Vir Aeternum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Spuck - Resto/Balance Druid [Nepřijat]

3 posters

Goto down

Spuck - Resto/Balance Druid [Nepřijat] Empty Spuck - Resto/Balance Druid [Nepřijat]

Příspěvek  Spuck Thu Mar 03, 2011 1:02 am

Nick: Spuck

Class (+spec): Druid ... Resto/balance

Talenty: Resto (11-0-60) Balance ( 66-0-5)

Profese: Alchemy , Herbal 450 skill

EQUIP a LINK NA ARMORY! : 3900 GS ( http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Spuck ))
Nevim kdy se budete divat, tak podle talentu poznate co mam eQ na sobe...

Máš enchanty a sockety?: Mam ty co se mi hodí k healu... vsak se muzete kouknout na armory...

Máš stabilní internet?: Ano, mám stabilní internet

Předcházející guildy: Unknown soldiers... potom jsem nějakou dobu nehrál ... nešlo mi to na PC,ale notas tenhle problem vyresil. Predtim uz nevim...

Důvod odchodu z guildy: asi rozpad, kdyz mi nesel PC...

Skušenosti se svojí classou: 3-4 roky za R druida

Skušenosti na Raidě(wotlk): OS, VoA znam... Co se tyce tech dalsich tak jsem je jeste nebyl...Ale rad se ucim a bavi me progresovat :-)

Proč právě Vir Aeternum: Protoze se mi to zda, jako velice dobra G, na servru uz je dlouho, takze bych rekl ze jste stabilni G,ktera se nerozpadne a k tomu znam par lidi :-)

Koho znáš v Vir Aeternum: Jessi, Linzy, Carin, ... A taky jsem se dival, ze se vratil Vosan :-))

Věk: 19

Online omezení (kdy můžete hrát): Můžu hrát kdykoliv, ale mám 3 směny, takže moje hraní bude závislé na tom :-)

DPS(+podložený screenem aspoň na dummech) ... Já spíše choím za Resto, ale za balance mám na Dummy 3256dps v dungu nabufovany mnohem více. Sceen nemůžu hodit na imageshack, takže se omlouvám. Případně mě můžete vyzkoušet in game. Je to podle mě i lepší :-) Pokuď by jste na tom trvali, tak se nějak pokusím to dodat.

Tvoje UI: X-perl, Recount, DBM, Bagnon, Atlasloot, a ještě něco postahuju... Na noťasu toho ještě moc nemám. Ale přibyde toho ještě pár :-P

Spuck

Poèet pøíspìvkù : 2

Návrat nahoru Goto down

Spuck - Resto/Balance Druid [Nepřijat] Empty Re: Spuck - Resto/Balance Druid [Nepřijat]

Příspěvek  cobbe Thu Mar 03, 2011 6:10 pm

mno zdas se byt celkem vybaveny na pve, nicmene ted jsme vzali resto druida pokud se nepletu nebo mozna to galaxx jeste neporesil, pokud ne je tu prostor pokud uz vzal tak vic jak dva aktivni bohuzel nepotrebujeme
cobbe
cobbe

Poèet pøíspìvkù : 142

Návrat nahoru Goto down

Spuck - Resto/Balance Druid [Nepřijat] Empty Re: Spuck - Resto/Balance Druid [Nepřijat]

Příspěvek  Galaxx Fri Mar 04, 2011 3:59 pm

Vidim, ze za drooda hrajes dlouho, ale stav druidu je full. Bral bych te jedine jako feral.

Galaxx

Poèet pøíspìvkù : 12

Návrat nahoru Goto down

Spuck - Resto/Balance Druid [Nepřijat] Empty feral...

Příspěvek  Spuck Sat Mar 05, 2011 10:58 pm

Tak to se omlouvám, ale to ne. Feral není nic pro mě. Vůbec mě nebaví a taky za něj ani neumím. Takže asi nic...

Spuck

Poèet pøíspìvkù : 2

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: