Epius Warr, Fury/Prot
+2
cobbe
Epius
6 posters
Strana 1 z 1
Epius Warr, Fury/Prot
Nick: Epius
Class (+spec):Warrior, main Fury, off Prot
Talenty:fury 18/53/0. prot 15/5/51
Profese:BS, Ench
EQUIP a LINK NA ARMORY! : fury 4340gs , prot 4470gs
Máš enchanty a sockety?:ano mam. enchanty a gemy mam podla programu rawr.. to znamena najlepsia mozna volba vzhladom na aktualny eq
Máš stabilní internet?: ano mam. 30-80ms
Předcházející guildy: SoD, neskôr Libertas(spojena SoD s BW)
Důvod odchodu z guildy: guilda je dlhsiu dobu neaktivna
Skušenosti se svojí classou:played postavy : 71dni. na lvli 80- 41 dni. na TBC som hral PvP, na Wotlk uz len PvE. spociatku som hral za tanka neskor ako dmg. ovladam vsetky rotacie.
Skušenosti na Raidě(wotlk):Naxx,OS,EoE ovladam vsetky taktiky. UD 25/10 ovladam len po razora ale nieje problem sa naucit dalsie
Proč právě Vir Aeternum: najprv som daval prihlasku do tGoD ale vraj nemaju otvoreny nabor pre warov. moja dalsia volba bola tato guilda z dvôvodu, ze mi ju poradil kamos, chcem sa dostat do dobrej guildy s fajn ludmi a verim tomu ze k vam zapadnem.
Koho znáš v Vir Aeternum: osobne nikoho, viem ze to je minus
Věk:17
Online omezení (kdy můžete hrát): hrajem 2-4 hodiny denne, v case raidu aj 6
DPS(+podložený screenem aspoň na dummech) : z toho dvôvodu ze na Narniasi War nedokaze nabrat taky rage ako na bossovi by sreen nebol objektivny. inac z takym rage ako naberiem tak na dummech dam 3.1k az 3.3k dps co je v porovnani z bossom ovela mensi dps.
Tvoje UI:zakladne potrebne pre raid.
Class (+spec):Warrior, main Fury, off Prot
Talenty:fury 18/53/0. prot 15/5/51
Profese:BS, Ench
EQUIP a LINK NA ARMORY! : fury 4340gs , prot 4470gs
Máš enchanty a sockety?:ano mam. enchanty a gemy mam podla programu rawr.. to znamena najlepsia mozna volba vzhladom na aktualny eq
Máš stabilní internet?: ano mam. 30-80ms
Předcházející guildy: SoD, neskôr Libertas(spojena SoD s BW)
Důvod odchodu z guildy: guilda je dlhsiu dobu neaktivna
Skušenosti se svojí classou:played postavy : 71dni. na lvli 80- 41 dni. na TBC som hral PvP, na Wotlk uz len PvE. spociatku som hral za tanka neskor ako dmg. ovladam vsetky rotacie.
Skušenosti na Raidě(wotlk):Naxx,OS,EoE ovladam vsetky taktiky. UD 25/10 ovladam len po razora ale nieje problem sa naucit dalsie
Proč právě Vir Aeternum: najprv som daval prihlasku do tGoD ale vraj nemaju otvoreny nabor pre warov. moja dalsia volba bola tato guilda z dvôvodu, ze mi ju poradil kamos, chcem sa dostat do dobrej guildy s fajn ludmi a verim tomu ze k vam zapadnem.
Koho znáš v Vir Aeternum: osobne nikoho, viem ze to je minus
Věk:17
Online omezení (kdy můžete hrát): hrajem 2-4 hodiny denne, v case raidu aj 6
DPS(+podložený screenem aspoň na dummech) : z toho dvôvodu ze na Narniasi War nedokaze nabrat taky rage ako na bossovi by sreen nebol objektivny. inac z takym rage ako naberiem tak na dummech dam 3.1k az 3.3k dps co je v porovnani z bossom ovela mensi dps.
Tvoje UI:zakladne potrebne pre raid.
Epius- Poèet pøíspìvkù : 2
Re: Epius Warr, Fury/Prot
hm, velice pekne napsana prihlasku........zajimave je ze tvuj nick je mi celkem povedomy, ale urcite ne z Wotlku, jsi byl na sargu, si ted nedokazu zaradit (ani pozitivne ani negativne )?
fury wara nijak nutne nehledame,stejv nam to pokryva slusne + doplnuje nekdo dalsi obcas (dubajz, berethorka), ale ono spolehat se na 100%-ni ucast jednoho cloveka vzdy nejde, klicovou roli zde hraje tvuj off spec, ne kazdy muze nabidnout a takove hrace mame radi, pokud jsi ochoten i tankovat kdyz bude potreba klidne i cely raid tak si myslim, ze bys byl prinosem
fury wara nijak nutne nehledame,stejv nam to pokryva slusne + doplnuje nekdo dalsi obcas (dubajz, berethorka), ale ono spolehat se na 100%-ni ucast jednoho cloveka vzdy nejde, klicovou roli zde hraje tvuj off spec, ne kazdy muze nabidnout a takove hrace mame radi, pokud jsi ochoten i tankovat kdyz bude potreba klidne i cely raid tak si myslim, ze bys byl prinosem
cobbe- Poèet pøíspìvkù : 142
Pekná prihláška, som ZA , nech ma Stejv aj rovestníka a nech sa viac snaží a ktorý bude chodiť na 95% raidy btw dub a berethorka to nejak flákajú
Yappino- Poèet pøíspìvkù : 42
podla mna pekna prihlaska u mna je velke plus, ze poznas program rawr a vyuzivas ho
Limoz- Poèet pøíspìvkù : 21
Jo, pěkná přihláška. Ten nick je mi taky povědomej. Jak napsal Cobe, záleží jestli budes ochoten využívat i svůj off spec a akceptuješ fakt, že dostat se u nás na raid může být problém.
Už jen kvůli Stejvovi a jeho "radosti", že se přijal další war jsem PRO vzít na zkoušku.
Už jen kvůli Stejvovi a jeho "radosti", že se přijal další war jsem PRO vzít na zkoušku.
Lethal- Poèet pøíspìvkù : 74
Ten nick.. to je len nahoda, na sargu som nehral.. myslim ze ten nick mi ponuklo automaticky a mne sa zapacil V predoslych guildach som nevymeskal skoro ani jeden raid.. nemal by byt problem z ucastou. Akurat by som chcel, aby moj main spec bol fury a samozrejme ak bude potreba tank, nieje problem prehodit talenty. aj ked musim uznat ze fury sa mi hra ovela lepsie
Epius- Poèet pøíspìvkù : 2
osobne nepoznam ale furry warov na raide moc neni takze by to asi bol prinos... a tank sa zide vzdy no
Elli- Poèet pøíspìvkù : 17
Similar topics
» Warior Fury/Prot
» Relentless Prot / Fury Warrior
» Raykou-PROT/FURY warrior
» THundercz Warr tank [PŘIJAT]
» Nighthro,Warrior Fury/Arms
» Relentless Prot / Fury Warrior
» Raykou-PROT/FURY warrior
» THundercz Warr tank [PŘIJAT]
» Nighthro,Warrior Fury/Arms
Strana 1 z 1