Vir Aeternum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Effy - mage arcane/fire

+8
Lethal
Scara
Yappino
Hucimir
F E F O
cobbe
Nirrty
Effy
12 posters

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Goto down

Effy - mage arcane/fire Empty Effy - mage arcane/fire

Příspěvek  Effy Tue May 31, 2011 4:03 pm

Nick: Effy

Class: Mage - arcane/fire

Talenty: arcane 57/11

Profese: Alchemy - transmutation master, Inscription, Herbalism

Eq Armory link: http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Effy

Máš enchanty a sockety?: Ano, všude.

Máš stabilní internet?: internet úplně v klidu Smile

Předcházející guildy: Conspiracy

Důvod odchodu z guildy: No vzali mě až po rozpadu a teď tam nikdy nikdo není, raidy se nechodí, takže je to jasné Smile

Zkušenosti se svojí classou: S mágem si rozumím velmi dobře, hraju s ním skoro rok, ale určitě je ještě co zlepšovat a nechám si ráda poradit Smile

Zkušenosti na Raidě(wotlk): Vault of Archavon: 1/1
The Obsidian Sanctum: 4/4
Naxxramas: 15/15
The Eye of Eternity: 1/1
Ulduar: 1/14

Proč právě Vir Aeternum: byla jsem s vámi pár raidů a bylo to hodně dobré, umíte se normálně domluvit a máte good name Very Happy

Koho znáš v Vir Aeternum: Spin Very Happy a to je tak všechno, ale ráda poznám všechny Smile

Věk: 20

Online omezení (kdy můžete hrát): denně od 17:00 - 23:59 samozřejmě po domluvě tu můžu být skoro kdykoliv, a taky tady nejsem v kuse Smile

Effy

Poèet pøíspìvkù : 9

Návrat nahoru Goto down

Effy - mage arcane/fire Empty Re: Effy - mage arcane/fire

Příspěvek  Nirrty Tue May 31, 2011 5:22 pm

nějak mi tu chybí dps.
equip se mi taky nějak nepozdává.
nějak do toho nemam ani co kecat Very Happy

Nirrty

Poèet pøíspìvkù : 23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Effy Tue May 31, 2011 5:26 pm

Tak dps sem opomněla, dík za připomenutí Wink

Mám průměr 6 000 dps.

A k tomu equipu, bohužel nemám právě tu guildu. Jak jsem říkala, z conspiracy tu nikdo nikdy není a word moc neskládá naxx třeba, krom vás teda. Myslím, že když budu pravidelně chodit na raidy, tak by ty nedostatky mohly zmizet Smile

Effy

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  cobbe Tue May 31, 2011 6:25 pm

ex na urovni naxxu (ikdyz nektere veci bude potreba vymenit Very Happy ) postaci
aktivnich holek az tolik neni, me nevadi byt aj "dole" Twisted Evil
..............tohle by mohlo byt fajn zpestreni Very Happy
cobbe
cobbe

Poèet pøíspìvkù : 142

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  F E F O Tue May 31, 2011 7:26 pm

nevidim ziadny odkaz na foto
F E F O
F E F O

Poèet pøíspìvkù : 10

http://www.fefo.wz.cz/wow/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Effy Tue May 31, 2011 10:15 pm

To jste tam samí kluci? Very Happy:D

Effy

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Hucimir Tue May 31, 2011 11:05 pm

Cobe, na čo ty prosím Ťa pozeráš a nemyslíš... Asi si pokecám s Tvojou. Very Happy (Vieš koľko "pseudoholek" sem už na Narne stretol?
Nech by bolo odhodlanie akékoľvek, smajlíkov nespočetné množstvo a sympatie by mohli vzrásť (hlavne u Cobeho), tak:
Equip je nepresvedčivý, DPS je nepodložené a číslo, ktoré uvádzaš je absolútne nereálne. Dĺžka hrania s mágom je mizerná (len rok?), a áno, mage nie je o dvoch tlačidlách ak by chcel niekto namietať.

Vlastne, aký prínos by mala guilda z tvojej účasti na jej behu? (Ak si odmyslím, že mágov je dosť a je to nepotrebná classa /potrebná len v prípade, ak to človek naozaj vie a jeho prítomnosť na raide je cítiť/).

S kľudným vedomým sa môžu vyjadriť i ostatní.

Hucimir

Poèet pøíspìvkù : 96

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Effy Tue May 31, 2011 11:24 pm

Tak to jestli jsem holka nebo kluk je snad uplne jedno, klidne budu pro nektere kluk Very Happy Pokud vam to je prijemnejsi Very Happy
DPS je pravda bohuzel nepodlozene, ale urcite neni nerealne, setkavam se s nim na vetsine raidu Smile Mohu take predvest Smile Eq jak uz jsem rikala je jeste potreba doplnit, ale je to tim ze raidy s wordem se treba kolikrat nedochodi atd. Nemam proste s kym chodit a myslim ze za par raidu uz by to mohlo byt na urovni.
Hraju rok, drive jsem o te hre vubec neslysela az pritel (Ruaf - z Refusion mozna znate) to hraje, tak me to naucil a ve vsem mi radil a pomahal, ted uz tomu rozumim a muzu se vydat vlastni cestou.
Pred dvema tydny jsem s vama byla na Naxx gdkp a byla jsem tam skoro celou dobu prvni v dmg, tak nevim jak vic citit bych mela na raidech byt, ale budu se urcite snazit aby se o me vedelo, v kladnem smyslu Wink

Effy

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Yappino Wed Jun 01, 2011 12:34 am

ehm... som ZA uz iba preto lebo si ineho pohlavia ... btw ma nebavi stale pocuvat tie teple hlasi na TS3 Very Happy , Samozrejme ten DPS ak hovoris pravdu je v poho (vsak sa to da aj lahko zistit nie ) a magov je cim dalej menej jak sa blizi leto ... Uz len Fefosk Huca sem tam Hauron a Scarabeus ... som ZA na oskusanie btw moze sa z toho nieco podarit a mozno sa u nas ujmes Very Happy
Yappino
Yappino

Poèet pøíspìvkù : 42

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Scara Wed Jun 01, 2011 12:48 am

Abych pravdu řekl, ani já nejsem úplně nadšený. Takovou DPS při tvé úrovni equipu vytočíš jen na pár bossech, kde panují zvláště příznivé podmínky, jako průměr je to absurdní číslo. A já nemám rád, když někdo klame (tělem). Na druhou stranu si uvědomuju, že není moc příležitostí, jak na tomto serveru získat lepší itemy, nejsem si ale jistý, zda by ti zrovna VA měla dát tu možnost. Rozhodnutý nejsem, budu tvou přihlášku konzultovat s ostatními mágy a vedením, pokud se v dostatečném množství nevyjádří přímo zde. Mage class leader Scarabeuss

Scara

Poèet pøíspìvkù : 8

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Lethal Wed Jun 01, 2011 8:28 am

Mě je jedno co jseš za pohlaví, rasu, jaký máš politické názory a náboženský vyznání, ale na mě působíš celkem rozumně...(i když zdání klame) Tomu, že ti nikdo nevěří, že jseš ženská se nediv. Už tu byli tací, kteří si hráli na holčičky a pod "sukýnkou" měli ptáka jarabáka. Ale to můžeš na TSku vyvrátit. Wink Jsem pro, na zkoušku. Mágů je sice dost, ale víme, jak jsme na tom při progresech. (to říká ten pravej, že?)
Nedavno jste málem vzali Duffinka a Scara mi dá jistě za pravdu, že kdokoli by byl lepší než on. Very Happy
Jediný co se mě nelíbí je, že nás taháš za kule s tím DPS. tongue

Jo a jen tak mimochodem, proč nehraješ v Refusion, když tam máš kořena?

Lethal

Poèet pøíspìvkù : 74

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Lethal Wed Jun 01, 2011 8:43 am

Hucimir napsal:a áno, mage nie je o dvoch tlačidlách ak by chcel niekto namietať.

https://www.youtube.com/watch?v=ISsOjfHgtws
Máš pravdu, je jen o jednom. geek flower

Lethal

Poèet pøíspìvkù : 74

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Nirrty Wed Jun 01, 2011 9:32 am

Hucimir napsal: Dĺžka hrania s mágom je mizerná (len rok?)

hučo, ja locka hraju taky od září Very Happy možná proto sem takovej mega uber nááb Laughing

Nirrty

Poèet pøíspìvkù : 23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Effy Wed Jun 01, 2011 10:38 am

Chtěla bych reagovat na to, proč nejsem v Refusion Smile Mohla bych tam být lusknutím prstu Smile Ale nechci, za prvé je to protekce a já chci být v guildě, kde mě berou pro moji dmg a ne proto, že jsem něčí buchta, tudíž až budu mít equip na urovni uld nekde u Freya, pak by se mozna dalo uvazovat o tom, že by mě vzali. Tím samozřejmě nechci říct, že se jdu k Vám vylepšit a pak zdrhnu, nemám potřebu utíkat z guildy, kde je vše fajn, jsou tam dobří lidi a už bychom se i měli lépe znát (věřím, že tak nějak to bude:) ). Za druhé, v refusion jsou trosku prehnani Very Happy Teda aspon podle me, slysim je na ts kazdou stredu a staci mi Very Happy Samozřejmě každý chce vždy do nej guildy, ale conspiracy se rozpadla, v refu mam moji drahou polovicku, a pak jste samozřejmě na řadě vy. Proto teda ne Refusion Smile
To jestli jsem holka nebo kluk asi přestaneme řešit Very Happy Myslím, že na přihlášku to snad vliv nemá, teda doufám Very Happy Jak říkal Lethal, na ts se pak uvidí Smile

K té dps, my si asi nerozumíme mi tak připadá Smile Normálně když jsem v dungu, třeba právě v Naxxu nebo tak, tak mám kolem těch 5 - 6 tisíc dps. Jo někdy je to třeba jenom 3 nebo 4 dps, třeba na Heiganovi, toho přímo nesnáším, ale třeba někdy je to naopak 9 000dps sem měla minule na Thaddiusovi, takže ten průměr je těch 5 - 6. Je to různé, taky každý nemáte pořád stejnou dps:)

Effy

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Linzy Wed Jun 01, 2011 12:10 pm

ja som za ANO ludi je malo a ty si holcicka navyse a Raven mi spominal ze ho svrbi libido takze nevidim dovod preco nie:D

Linzy

Poèet pøíspìvkù : 45

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Athel Wed Jun 01, 2011 12:13 pm

kdyz te vezmou ve VA i v tGoD, co si vyberes? Razz

Athel

Poèet pøíspìvkù : 4

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Linzy Wed Jun 01, 2011 12:22 pm

hmm slecna si dala prihlasku aj k GoD hej? vtom pripade zamna NIE budu daco xces alebo to nexces

Linzy

Poèet pøíspìvkù : 45

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Hucimir Wed Jun 01, 2011 1:18 pm

A najprv Ref a pak VA?
Jak zástupcovi nášho velecteného CL mágu lorda Scarabeussa sa mi to nepáči, a preto nesúhlasím s väčšinou ľudí, ktorí sa vyjadrili za prijatie.
Nie preto, že by si možno nebola vhodná, ale je urážajúce takéto nefér jednanie, ako vraví Linzy, ak niečo chcem, tak celým duchom. Sme s LTB najstaršia aktívna guilda na tomto servery s kolektívom, do ktorého zapadne ten, kto naozaj chce a nehrá to na viac strán, sme totižto ľudia.

Hucimir

Poèet pøíspìvkù : 96

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Effy Wed Jun 01, 2011 6:16 pm

Tak to se teda omlouvám, jestli jsem tím někoho pohoršila, že jsem si dala dvě přihlášky, nevěděla jsem, že je to jakoby špatné, ale prostě chci nějakou guildu a když jsem přemýšlela, tak jsem si je vybrala a dala si tam přihlášky, to je jak ze školou, taky si dáte více přihlášek pro jistotu. Prostě už mě hlavně nebaví čekat, chci už mít guildu a chodit raidy a kdyby jste mě nevzali, tak jsem to chtěla mít rozjednané někde jinde.
Vím, že nejsem nějaká imba o kterou by se všichni prali, proto to zkouším i někde jinde. Uvažuju dopředu, pokud mě nevezmete a třeba v GoD taky ne, tak jsem uvažovala Little Teddy Bears, chtěla jsem si tam dát přihlášku už teď, ale asi teda počkám Very Happy Není to myšleno nějak zle, jen mě prostě už nebaví chodit s worldem, teď jsme dokončili VOA snad po hodině!!!! Vyjebany tank jeste dementnejsi healy a snad 6x jsme chcipli!!! To je konec proste Very Happy
Taky když je půlka pro a půlka proti tak je to špatné, nechci aby jste mě vzali jen tak na dohodu, že prostě o jeden hlas to vyšlo a druhá půlka pak na mě bude hnusná a pičovat do mě. Chci aby jste mě měli rádi Very Happy A vzali mě protože chcete a protože si myslíte, že to má smysl a já z toho pak taky budu mít dobrý pocit. Už nechci nikoho přesvědčovat jaká jsem a nejsem, JÁ UŽ CHCI JÍT RAID Very Happy:D Ne dobře to přeháním Very Happy

Ještě jednou se omlouvám za double přihlášku Smile

Effy

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  cobbe Wed Jun 01, 2011 6:26 pm

dekuji za tvoji prihlasku, ale timto je to asi vyreseno
lidi co chodi jen raidy mame dost, chceme vic lidi, kteri maji i zajem o guildu a "pecovali" o ni, byli aktivni v progresu a take radi nosili nase jmeno se v cim co k tomu patri, ikdyz se treba nedari
nech se ti dari v GoD, ltb uz neni co byvalo tak radeji vol prvni volbu Smile
cobbe
cobbe

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Hauron Wed Jun 01, 2011 6:39 pm

Pánové, mě se zdá, že se moc unáhlujete a hledáte problémy tam, kde nejsou... Že si podala přihlášku i jinam? No a?

cobbe napsal:...lidi co chodi jen raidy mame dost, chceme vic lidi, kteri maji i zajem o guildu a "pecovali" o ni, byli aktivni v progresu a take radi nosili nase jmeno se v cim co k tomu patri, ikdyz se treba nedari...
A jak víš, že to tak nebude?...

Mě spiš zaráži to DPS vzhledem k tomu, že hraješ arcane mága, ale máš eqiup vyloženě na crit. Na to bych se docela rád mrkl aspoň na dummies...

Hauron

Poèet pøíspìvkù : 16

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  cobbe Wed Jun 01, 2011 6:45 pm

nemam rad hrani na vice stran a to dps uz se rozebiralo Smile
cobbe
cobbe

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Effy Wed Jun 01, 2011 7:01 pm

Mrzí že to bereš takhle Cobbe, nehraju na více stran, jsem prostě hráčka wow a chtěla bych nějakou normální guildu. Nedělám žádnou politickou špionáž Very Happy Chci jít tam, kde mě chtít budou Smile Mám ráda obě guildy, tak jsem napsala přihlášku do obou. To je celé.

K tomu DPS, záleží samozřejmě na raidech a na lidech co v něm budou a taky na buffech. S worldem to mám takhle, protože jsem tam většinou nejsilnější v dmg, ale s váma třeba můžu být poslední, vím akorát, že ten naxx, tam jsem byla na nějakých bossech první a na nějakých druhá a z vaší guildy tam bylo cca 15 lidí, tady mě napadá otázka, opravdu máte dost lidí na raidy? Smile A tak zas to bylo gdkp, to nemusí jít každý že.

S tím progressem absolutně nesouhlasím, já mám velký, až moc velký zájem progresovat a pomáhat a být k užitku. Na to nevím opravdu kde jsi přišel.
Ať už je to jak chce, nechcete v guildě dobré lidi, kteří chodí na raidy, pokecaji na chatu a proguildovní? Pokud ne, tak já tady nechci být, ale pokud ano a to je ten důvod, proč chci k vám, pak nechápu ten důvod, proč ne. Kvůli tomu, že údajně ,,hraju na obě strany". Ruku na srdce, kde se hlásila půlka lidí z VA předtím, než se dostali tady? Smile

I tak všem moc díky za odpověď a za názor.

Ještě poprosím o úplně konečný verdikt. Díky Smile

Effy

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  F E F O Wed Jun 01, 2011 7:44 pm

ja som za

ma naxx 25 eq mozno nie full ale uld eq je momentalne tazko ziskat kedze ho davaju asi 3 guildy a s tym gearom vytoci dps hodne toho eq, to ze si ho nazbierala svedci aj o aktivite nedostala by az tolko itemov len preto ze je baba. otazne je skor ci sa mag hodi je nas dost aj ked to momentane nie je moc vidno ale to v tejto dobe nie je ziadnu classu. ak sa bude snazit tak si miesto na raidoch vydobije. prihlasku do inej guild moc neriesim, snazi sa dostat do nejakej guildy a chodit pve tak ako by to robil asi kazdy z nas bez guildy. moj nazor
F E F O
F E F O

Poèet pøíspìvkù : 10

http://www.fefo.wz.cz/wow/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  cobbe Wed Jun 01, 2011 9:53 pm

dobre, konecny verdikt da huca, hadam si to precte a zvazi to peclive
cobbe
cobbe

Návrat nahoru Goto down