto "ani jednu vec" si mal radšej napisat "vsetko co islo".
Za mna mage NIE (mozno jak alt?(!), priest, neviem, podla potreby jak sme na tom. Tam MOZNO
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 96
v bs nic vazne nebral... tempesta offhandu 4xt6 som mal este s fg.... t6 wristy som mal s Fi a calamitky taky s Fi takze opravdu odtial nic nemam
To som mal na mysli uz wotlk, tak TBC dnes uz moc ludi nezaujima. No ja neviem, musime sa nejak pobavit o tom jak sme na tom s priestami, mam pocit, ze sa snad aj zacali teraz snazit.
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 96
svist napsal:lethall ja som neleavol bol som kiknuty..
OK tak jsi byl leavnutý. Já jsem myslel, že už jsi ve VA byl někdy v minulosti, ale asi jsem se spletl.
Jinak že se tu obouváš do Scaraba, tak mě se to týká taky, protože já leavnul "equiplej" asi týden po něm.
Nijak jsme si v US šunky neváleli a nedostávali equip zadarmo. Naxx jsme si tam odprogresovali a equip získali, řekl bych, zaslouženě. Navíc jsme leavli, abychom pomohli obnovit guildu, ve které hrajeme přes 3 roky. Proto VA funguje tak dlouho(více či méně dobře), protože má velmi pevný základ. Kolik původních guild zde zůstalo od spojení Sargu s Narnem? My nejsme jak FI co to dělaj jak sraz ZŠ po deseti letech, sejdou se, daj pár dungů a zas se rozejdou, aby se za čas zas sešli...
huca ja som na wotlku u bs nebol... nechapu tomu poslednemu prispevku
lethall teba si nepamatam ze si tam bol ale vsak stejne ja som tam napisal nechme to tak.... a do scaraba sa neobuvam len mam pocit ze on stale nieco proti mne ma tak chcem vediet kvoli comu
k tomu preco sa fi nekolko krat rozpadla ...no chytili sme ritoleza anniho ako aj vy na tbc a mozno si to pamatate aj vy i ked vtedy ste boli vacsina asi na TS ako vtedy rozlozil vtedy vas a vzniklo jeho slavne memento mori... pote nejako sa nabral do Fi a po wotlku bol kicknuty ale zobral so sebou aj par inych hracov
K US to bol fail to sme s eom vedeli uz odzaciatku to ze sme sa akoze spojili s Tos s ktorej gildy tam hrali snad 3-4ludia....aj to taky ktory u fi boli aj na tbc.... progress neprinesie
K spojeni Fi + anarchy tam bolo sice dost ludi ale jednoducha logika nemozes chcet od ludi co sa na tbc pozreli sotva Vashke do oci .. a boli cely happy ked dali Za.. aby ti naraz progresovali ulduar .. na naxx to este stacilo ale aj tam bola v metroch pekne vidno ta fuga....FI hraci........rozdiel ale 300k pak nekto s anarchy - ja som pokazde isiel sem iba kvoli znamym ludom ktorych som spoznal este na tbc a este kvoli tomu lebo som vedel ze na TS s bukvicou byva sranda
lethall teba si nepamatam ze si tam bol ale vsak stejne ja som tam napisal nechme to tak.... a do scaraba sa neobuvam len mam pocit ze on stale nieco proti mne ma tak chcem vediet kvoli comu
k tomu preco sa fi nekolko krat rozpadla ...no chytili sme ritoleza anniho ako aj vy na tbc a mozno si to pamatate aj vy i ked vtedy ste boli vacsina asi na TS ako vtedy rozlozil vtedy vas a vzniklo jeho slavne memento mori... pote nejako sa nabral do Fi a po wotlku bol kicknuty ale zobral so sebou aj par inych hracov
K US to bol fail to sme s eom vedeli uz odzaciatku to ze sme sa akoze spojili s Tos s ktorej gildy tam hrali snad 3-4ludia....aj to taky ktory u fi boli aj na tbc.... progress neprinesie
K spojeni Fi + anarchy tam bolo sice dost ludi ale jednoducha logika nemozes chcet od ludi co sa na tbc pozreli sotva Vashke do oci .. a boli cely happy ked dali Za.. aby ti naraz progresovali ulduar .. na naxx to este stacilo ale aj tam bola v metroch pekne vidno ta fuga....FI hraci........rozdiel ale 300k pak nekto s anarchy - ja som pokazde isiel sem iba kvoli znamym ludom ktorych som spoznal este na tbc a este kvoli tomu lebo som vedel ze na TS s bukvicou byva sranda
nechajte equip equipom vsetci vieme ako to bolo u US a aj dovody preco ludia zacali odchadzat. co sa tyka Pobeho a jeho posobenia u BS , bol u BS asi na progresse swp pokial dali felmysta cez wotlk nebol. setci maju radi eq, vacsina to hra len preto aby ho mala aj ked myslim ze toto konkretne nieje Pobeho pripad. Mna tiez vytocilo v US ked Eo rozdelil loot a dostal si Turning tide namiesto Darksoulla ale to je uz zanami. Co sa tyka tych holy pristov- Arween sa snazia je aktivny a vsetko nasvedcuje tomu ze to tak aj ostane. Avsak na jessiho a carin sa asi moc spoliehat neda kedze najma aktivit azo strany carin je biedna a jessi vieme ako natom je. Elein chodieva na raidy aj je skill ale casto sa mu stane ze pride neskoro atd. Hladali sme holy prista surne, ziadny neprisiel a myslim si ze to ze ja budem logovat Vendelinku nieje riesenie, navyse ked sa nam sam od sebe ponukne full T7,5 holy prist s majitelom o ktorom vsetci vedia ze to hrat vie.
Tak znovu. Ano, byl jsi kicknuty. To ti ještě nezakládá jakýkoli nárok na to, si tu stěžovat. Do VA ses tehdy totiž dostal oklikou přes Heju a invite jsi dostal od officira, aniž by o tom širší vedení či CL cokoli vědělo. Proto ten následný kick - takový způsob přijetí do guildy se netoleruje - nerespektuje pravidla, na kterých jsme se ve VA domluvili. Neříkám nutně, že to byla tvoje chyba, byla to chyba v systému a byla napravena. Důvody proč tě ve VA nechci: tvůj výkon/sebeprezentace v US mě nijak zvlášť neoslnil a dalšího týpka, co má maina mága, zkrátka nepotřebujeme (ač ochoten chodit za alty). Ta první část je samozřejmě subjektivní hodnocení, k tvé smůle jsem CL a můj názor v tomto hraje roli. Další rozebírání k ničemu nevede, pro mě je to uzavřená kapitola. Opakuju se tu jenom proto, že jsi mě o to v předchozích příspěvcích žádal.
Scara- Poèet pøíspìvkù : 8
j tak ted uz to chapu.. dik za nazor... a k tomu ze u Us som na teba nejako dobre ani nezaposobil sa ani necudujem vtedy som este moc netusil rotacie maga na wotlku a arcane mi osobne nesedel vobec...a kym som si nasiel svoj fire ktory mi vyhovoval tak to chvilu trvalo.... a este aj to ze sa v eq naraz zmizlo BD a BH a je uz iba SP aj to mi chvilu trvalo... to je fakt
ja myslim, ze toto jsme probrali ze maga nepotrebujeme o opravdu se opakujeme
mno tak bud poresime priesta nebo tim to padlo uplne?
mno tak bud poresime priesta nebo tim to padlo uplne?
cobbe- Poèet pøíspìvkù : 142
Podme sa bavit o pristovi, mag je vyluceny jedna vec je ta ci potrebujeme, co podla mna ano a druha je taka ci by bol Pobe ochotny si dat maina prista
jo v pohode by som mohol za priesta len skoda ze na magovi mam supportovacie profky a na priestovi som si vacsinou robil profky ktore sa daju aj s inej postavy no alche/herb..aspon je tam ten ench
ake je teda vase rozhodnutie pro priesta?..
ake je teda vase rozhodnutie pro priesta?..
Včera na UD asi 4 priesti?
No ale finální rozhodnutí bych vychcaně hodil na guild mastera...
Za mě NE
No ale finální rozhodnutí bych vychcaně hodil na guild mastera...
Za mě NE
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: