Jahudka - Holy Priest
+3
Arween
Lethal
Jahudka
7 posters
Strana 1 z 1
Jahudka - Holy Priest
Nick: Jahudka
Class (+spec): Priest (Holy)
Talenty: Holy 14/57/0 SH 13/0/58
Profese: mam alchemy ale neni jeste full
EQUIP a LINK NA ARMORY! : OG armory porad nejdou
Máš enchanty a sockety?: Sockety mam a ench mi chybi jenom na mp5 hlavu
Máš stabilní internet?: Ano 4mb/s
Předcházející guildy: Conspiracy, Tears of Sorrow
Důvod odchodu z guildy: z te 1. to byl rozpad a z te druhe kde jsem momentalne za dobu co tam sem se neslozil jediny G 25m raid :-(
Skušenosti se svojí classou: Priest byla moje prvni postava kterou sem vytvoril na wow a bavi me :-)
Skušenosti na Raidě(wotlk): Vse co je na narniasu otevrene az na par bossu v UD ale mam taktiky neni problem nastudovat
Proč právě Vir Aeternum: Guilda z budoucnosti, hodne lidi online, kvalitni progress.
Koho znáš v Vir Aeternum: Durex ( byl se mnou v TGOD a v consp )
Věk: 16
Online omezení (kdy můžete hrát): Hraju dene vetsinou hned po skole a koncim mezi 22:00 podle toho jestli ma matka nocni nebo ne kdyz ano sem tu do kdy je potreba
DPS(+podložený screenem aspoň na dummech): Bohuzel zadny nemam ale kdybi bylo potreba nebranim se otestovat si me :-)
Tvoje UI: DBM, Gearscore, Quartz, Classtimer
Pozn.: Je me mozna kontaktovat ingame a nebo na skype Warlord1114 :-)
Class (+spec): Priest (Holy)
Talenty: Holy 14/57/0 SH 13/0/58
Profese: mam alchemy ale neni jeste full
EQUIP a LINK NA ARMORY! : OG armory porad nejdou
Máš enchanty a sockety?: Sockety mam a ench mi chybi jenom na mp5 hlavu
Máš stabilní internet?: Ano 4mb/s
Předcházející guildy: Conspiracy, Tears of Sorrow
Důvod odchodu z guildy: z te 1. to byl rozpad a z te druhe kde jsem momentalne za dobu co tam sem se neslozil jediny G 25m raid :-(
Skušenosti se svojí classou: Priest byla moje prvni postava kterou sem vytvoril na wow a bavi me :-)
Skušenosti na Raidě(wotlk): Vse co je na narniasu otevrene az na par bossu v UD ale mam taktiky neni problem nastudovat
Proč právě Vir Aeternum: Guilda z budoucnosti, hodne lidi online, kvalitni progress.
Koho znáš v Vir Aeternum: Durex ( byl se mnou v TGOD a v consp )
Věk: 16
Online omezení (kdy můžete hrát): Hraju dene vetsinou hned po skole a koncim mezi 22:00 podle toho jestli ma matka nocni nebo ne kdyz ano sem tu do kdy je potreba
DPS(+podložený screenem aspoň na dummech): Bohuzel zadny nemam ale kdybi bylo potreba nebranim se otestovat si me :-)
Tvoje UI: DBM, Gearscore, Quartz, Classtimer
Pozn.: Je me mozna kontaktovat ingame a nebo na skype Warlord1114 :-)
Jahudka- Poèet pøíspìvkù : 6
Re: Jahudka - Holy Priest
Profky nikde nevidím, equip: tam by bylo potřeba aspoň zhruba zmínit (GS).
Healerů se teď nabralo dost, ale úplnej přehled nemám. Proto se ani nevyjádřím jestli pro nebo proti...
Healerů se teď nabralo dost, ale úplnej přehled nemám. Proto se ani nevyjádřím jestli pro nebo proti...
Lethal- Poèet pøíspìvkù : 74
jahoda
Mam low alchemy kterou skillim a GS mam 4,2k ale armory nejdou tkze nemuzu postnout ale arween rikal ze me zkontroluje :-)
profky ma uvedene hore, iba alch, to by bolo treba dorobit, pisal som z tebou v hre, ale Equip som ceknut nestihol, kedže som bol už v UD, pisal si myslim že mas 4,5 GS, alebo 4,2 no neviem presne, ale ked ta stretnem urcite sa nateba kuknem, pisal som taktiež o tebe z Durexom, ten ta celkom vychvaloval, a vcera na UD mal celkom slusny Heal, tak hadam vie o com hovori.
A aj ked sme v poslednej dobe nabrali nejaky ten heal, u holy pristov sa mi to vidi stale nejake biedne, carin, elein su tu len velmi zriedka Soorsha ten bol good ale videl som ho na raide iba raz!! a ja (arween) ked som triezvy (co je zriedka) tak aj nieco healnem......tak by možno nebolo zle zobrat ta na skusku, s tym že niekedy sa na raid nemusis dostat, vsetko zavisi od vykonov a od poctu ludi ktory a aky su online....este by som vsak prehovoril o tebe z COBE, nech sa vyjadri, vidi trosku viac dotoho ako ja, tak som zvedavy aky bude mat nato nazor, po prezreti Equipu, socketov, enchov a rozobrati z cobe sa vyjadrim....
A aj ked sme v poslednej dobe nabrali nejaky ten heal, u holy pristov sa mi to vidi stale nejake biedne, carin, elein su tu len velmi zriedka Soorsha ten bol good ale videl som ho na raide iba raz!! a ja (arween) ked som triezvy (co je zriedka) tak aj nieco healnem......tak by možno nebolo zle zobrat ta na skusku, s tym že niekedy sa na raid nemusis dostat, vsetko zavisi od vykonov a od poctu ludi ktory a aky su online....este by som vsak prehovoril o tebe z COBE, nech sa vyjadri, vidi trosku viac dotoho ako ja, tak som zvedavy aky bude mat nato nazor, po prezreti Equipu, socketov, enchov a rozobrati z cobe sa vyjadrim....
Arween- Poèet pøíspìvkù : 3
Jahoda
podle naseho CL mam vse v poradku a je mi jasne ze ze zacatku na raidech asi misto nebude a mam 4,2k GS :-) a na wow budu asi vecer tk si me muzes zkonstrolovat :-)
Jahoda
Zacalsem skillit i ins mam zatim jenom 380/450 ale jde to rychlijinez sem cekal :-)
videl bych to na nejaky zkusebni raid, ideal nejaka desitka a tam by se ukazalo
pravdou je, ze priestu mame dost, ale jejich aktivita je v tuto chvili mala - diplomky, maturity aj.
misto si najdes tehdy, kdyz ukazes, ze to umis, dodelas si potrebne profese, glyph na hedku si urychlene dodelej jinak si nezaraidujes....... a budes hrat aktivne, off spec sh priest je vitany
ride time na tech deset by mohl byt lepsi, rekni mati at si vezme celorocni nocni
pravdou je, ze priestu mame dost, ale jejich aktivita je v tuto chvili mala - diplomky, maturity aj.
misto si najdes tehdy, kdyz ukazes, ze to umis, dodelas si potrebne profese, glyph na hedku si urychlene dodelej jinak si nezaraidujes....... a budes hrat aktivne, off spec sh priest je vitany
ride time na tech deset by mohl byt lepsi, rekni mati at si vezme celorocni nocni
cobbe- Poèet pøíspìvkù : 142
Holy priestou je teraz malo. Zacina leto takze ani sa necudujem na skusku moze byt a ten raid time skus predlzit aspon do 23:00 btw ked heal leavne je to kazastrofa pre cely raid. Necham to na vedenie
Yappino- Poèet pøíspìvkù : 42
jahoda
Kdyz mi vycitate ze sem tam nenapsal svoje dalsi postavy tak si upravte prihlaksu zadna otazka tykajci se altu tam neni ....
no budeme to muset zmenit, aby jsme se vyhli davani prihlasky na altech a pozdejsim nedorozumenim
cobbe- Poèet pøíspìvkù : 142
No myslim že je to vyriesene, neprijaty z viacerych dovodov.....prepac......poprosim o lock.
Arween- Poèet pøíspìvkù : 3
Vyzerá to tak, že začnem opäť zase raz preverovať ludi aj inak ako normalne.
Alt, este k tomu na horde ma char, za ktory hra, to je vrchol...
Alt, este k tomu na horde ma char, za ktory hra, to je vrchol...
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 96
jahoda
wtf.... na horde mam locka 20 lvl kteryho sem expil 4fun a vym to tak vadi.... xD to uz pro prijeti ne G nemuzu mit hordaka na uctu ? xD to uz je moc....
Cely cas si mal Jahudku ako alta v guilde, hral si za Mafiosa aj to si dostal kick z guildy a potom si sa tam vratil.
Limoz- Poèet pøíspìvkù : 21
Similar topics
» Janey - Holy priest
» Caspen-Holy Priest
» Elein holy priest [NEPŘIJAT]
» Carin priest holy [PŘIJAT]
» Jessi (priest) holy/shadow [PŘIJAT]
» Caspen-Holy Priest
» Elein holy priest [NEPŘIJAT]
» Carin priest holy [PŘIJAT]
» Jessi (priest) holy/shadow [PŘIJAT]
Strana 1 z 1