Fylira druid - Resto / Balanc
+2
cobbe
Fylira
6 posters
Strana 1 z 1
Fylira druid - Resto / Balanc
Nick: Fylira
Class (+spec): druid - Resto / Balanc (jinak verim, ze neni problem oprasil i Ferala pokud by byl treba)
Talenty: Resto (14/0/57) / Balanc (55/0/16)
Profese: LW (full + par rcp z ULD) , Ench (Full - bohuzel bez Blade Ward a Mongoose ale jinak snad vse potrebne)
EQUIP a LINK NA ARMORY! : v odkazu je aktualni Bala EQ neni to zadna slava jen prece radsi chodim za resto ale kdyz bude treba predvedu i tento EQ
http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Fylira
Máš enchanty a sockety?: enchy a sockety se vzdy snazim aby byly v co nejkratsim case na vsem co to jen jde
Máš stabilní internet?: ano 20-50ms
Předcházející guildy: SoD a Libertas
Důvod odchodu z guildy: chtel bych to konecne videt jak to ma fungovat v dobre guilde
Skušenosti se svojí classou: tak nejaky ten patek uz tomu je ( za resto asi cca rok v obcasnem prehazovani za ferala a v poslednich par mesicich za bala )
played : 30days in level 14days
Skušenosti na Raidě(wotlk): Naxx,OS,EoE (celkove 10/25), ULD 10/25 zatim jen z 10ky 5bosu o 25ce radsi pomlcim
Proč právě Vir Aeternum: odeslo mi k vam par kamaradu a par jeste urcite ma zajem napsat prihlasku jak jsem zaslechl, tak rad bych poznal "zac je u vas toho loket"
Koho znáš v Vir Aeternum: uprimne osobne asi nikoho a co se tyce inGame tak s par lidma jsme urcite byl nejaky ten raid
Věk: 26
Online omezení (kdy můžete hrát): tak vetsinou vzdy kdyz dorazim z prace (cca od 18 - 24) prez vykend cely den (aspon co se tyce 90% vykendu)
DPS(+podložený screenem aspoň na dummech) : tak s DPS za Resto to bude o neco horsi ,ale rekl bych ze jako heal byvam vetsinou mezi prvnima 2ma
: jinak za Bala s tim EQ co mam momentalne 2,5-3,5k zalezi na situaci a na mobce ale to verim ze sami chapete
Tvoje UI: X-perl , DBM , GEM , Recount , EPGP , atlas . . . stucne receno vse co je a bude potreba
Class (+spec): druid - Resto / Balanc (jinak verim, ze neni problem oprasil i Ferala pokud by byl treba)
Talenty: Resto (14/0/57) / Balanc (55/0/16)
Profese: LW (full + par rcp z ULD) , Ench (Full - bohuzel bez Blade Ward a Mongoose ale jinak snad vse potrebne)
EQUIP a LINK NA ARMORY! : v odkazu je aktualni Bala EQ neni to zadna slava jen prece radsi chodim za resto ale kdyz bude treba predvedu i tento EQ
http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Fylira
Máš enchanty a sockety?: enchy a sockety se vzdy snazim aby byly v co nejkratsim case na vsem co to jen jde
Máš stabilní internet?: ano 20-50ms
Předcházející guildy: SoD a Libertas
Důvod odchodu z guildy: chtel bych to konecne videt jak to ma fungovat v dobre guilde
Skušenosti se svojí classou: tak nejaky ten patek uz tomu je ( za resto asi cca rok v obcasnem prehazovani za ferala a v poslednich par mesicich za bala )
played : 30days in level 14days
Skušenosti na Raidě(wotlk): Naxx,OS,EoE (celkove 10/25), ULD 10/25 zatim jen z 10ky 5bosu o 25ce radsi pomlcim
Proč právě Vir Aeternum: odeslo mi k vam par kamaradu a par jeste urcite ma zajem napsat prihlasku jak jsem zaslechl, tak rad bych poznal "zac je u vas toho loket"
Koho znáš v Vir Aeternum: uprimne osobne asi nikoho a co se tyce inGame tak s par lidma jsme urcite byl nejaky ten raid
Věk: 26
Online omezení (kdy můžete hrát): tak vetsinou vzdy kdyz dorazim z prace (cca od 18 - 24) prez vykend cely den (aspon co se tyce 90% vykendu)
DPS(+podložený screenem aspoň na dummech) : tak s DPS za Resto to bude o neco horsi ,ale rekl bych ze jako heal byvam vetsinou mezi prvnima 2ma
: jinak za Bala s tim EQ co mam momentalne 2,5-3,5k zalezi na situaci a na mobce ale to verim ze sami chapete
Tvoje UI: X-perl , DBM , GEM , Recount , EPGP , atlas . . . stucne receno vse co je a bude potreba
Fylira- Poèet pøíspìvkù : 3
Re: Fylira druid - Resto / Balanc
takto aktualne restaka nepotrebujeme, max vyjimecne bys mohl vyuzit na nekterych bosech nebo nahodnem nedostaku healu, obecne mame dva restaky aktivni (nemusi byt porad, ale ted to tak zatim je)
balance je ted celkem poptavany na raidy, o aktivnim balancovi se da mluvit asi jen u nikolaje ted
ten eq na toho balance by snad na uld uz aj sel (naxx uz nechodime, jen par lidi na gdkp v so)
nevim no, pokud rad healujes tak byt tebou asi zkusim stesti jinde
balance je ted celkem poptavany na raidy, o aktivnim balancovi se da mluvit asi jen u nikolaje ted
ten eq na toho balance by snad na uld uz aj sel (naxx uz nechodime, jen par lidi na gdkp v so)
nevim no, pokud rad healujes tak byt tebou asi zkusim stesti jinde
cobbe- Poèet pøíspìvkù : 142
s Fylirou som bol v guilde SoD a veru nebyval si moc online ... raz za tyden a podobne, restak+balance by este jeden na doplnok "KEBY DACO" mohol byt kedze ide leto ale ta aktivita by musela byt na maxime ak sa da.
Yappino- Poèet pøíspìvkù : 42
No, s tim healem jsme docela dobre, 2 aktivni rdruidi staci, feral a balance jsou u nas stridave oblacno. Musel by jsi souhlasit s tim, zeby jsi chodil bud za balance nebo za feral. Dle dohody. Zatim to nechavam otevrene...
Galaxx- Poèet pøíspìvkù : 12
Nesouhlas s Yappino . . .
Co se tyce balancu nebo ferala neni pro me ani v jednom zvlast problem chodit . . . jen trochu na to doladim EQ a bylo by to jak ma a co se tyce toho casu nevim jak Yappino se semnou setkal a skym si me plete . . . nacez ani ja netusim podle toho nicku s kim tu mam cest ja . . . ale byl a jsem online prez pracovni tyden vzdy bud to od 18 nebo bohuzel i pozdeji jen prece mam praci a tu neovlivnim jak ji mam a co se tyce vykendu tak ty jsem travil vzdy na wow a to i do brzkeho rana kdyz se chodily progresy . . . a jeste neco Yappino pokud jsem nebyl online za Fyliru tak to jen proto ze v guilde nebyly schopni dat dohromady potrebny classy na raid tak jsem si pucoval kamaradu postavy a vzdy v raidu jsme byl za nejakou potrebnou classu . . .
Klídek
Jasne je vela dvovodou preco si nebol online ale to ma kazdy, tym chcem povedat ze to nie je chyba ale male bezvyznamne minus pre teba. Minochodom som Numenor alebo Crowl
Yappino- Poèet pøíspìvkù : 42
V tuto chvíli podle mě potřebujeme výjimečné osobnosti (něco ve smyslu, co se včera probíralo v Hučou v offi chatu). Za mě spíš ne, pokud ovšem nemáte pocit, že právě tuto class s těmito zkušenostmi potřebujem.
Lethal- Poèet pøíspìvkù : 74
je mi to luto ale musim povedat nie, mame silny raid, ktory v podstate dominuje, restakov je dost a co sa tyka balancu je to dps ktore zvadzas slabe, prepac zamna NIE
Linzy- Poèet pøíspìvkù : 45
Re.
Nebudu to dal prodluzovat . . . ocividne neni misto . . . vnucovat se nebudu, takze diky za nazory a cas . S pozdravem Fyl.
okej, diky za prihlasku i tak
cobbe- Poèet pøíspìvkù : 142
Similar topics
» Looserxd-resto druid
» Feralasi resto-balance/druid [NEPŘIJAT]
» Pwner-Druid-Resto/Bala [PŘIJAT]
» Kimimaru - Druid, Resto/Balance [Přijat]
» Spuck - Resto/Balance Druid [Nepřijat]
» Feralasi resto-balance/druid [NEPŘIJAT]
» Pwner-Druid-Resto/Bala [PŘIJAT]