Vir Aeternum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Adelice- Priest shadow/disco(holy)

+6
cobbe
DurDi
Linzy
Hucimir
Limoz
bobosus
10 posters

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Goto down

Adelice- Priest shadow/disco(holy) Empty Adelice- Priest shadow/disco(holy)

Příspěvek  bobosus Mon Jun 06, 2011 3:33 am

Nick: Adelice

Class (+spec): Shadow priest

Talenty: 13/0/58 http://arsenal.onlinegamers.cz/talent-calc.xml?cid=5&tal=0503203000000000000000000000000000000000000000000000000325023051223010323152301351

Profese: Jwc, Ench, Tail vsechny full

EQUIP a LINK NA ARMORY!: http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Adelice

Máš enchanty a sockety?: Ano vsechny

Máš stabilní internet?: Ano

Předcházející guildy: Budu psat za sebe, ne za tento char. Na tbc jsem pusobil v BS, behem neaktivity BS pak v refusion, nasledne MM a pak chvili LTB a na konci znovu BS. NA wotlku ze zacatku BS a potom u Conspiracy jako Maintank a CL druidu

Důvod odchodu z guildy: Vetsinou neaktivita guildy, pripadne jeji rozpad

Skušenosti se svojí classou: Za shadow priesta mam nahrane asi pul roku na twinstaru a mesic na ofi

Skušenosti na Raidě: Behem Tbc na narniasu jsem zabil vsechno krome Kaela, Kapra, Muru a KJ. Na wotlku jsem pak na narnu prosel naxx (realm first), OS (ali first), eoe (ali first) a cast Ulduaru. Na twinstaru mam Ulduar FC vcetne nekolika HM. Na ofi jsem prosel cely ulduar az po yogga na normal nedlouho po otevreni. FC vcetne vsech hardmodu pak az na cata.

Proč právě Vir Aeternum: Mam tam spoustu znamych a kamaradu

Koho znáš v Vir Aeternum: Kuco, Linzy, Raven, Sod, Veprik, Huca, Dlouhanoha, Patricius, Wild, Higr, Limoz (doufam, ze jsem na nikoho nezapomnel)

Věk: Cerstve 20

Online omezení (kdy můžete hrát): Jsem v podstate bez omezeni, to nastava az podle rozvrhu, ale na 8 rano mam maximalne jednou tydne (to se snazim koncit kolem 23)

DPS(+podložený screenem aspoň na dummech) Netusim kolik taham na raidu. Na dummy 4K dps, ale bude to jeste lepsi, protoze se s tim SP teprve zase po dlouhe dobe szivam https://i.imgur.com/A1pAp.jpg

Tvoje UI: Zaklad muzete videt na screenu s dps, ale rozhodne to neni finalni verze, chybi tam jeste rada bindu, posunout cast bar o neco nahoru a nastavit grid.

Naposledy upravil bobosus dne Mon Jun 06, 2011 8:49 am, celkově upraveno 1 krát

bobosus

Poèet pøíspìvkù : 5

Návrat nahoru Goto down

Adelice- Priest shadow/disco(holy) Empty Re: Adelice- Priest shadow/disco(holy)

Příspěvek  Limoz Mon Jun 06, 2011 8:37 am

Niekoho si zabudol Twisted Evil Inac ahoj Aure, tohto hraca mozem len odporucit, skusenosti ma velmi vela, vie to klikat a vpohode clovek Smile

Limoz

Poèet pøíspìvkù : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  bobosus Mon Jun 06, 2011 8:49 am

Limoz napsal:Niekoho si zabudol Twisted Evil Inac ahoj Aure, tohto hraca mozem len odporucit, skusenosti ma velmi vela, vie to klikat a vpohode clovek Smile
Opraveno O:-) Netusil jsem, ze jsi taky ve VA

bobosus

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Hucimir Mon Jun 06, 2011 11:10 am

Bobosus, the Wipemaster.
Myslím, že niet čo riešiť. (I keď mu to možno dlho nevydrží, tak i tka sa nám oplatí)
A určite zapadne.
Takže ho prosím invnite, keĎ si to prečítate. (len dovtedy pokým bude za ten char hrať on)

Hucimir

Poèet pøíspìvkù : 96

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Limoz Mon Jun 06, 2011 2:04 pm

Ako ja som nemal nic pri Ademu, skoda, ze ho vystvali ostatni hraci. Pre mna to bol uplne normalny clovek, mozno urobil nejaku hlupost, ale to my vsetci. Dakujem Aure pig

Limoz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Linzy Mon Jun 06, 2011 2:07 pm

podla mna je to KOK a nieje co riesit fuck you!!!

Linzy

Poèet pøíspìvkù : 45

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  DurDi Mon Jun 06, 2011 5:12 pm

Za seba sa vyjadrim, ze tuto osobu nechcem v guilde aj keby mal T8. Isty cas som posobil u conspiracy a prave z dovodu toho akym sposobom sa tam prezentovalo par individui som guildu po case leavol. To, ze si hral kedysi v BS premna nema vyznam, ze tu mas kamaratov takisto nie
DurDi
DurDi

Poèet pøíspìvkù : 13

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Hucimir Mon Jun 06, 2011 6:56 pm

Tvoje osobné nesympatie však v našom momentálnom postavení nehrajú žiadnu rolu.
Keďže si CL shamanov a nie priestov, beriem to len ako tvoj nesúhlas.
Keďže som udelil práva invitovať len officirom (predpokladám), musíme počkať až ho invitne Cobe.

Hucimir

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  cobbe Mon Jun 06, 2011 7:40 pm

hm a kdyz te postavi do role bud ja nebo on?
cobbe
cobbe

Poèet pøíspìvkù : 142

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Limoz Mon Jun 06, 2011 8:10 pm

Nechcem byt neslusny, ale neviem co vam spravil Aure... Skor by som pochopil, keby vas vypicoval Ade, lebo ten toho bol schopny Twisted Evil

Limoz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  bobosus Mon Jun 06, 2011 8:15 pm

DurDi napsal:Za seba sa vyjadrim, ze tuto osobu nechcem v guilde aj keby mal T8. Isty cas som posobil u conspiracy a prave z dovodu toho akym sposobom sa tam prezentovalo par individui som guildu po case leavol. To, ze si hral kedysi v BS premna nema vyznam, ze tu mas kamaratov takisto nie
Delal jsem raid leadera, takze moje chovani na raidu podle toho vypadalo. Nepopiram, ze jsem obcas na raidech byl ponekud hruby, ale prinaselo to ovoce. Mimo raid si me nepoznal, takze nechapu podle ceho me soudis. Myslim, ze lidi, kteri me poznali jako opravdu poznali se mnou problem nemaji a povazuju se za docela pohodovy a nekonfliktni typ.

bobosus

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  cobbe Mon Jun 06, 2011 11:46 pm

Limoz napsal:Nechcem byt neslusny, ale neviem co vam spravil Aure... Skor by som pochopil, keby vas vypicoval Ade, lebo ten toho bol schopny Twisted Evil

proc porad mluvis o me, ja jsem v teto veci neutralni Cool
at si to vyrika durdi s nim, nevim proc ma az taky vyostreny nazor, je potreba aby si to vyjasnili sak
cobbe
cobbe

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  DurDi Tue Jun 07, 2011 12:29 am

Dobre huca co si si navaril to si aj zjes, ty nemas ale len predstavu co sa v guilde odohrava. Ak si pamatas nick Pobehlica aky len to bol dovod jeho nenabrania oh ano tebe jedinemu nesedel a teraz, ked sa na raide ukaze 1 mage hned je z toho oslava. Tam nejde o moje nesympatie voci nemu konkretne, ale o cele vedenie vtedajsej guildy, nic take ako tam nehodlam znasat, inymi slovami nikoho..
DurDi
DurDi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  bobosus Tue Jun 07, 2011 1:22 am

DurDi napsal:Dobre huca co si si navaril to si aj zjes, ty nemas ale len predstavu co sa v guilde odohrava. Ak si pamatas nick Pobehlica aky len to bol dovod jeho nenabrania oh ano tebe jedinemu nesedel a teraz, ked sa na raide ukaze 1 mage hned je z toho oslava. Tam nejde o moje nesympatie voci nemu konkretne, ale o cele vedenie vtedajsej guildy, nic take ako tam nehodlam znasat, inymi slovami nikoho..

V te dobe, kdy si tam byl si byl jediny, ktery mel s vedenim nejake vetsi problemy. A to hlavne, protoze si x tydnu do raidu nosil pvp talenty. Osobne si myslim, ze bylo celkem pochopitelne, ze vedeni neni stastne z toho, ze v pve guilde, jejiz cile byly celkem vysoko, nekdo lozi do raidu s pvp talenty. Nadavalo se ti za to tak dlouho, dokud si kvuli tomu neprestal chodit raidy a neleavnul... (jednodussi nez respecnout no)

Conspiracy melo vysoke cile a podle toho vypadal i zpusob vedeni, ktery se projevoval jenom v dobe raidu (zbytek dne tam byla pohoda a fajn nalada). Nemyslim si, ze ta guilda byla v te dobe vedena spatne, nemyslim si, ze by jsme nekoho utlacovali a myslim si, ze vetsina clenu tvoricich jadro te guildy by se mnou souhlasila. Pokud ti ale tak strasne vadim a nejsi schopen prekousnout mou pritomnost v guilde, tak to beru na vedomi a hold se budu muset porozhlednout jinde.

bobosus

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  DurDi Tue Jun 07, 2011 2:41 am

Zrejme nemas moc predstavu o tom koho ste mali Guma. Adelice alias Anni, bol clenom vtedajsej guildy VA, neskor vdaka dobre znamym okolnostiam sa o guildu starali 3 osoby on, ja, icemanik (nepodstatny) ako hlavny officeri guildy. Anni si presadzoval svoju hernu myslienku, ktora sa nepozdavala staremu vedeniu.

Guilda zanikla a to aj jeho zasluhou a ludia, ktory boli jej sucastou s roznych dovodou prestali, ale sa pridali do novej guildy Memento Mori . Opat nastali problemy guilda nevydrzala. Tak sa nas drahy Anni rozhodol skusit stastie inde, dalsia kapitola guilda Fake it. Prechod od tbc az prechodu wotlk, pevny zaklad tvorili ludia s povodnych radov, znovuvytvorenie inej skupiny hracov, ktori si vytvorili nieco ine a to guildu Conspiracy.

Po prehovarani a prehodnoteni nasich nastrbenych vztahov som si povedal, ze to skusim, ale po prijati mi velmi rychlo doslo akym smerom sa to ubera. Istym sposobom sa da povedat, ze je to z mojej strany sebecke, ale historia sa nebude opakovat a ja nedovolim znicit to, co sa tu znovu vybudovalo.
DurDi
DurDi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Hucimir Tue Jun 07, 2011 2:34 pm

Našťastie si ty Durdi CL a Bodo je nováček. Tam sa nemá čo pokaziť.
Alebo chceš aby som tieto dva posty vymenil?

Hucimir

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Hucimir Tue Jun 07, 2011 2:47 pm

A ešte jednu vec som zabudol zmieniť.
A to, že nie sme v situácii, v ktorej si môžeme vyberať alebo klásť podmienky.
Počul som, že väčšina guildy sabotuje akýkoľvek 25 men progres a raid.
To nie my dovoľujeme Bodovi, aby mohol ísť k nám do guildy. To on si dáva čas na rozmyslenie, či k nám chce ísť.
Tak si rozmyslite, čo vlastne chcete - buď hrať (a v tom prípade sa zmieriť s tým, že keď mi skončí ban ho invitnem) alebo nehrať WoW (a v tom prípade leavnuť guildu ako malé decko a nedávať nám prázdny pocit plnosti guildy a potencionálnych účastníkov na raide).

Hucimir

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  DurDi Tue Jun 07, 2011 3:19 pm

Ak mas pocit, ze je to namieste tak tie posty vymen. Tam ide o to, ze conspiracy bola a vzdy je pre mna skupina, kde vedenia nepozeralo na potreby jej clenov, co je jasne vidiet z prihlasiek, kde sa jej clenovia uchadzacom len vysmievaju a ocakavaju hned hotovych ludi. Zatial co u nas dame prilezitost aj menej skusenym hracom a problemy riesime demokraticky a hlave s ludskym pristupom.
DurDi
DurDi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  bobosus Tue Jun 07, 2011 3:30 pm

Nerad bych, aby kvuli me vznikaly jakekoliv rozbroje nebo spory. Pokud, by to melo me prijeti znamenat, ze kvuli mne nekdo bude leavovat nebo podobne tak rozhodne nechci byt prijat. Moznosti kde hrat je vic a verim, ze alespon nektera z nich bude bez podobnych "problemu".

Spamovat guild chat vam budu chodit porad tak jako tak a pujcovat penize od Ravena taky.

Durdi: Conspiracy byla top PvE guilda a jedno ze zakladnich pravidel, ktere jsme si rekli bylo, ze k nam lidi budou chodit hrat kvalitni PvE, ne se ho ucit. A nevim co maji spolecne potreby clenu a prihlasky (v prihlaskach jsou logicky neclenove) v guilde samotne panovala pohodova atmosfera a nikdo z clenu si nestezoval.

bobosus

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Lethal Tue Jun 07, 2011 3:48 pm

Hučo, teď jseš stejně zaujatej jako Durdi, jen opačným směrem, takže o nějakých osobních pocitech pomlč.
Já toho člověka neznám, tudíž se z něj na prdel neposadim. Je to ale asi "výrazná" postava, jak to tu tak sleduju.
Osobně bych byl taky proti, neboť příliž mnoho výrazných postav v jedný guildě nedělá dobrotu a vede rovnou do pekel. Ale na tom už asi nezáleží, protože VA už sis přetvořil k obrazu svému,hlavně nabíráním lidí, který já bych nikdy nevzal i za cenu toho, že by guilda nebyla TOP. Nemám v týhle hře takový cíle a v minulosti to tak ve VA nefungovalo.
S Durdim už se znám dlouho (btw taky ne osobně) a vím, že má podobnej náhled na fungování guildy a na lidi jako jsem měl já. Tudíž mu věřím a stojím za ním, i když se jeho názor zakládá na jeho subjektivním pocitu a zkušenosti.
To, že je někdo nováček je úúúplně jedno. Ty dokážeš měnit ranky celkem svižně, Hučo. Jako např. Kučovi jsi hned dal Equiteze (asi kámoš), ale tomu už se já jen směju...
Poslední dobou se jen nabírá a nabírá. Důvod je ten, že se nesložej raidy. Mě se zdá, jakoby jste na narnu hráli prvním rokem. Každý jaro/léto je to slabý. Xkrát se to řešilo v guild i offi chatu, ale někdo to jednoduše pochopit nechce. Takže nabírejme dál. Ona se ta situace sice nezlepší, ale z VA se stane smetiště, kde se postupně sejde celá Conspiracy, FI, ToS a já jevim co ještě. Důsledkem toho bude jedna věc. A to ta, že se najde nějakej lídr, kterej se nasere, kus guildy si uloupne a utvoří Fake It No. 5 nebo Cons No. 8... A já se na to i celkem těším. Very Happy

Takže ja jsem PRO! Berem všema deseti. Třeba právě toto bude ten spasitel, kterej mi tu radost udělá. I love you

Lethal

Poèet pøíspìvkù : 74

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Lethal Tue Jun 07, 2011 4:00 pm

Hucimir napsal:
Tak si rozmyslite, čo vlastne chcete - buď hrať (a v tom prípade sa zmieriť s tým, že keď mi skončí ban ho invitnem) alebo nehrať WoW (a v tom prípade leavnuť guildu ako malé decko a nedávať nám prázdny pocit plnosti guildy a potencionálnych účastníkov na raide).

Hučo ty jseš normálně rozdvojená osobnost. V RL jseš v poho týpek, se kterým se dobře kalí (i když jsem s tebou kalil jednou), ale jakmile se jedná a WoW tak jseš jak blázen. Rolling Eyes
Připadá to jako blbej nápad jen mě dřepět doma u PC když je venku 30°, svítí slunce, voda teplá, pivo studený, kundy v minisukních? Co po těch lidech chceš?? Chceš je kickovat za to, že každej večer neseděj u wowka a neprogresujou? Co takhle zvolnit, to tě nenapadlo?

Lethal

Poèet pøíspìvkù : 74

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  cobbe Tue Jun 07, 2011 6:29 pm

Hucimir napsal:

starsi clenove guildy vi moc dobre co chteji, pohodovou guildu a ne konflikty

Lethal napsal:

Hučo ty jseš normálně rozdvojená osobnost. V RL jseš v poho týpek, se kterým se dobře kalí (i když jsem s tebou kalil jednou), ale jakmile se jedná a WoW tak jseš jak blázen. Rolling Eyes
Připadá to jako blbej nápad jen mě dřepět doma u PC když je venku 30°, svítí slunce, voda teplá, pivo studený, kundy v minisukních? Co po těch lidech chceš?? Chceš je kickovat za to, že každej večer neseděj u wowka a neprogresujou? Co takhle zvolnit, to tě nenapadlo?

zvolnit zvolnime, ale rozumnym zpusobem,ze kazdy den 25man raid se skladat proste neda v lete to vime, a bud si to uvedomi i ostatni a prizpusobi se tomu a budou chodit na urceny dny nebo je druha moznost to jsi napsal v prispevku predtim, jinak pekne napsane
cobbe
cobbe

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Hucimir Tue Jun 07, 2011 7:10 pm

Vidím, že Vám je to úplne jedno. Bodo je úplne normálny človek a to, že si podáva prihlášku za bývalý char toho kreténa je asi pre vás dôležitejšie.
Ako som povedal, robte si čo chcete.
V tejto prihláške ste sa pekne všetci vyfarbili a ja sa už ďalej nemienim snažiť.
O týždeň mi končí ban, dovtedy si zvolte nového GuiMa, ak si to mienite potopiť tak, ako už nejaký ten týždeň. Odmietam sa na tom akýmkoľvek spôsobom podielať.
A btw. múj milý Tomášku, povyšujú CLka, ale to si si asi nestihol ani všimnúť, keďže ho nemáš komu robiť. Ja povyšujem len to, čo oni nemôžu. (CL,offi). A to, že väčšina z vás sa nelogne ani na tie 2-3 dni na raid neznamená, že mi všetci, ktorí sa logneme máme pozerať do steny, lebo na to vy jebete. Radšej invnem nejakých schopných a normálnych ľudí, ale hlavne takých, čo sú online.

Hucimir

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  cobbe Tue Jun 07, 2011 7:15 pm

pletes jabka s hruskama a nemas pravdu ve vetsine toho co jsi napsal, nemas ani chut nas vyslechnout nebo vest nejaky dialog
cobbe
cobbe

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Linzy Tue Jun 07, 2011 7:19 pm

nechcete naberat ludi hlasil sa Mescal nic hlasil sa Bodo nic effy nic kym ste sa vyjadrili bol inde. Rozmyslite si co robite, pokial nechcete aby guilda postupne sla uplne dole vodou. To ze my sme vyberavy a uz pomaly neraidujeme neznamena , ze taky isty pristup budu mat pocase aj ine guildy a ludia su portebni aj tam, si myslite ze sa to uchova pokial sa nebude raidvoat aa nebudu ludia? Omyl ludia leavnu abo prestanu hrat a guilda pojde tam kde bola predtym. ja osobne suhlasim s Hucou a myslim si ze ma rozumne napady. Lethal ludia ako ty a ja a mnoho dalsich si pojdu radsej von a pojdu na oivko a nebudu sediet pri kompe ale su tu aj ludia ktori taki niesu a ktori si chcu zahrat a to by sme pre nich mali spravit, ked uz my neprideme aby oni mali co robit a aby sa vobec daco zlozilo

Linzy

Poèet pøíspìvkù : 45

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 2 1, 2  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: