Isiska-holadin
3 posters
Strana 1 z 1
Isiska-holadin
Nick: Isiska
Class: paladin-holy/retri
Talenty: Holy 60/11
Profky: JWC, ENCH, ALCH
Eq Armory link: http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Isiska
Enchy Socky: Sockety ano..enchy, neco mam z pvp, repky zatim moc nedelam, neni cas
Internet: nestezuju si, i kdyz vic jak dve wowka neutahnu:D
Guildy: Rene, WoD, ToS, PI
Důvod odchodu: kazda se rozpadla
Skušenost a Played: celkem 134dni, wotlk 8, na wotlku jsem ze zacatku nehral, duvod rozpad guiildy
Proč právě VA?: jste dobra guilda, par lidi od vas znam z ToS, nebo PI, verim, ze spoluprace nam pujde
Koho znám?: Huca, Fefo.....a par lidi jeste z vysedavani v SW, nebo v SC
Věk: 20
Online omezení: kdyz mam chut, tak hraju, nejsem prvorady zavislak, ale hraju dost, omezeni: kdyz mam na praci neco dulezitejsiho, nehraju, cas: klidne do rana
Zkusenosti: z TBC komplet az na SWP, tam jsem byl jen na jednoho bosse, ptz se v tu dobu se rozpadla guilda PI, Huca i Fefo vi:D
Class: paladin-holy/retri
Talenty: Holy 60/11
Profky: JWC, ENCH, ALCH
Eq Armory link: http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Isiska
Enchy Socky: Sockety ano..enchy, neco mam z pvp, repky zatim moc nedelam, neni cas
Internet: nestezuju si, i kdyz vic jak dve wowka neutahnu:D
Guildy: Rene, WoD, ToS, PI
Důvod odchodu: kazda se rozpadla
Skušenost a Played: celkem 134dni, wotlk 8, na wotlku jsem ze zacatku nehral, duvod rozpad guiildy
Proč právě VA?: jste dobra guilda, par lidi od vas znam z ToS, nebo PI, verim, ze spoluprace nam pujde
Koho znám?: Huca, Fefo.....a par lidi jeste z vysedavani v SW, nebo v SC
Věk: 20
Online omezení: kdyz mam chut, tak hraju, nejsem prvorady zavislak, ale hraju dost, omezeni: kdyz mam na praci neco dulezitejsiho, nehraju, cas: klidne do rana
Zkusenosti: z TBC komplet az na SWP, tam jsem byl jen na jednoho bosse, ptz se v tu dobu se rozpadla guilda PI, Huca i Fefo vi:D
Isiska- Poèet pøíspìvkù : 1
Re: Isiska-holadin
Prijatý, bez diskusie. (ale aj s altom).
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 96
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: