Vir Aeternum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aprune, Hunter MM [Přijat]

+2
Raven
Aprune
6 posters

Goto down

Aprune, Hunter MM [Přijat] Empty Aprune, Hunter MM [Přijat]

Příspěvek  Aprune Wed Mar 09, 2011 2:44 am

Nick: Aprune

Class (+spec): Hunter (+MM)

Talenty: 7/57/7 - 7 talentu v Surv a BM napevno, MM talenty se nektery stridaji podle potreby

Profese: LW, Skinn, Ench - skill 400+, mam to jen na bonusy

EQUIP a LINK NA ARMORY! : Aprune + jeste mam Naxx eq na ArP, nicmene ArP u hunty se mi moc funkcni nezda, ale testoval jsem to pomerne davno

Máš enchanty a sockety?: Ano

Máš stabilní internet?: 95% casu hraju z koleje, kde pri stahovani 10MB/s neni znatelnej rozdil v latency a internet mi padne, jen kdyz neplatim kolej, coz se jeste nestalo Smile

Předcházející guildy: Fake It, pak chvili Conspiracy a pak zbytecnej navrat do Fake It

Důvod odchodu z guildy: Z FI jsem odesel po rozpadu a z Conspiracy jsem odesel, kvuli obnoveni FI, cehoz pomerne lituju, ne protoze bych radsi byl v Conspiracy nez v FI, ale protoze nerad menim gildy a doted kvuli svymu unahlenymu navratu do FI nemam uplne cisty svedomi. Kazdopadne se nemusite bat, ze pokud se FI vrati, tak odejdu. Lidi z FI mam rad a je to dobra banda lidi, ale at chceme sebevic, TBC casy se uz nevrati.

Skušenosti se svojí classou: Na TBC jako alt, od WotLK main

Skušenosti na Raidě(wotlk): Naxx, EoE, OS, Ulduar - Lev, Ignis, Razor jsem dal, ostatni jeste ne, nicmene taktiky znam a nemel by tam byt zadny problem

Proč právě Vir Aeternum: Hlavne protoze jsem byl osloven Ravenem a Linzy

Koho znáš v Vir Aeternum: Minimalne Raven a Linzy a beztak se najde i nekdo dalsi

Věk: za par dni mi bude 20

Online omezení (kdy můžete hrát): Tady to bude trosku horsi, jsem na koleji, takze se mi nemuze stat, ze v 10 prileti nasranej rodic a vypne mi kompl, ale zase tu velkou roli hraje skola a trosku mensi roli pritelkyne. Obema se musim semtam venovat, takze bych lhal, kdybych tvrdil, ze budu na uplne kazdickym raidu, ale kdyz to pujde, tak s vama klidne budu raidovat celou noc. Raidy se ale snad domlouvaji s predstihem, takze se to bude dat nejak zmanagovat. A taky bych tedka tak tyden nepodaval stoprocentni vykon, protoze mam ctyri stehy na pravym ukazovacku, takze mam trosku zhorseny ovladani mysky. Sice mam skoro vsechno nabindovany, ale i tak tu mys semtam pouzit musim Very Happy

DPS(+podložený screenem aspoň na dummech): Screen bohuzel nemam, od te doby, co jsem naposledy raidoval na narnu jsem musel formatovat disk. Z dummiku klidne na pozadani screen dodam, ale prijde mi to jako zbytecny a neprukzany. Pokud si dobre vzpominam, tak osobni rekord jsem mel neco malo pod 6k DPS na Patchwerkovi, ale fakt si nevzpominam co v te dobe bylo a nebylo buglyho.

Tvoje UI: Klasicky blizzard UI + grid, omen, recount, proculas, DBM, quartz a vipernotify

Aprune

Poèet pøíspìvkù : 2

Návrat nahoru Goto down

Aprune, Hunter MM [Přijat] Empty Re: Aprune, Hunter MM [Přijat]

Příspěvek  Raven Wed Mar 09, 2011 7:32 pm

Takze som rad ze si podal prihlasku, jednoznacne ta do guildy chcem si fajn clovek za huntra to vies fantasticky a ak budes na raide viac ako Acer, Patro, Chanpions a Andrre tak to budem uplne spokojny lebo aktivita huntrou je dost slaba Sad
Raven
Raven

Poèet pøíspìvkù : 16

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Linzy Wed Mar 09, 2011 7:40 pm

jednoznacne najsamnajviac suhlasim za prijatie afro

Linzy

Poèet pøíspìvkù : 45

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  cobbe Wed Mar 09, 2011 8:08 pm

tvoje reference jsou velmi dobre a protoze co se tyka aktivity hunterou je potreba se podivat na nektere, ktere prinosem do guildy moc nejsou, misto se asi najde. Je pravda ze na raidy je pretlak v posledni dobe, no vysokou ucast u Hunteru ma jen Raven tudiz prostor by tu byl -----> ANO
cobbe
cobbe

Poèet pøíspìvkù : 142

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Aprune Thu Mar 10, 2011 4:35 am

Abych tu aktivitu uvedl na pravou miru...tak zatím je to jako predpoved pocasi ve stylu slunecno - misty namraza a bourky. Fakt nevim co se bude a nebude dit v pristich par tydnech, tak radsi nic neslibuju.

Aprune

Poèet pøíspìvkù : 2

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Hucimir Thu Mar 10, 2011 6:14 am

Jak zástupca guim musím povedať. že ma ten text veru zaujal, najmä tá časť o profesiách. Nechcem hovoriť, že mi nevadí, že ten čas aktivity je pohyblivý, ale dal by sa akceptovať, ak by sa dalo dohodnúť na určitých dňoch a hodinách.

Hucimir

Poèet pøíspìvkù : 96

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ddubajz Thu Mar 17, 2011 8:17 pm

za me ano! lol!

Ddubajz

Poèet pøíspìvkù : 24

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Raven Fri Mar 18, 2011 1:16 am

PRIJAT ! oficialne Very Happy