Vir Aeternum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Safiira preist / holly,shadow [Nepřijat]

5 posters

Goto down

Safiira preist / holly,shadow [Nepřijat] Empty Safiira preist / holly,shadow [Nepřijat]

Příspěvek  Saffira Fri Mar 11, 2011 1:42 am

Nick:Safiira

Class (+spec):Preist (holly)

Talenty:Holly,Shadow

Profese:Tailoring,Alchemy,Herbalism vse full

EQUIP a LINK NA ARMORY! :http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Safiira

Máš enchanty a sockety?: Sokety vsechny a Ench na vetsine veci...

Máš stabilní internet?:Jo od o2 8MB

Předcházející guildy:Potomci Lorderonu

Důvod odchodu z guildy:Guilda prakticka zkoncila

Skušenosti se svojí classou:2apul roku healer vetsinou PVE a pul roku obrac i shadow

Skušenosti na Raidě(wotlk): 10naxx asi 5krat voa10 jinak nic

Proč právě Vir Aeternum:Pry nejlepsi guilda aliance

Koho znáš v Vir Aeternum:Puusinka

Věk:20

Online omezení (kdy můžete hrát):Vetsinou pres den kdykoliv v noci jen malo, delam nocni sluzby

DPS(+podložený screenem aspoň na dummech)

Tvoje UI:Omen a healbot

Saffira

Poèet pøíspìvkù : 3

Návrat nahoru Goto down

Safiira preist / holly,shadow [Nepřijat] Empty Re: Safiira preist / holly,shadow [Nepřijat]

Příspěvek  Lethal Fri Mar 11, 2011 12:15 pm

Equip žádný, zkušenosti žádný. Z toho času kdy jsi online jsem zmetěný (raid time 19-23) tak, že nevim jestli můžeš být online na raidy... To nevidím dobře. Jak nám můžeš být přínosem, co nám můžeš nabídnout? Suspect

Jo a jen tak náhodou, neznáš Lebrona? tongue

Lethal

Poèet pøíspìvkù : 74

Návrat nahoru Goto down

Safiira preist / holly,shadow [Nepřijat] Empty Re: Safiira preist / holly,shadow [Nepřijat]

Příspěvek  Saffira Fri Mar 11, 2011 5:06 pm

No kdyz k tomu vsichni pristupujou jako ty tak ani eqip a ani zkusenosti nenaberu,jinak Lebrona opravdu neznam...

No nic aspon jsme to zkusila..

Saffira

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Lethal Fri Mar 11, 2011 6:20 pm

Tak mi tedy promiň mou upřímnost. Mám dojem, že můj názor bude sdílet víc lidí, ale to se uvidí až se tu vyjádří někdo jiný.

Cituji: "Proč právě Vir Aeternum:Pry nejlepsi guilda aliance"
To sice asi není tak úplně pravda, ale nezdá se mi, že je úplně normální podávat přihlášku do jedné z lepších guild bez equipu a zkušeností a čekat, že tě příjmem hned a s otevřenou náručí. Wink Leda by tě "zachránilo" to, že jsi holka. Very Happy
Mimochodem tvou kamarádku Pusinku jsem online snad ještě neviděl (ať mě ostatní opraví pokud se mýlím).

A jinak já nejsem žádná guildovní Like a Star @ heaven a nikde nevidím napsaný, že nebudeš přijata, tak se nám tu, Safírko, nečerti. Wink

Lethal

Poèet pøíspìvkù : 74

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  cobbe Sat Mar 12, 2011 10:27 am

Ahoj Safi, muj nazor je totzny s Lethalem, kazdopadne diky za prihlasku a preju GL pri hledani guildy
cobbe
cobbe

Poèet pøíspìvkù : 142

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Saffira Sun Mar 13, 2011 9:26 am

No nevadi aspon jsem to zkusila... Smile

Saffira

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  arathorn Sun Mar 13, 2011 11:32 am

skús tu dať fotku a možno zmenia názor Very Happy

arathorn

Poèet pøíspìvkù : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ddubajz Thu Mar 17, 2011 8:16 pm

Za Lethalaaaaaaaaaaaaaaaa! sorac ale za me NE!

Ddubajz

Poèet pøíspìvkù : 24

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: