Raykou-PROT/FURY warrior
+2
cobbe
Raykou
6 posters
Strana 1 z 1
Raykou-PROT/FURY warrior
Nick: Raykou
Talenty: Potect-5/8/58
Profese: ench-450,BS-450,Min-450
EQUIP a LINK NA ARMORY! : Omlouvam se ale nejak mi nejede armory tak vam sem popisu muj eqip...mam full t7.5 doplnky z naxx 25 ULD 10 a ULD 25...jen mam stit z naxx 10....fury mam to same jako prot s tech samejch dungu....
Máš enchanty a sockety?: ano
Máš stabilní internet?: ano
Předcházející guildy:Tears of the Sorrow
Důvod odchodu z guildy: Neshoda s jednim hracem....nez se hadat a rozporovat livl jsem...a problem snim melo vice lidi...
Zkušenosti se svojí classou: prot/fury warriora hraji uz 5let
Zkušenosti na Raidě(wotlk): mam zkusenosti s WOTLK uz dlouho...zacal jsem ho hrat na offiku..znam taktiky az po ICC....
Proč právě Vir Aeternum: mel jsem kamose co byl u vas a vzdy rikal jen to nejlepsi uz ale dlouho nehraje...tak proto se hlasim k vam
Koho znáš v Vir Aeternum: od videni a z GDKP raidu.,,ale jen od videni
Věk:21
Online omezení (kdy můžete hrát): jsem online casto...mam praci kde is urcuju svou pracovni dobu....proklad od 10 do 15 a pak od 5 do 2 do rana priklad..proste si to urcuju sam
Tvoje UI: http:omlouvam se ale nikdy jsem se nenaucil davat screen na web nikde t po me nechteli...snad se nebude zlobit...
Zdravim vsechny a preji hezky den Raykou
Talenty: Potect-5/8/58
Profese: ench-450,BS-450,Min-450
EQUIP a LINK NA ARMORY! : Omlouvam se ale nejak mi nejede armory tak vam sem popisu muj eqip...mam full t7.5 doplnky z naxx 25 ULD 10 a ULD 25...jen mam stit z naxx 10....fury mam to same jako prot s tech samejch dungu....
Máš enchanty a sockety?: ano
Máš stabilní internet?: ano
Předcházející guildy:Tears of the Sorrow
Důvod odchodu z guildy: Neshoda s jednim hracem....nez se hadat a rozporovat livl jsem...a problem snim melo vice lidi...
Zkušenosti se svojí classou: prot/fury warriora hraji uz 5let
Zkušenosti na Raidě(wotlk): mam zkusenosti s WOTLK uz dlouho...zacal jsem ho hrat na offiku..znam taktiky az po ICC....
Proč právě Vir Aeternum: mel jsem kamose co byl u vas a vzdy rikal jen to nejlepsi uz ale dlouho nehraje...tak proto se hlasim k vam
Koho znáš v Vir Aeternum: od videni a z GDKP raidu.,,ale jen od videni
Věk:21
Online omezení (kdy můžete hrát): jsem online casto...mam praci kde is urcuju svou pracovni dobu....proklad od 10 do 15 a pak od 5 do 2 do rana priklad..proste si to urcuju sam
Tvoje UI: http:omlouvam se ale nikdy jsem se nenaucil davat screen na web nikde t po me nechteli...snad se nebude zlobit...
Zdravim vsechny a preji hezky den Raykou
Raykou- Poèet pøíspìvkù : 1
Re: Raykou-PROT/FURY warrior
no prihlaska v pohode, eq na urovni naxx25 a vyssi je vyhovujici, taktiky znas, zkusenosti vyborne
jako hrace te neznam, tak pokud nebude mit nekdo vaznejsi namitku jsem PRO a muzeme te vyzkouet , warr protect se hodi protoze co jsme meli pres leto nejak nechodi ted
jako hrace te neznam, tak pokud nebude mit nekdo vaznejsi namitku jsem PRO a muzeme te vyzkouet , warr protect se hodi protoze co jsme meli pres leto nejak nechodi ted
cobbe- Poèet pøíspìvkù : 142
v nedeľu nám otvoril scholomance! som za!
arathorn- Poèet pøíspìvkù : 28
Aktivny tank by sa hodil. V skratke eq pekny, profesie zapadaju aj ostatne veci.
Este aby sa vyjadril CL a myslim, ze mame jasno
Este aby sa vyjadril CL a myslim, ze mame jasno
DurDi- Poèet pøíspìvkù : 13
Urcite za. Vyjadrenie hore
Yappino- Poèet pøíspìvkù : 42
Similar topics
» Relentless Prot / Fury Warrior
» Warior Fury/Prot
» Epius Warr, Fury/Prot
» Nighthro,Warrior Fury/Arms
» Arantar prot/arms warrior [NEPŘIJAT]