Prihlaska Retry Paladin [PŘIJAT]
4 posters
Strana 1 z 1
Prihlaska Retry Paladin [PŘIJAT]
Nick: Crowl
Class (+spec): Retry Paladin ale uz robim aj do Protect
Talenty: 5/8/58 ---Talent builder--- http://arsenal.onlinegamers.cz/talent-calc.xml?c=Paladin
Profese: Mining, Blacksithing
EQUIP a LINK NA ARMORY! :http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Crowl
Máš enchanty a sockety?: Len pár este to moc nedavam natvrdo lebo je este ovela viec a lepsich itemov tak by to bolo zbytocne
Máš stabilní internet?: Ano mam ... az moc
Předcházející guildy: Lot Souls, Guards of Dark (Horda)
Důvod odchodu z guildy: Kamosi mi hravali za Ally tak som isiel za nimi
Skušenosti se svojí classou: doexpeny paladin , skusenosti aj s PVP, na TBC som bol chvilku Tankadin ale hned to hodili na WoTLK
Skušenosti na Raidě(wotlk): Niečo som uz pochitil ale nieje s tym problem . Skoro vzdy ked potrebujem s spytam brácha na taktiku (totiz on uz je 2,5 roka v Refusion) Tak Nax, OS, skoro vsetky Herá
Proč právě Vir Aeternum: Zdate sa ako schopna gilda ktora z tych mala gld nieco poriadne progresuje. Vyzeate ako schopny ludia tak musite mat aj TS/VT konecne niekto
Koho znáš v Vir Aeternum: Priznam sa .. Nikoho
Věk: 15
Online omezení (kdy můžete hrát): Sobota, Nedela Cez tyzden tak do 22:00
DPS(+podložený screenem aspoň na dummech): Male asi 2000-2300 ale bohuzial screen nemam.
Chcel by som byt skorej Tankadin ak by sa dalo ale ak nie tak idem aj a Retryho
Eressiel
Poèet pøíspìvkù: 4
Class (+spec): Retry Paladin ale uz robim aj do Protect
Talenty: 5/8/58 ---Talent builder--- http://arsenal.onlinegamers.cz/talent-calc.xml?c=Paladin
Profese: Mining, Blacksithing
EQUIP a LINK NA ARMORY! :http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Crowl
Máš enchanty a sockety?: Len pár este to moc nedavam natvrdo lebo je este ovela viec a lepsich itemov tak by to bolo zbytocne
Máš stabilní internet?: Ano mam ... az moc
Předcházející guildy: Lot Souls, Guards of Dark (Horda)
Důvod odchodu z guildy: Kamosi mi hravali za Ally tak som isiel za nimi
Skušenosti se svojí classou: doexpeny paladin , skusenosti aj s PVP, na TBC som bol chvilku Tankadin ale hned to hodili na WoTLK
Skušenosti na Raidě(wotlk): Niečo som uz pochitil ale nieje s tym problem . Skoro vzdy ked potrebujem s spytam brácha na taktiku (totiz on uz je 2,5 roka v Refusion) Tak Nax, OS, skoro vsetky Herá
Proč právě Vir Aeternum: Zdate sa ako schopna gilda ktora z tych mala gld nieco poriadne progresuje. Vyzeate ako schopny ludia tak musite mat aj TS/VT konecne niekto
Koho znáš v Vir Aeternum: Priznam sa .. Nikoho
Věk: 15
Online omezení (kdy můžete hrát): Sobota, Nedela Cez tyzden tak do 22:00
DPS(+podložený screenem aspoň na dummech): Male asi 2000-2300 ale bohuzial screen nemam.
Chcel by som byt skorej Tankadin ak by sa dalo ale ak nie tak idem aj a Retryho
Eressiel
Poèet pøíspìvkù: 4
Yappino- Poèet pøíspìvkù : 42
Re: Prihlaska Retry Paladin [PŘIJAT]
Zajímavé..Retri by se nám ale do raid setupu hodil pokuď vím nemáme ani jednoho..Já bych ho zkusil =P
Cargox- Poèet pøíspìvkù : 9
No prave palachu hodne, ale zadny aktivni na pve za retardina, ak mas zajem raidovat a byt hlavne pve tak ano
ten eq je bida, profese zadne, videl jsem, ze jsi psal v prihalsce u conspiracy, ze mas kamose u refusion ale neberou, ze jsou ted full, tak ja doufam, ze pokud te veznem a naberes eq, ze se pak nerozhodnes jit jinam
ten eq je bida, profese zadne, videl jsem, ze jsi psal v prihalsce u conspiracy, ze mas kamose u refusion ale neberou, ze jsou ted full, tak ja doufam, ze pokud te veznem a naberes eq, ze se pak nerozhodnes jit jinam
cobbe- Poèet pøíspìvkù : 142
Odpoved
Nie urcite neleavnem. Ste jedna z mala gild ktora ma vraj dobru organizaciu . Iba o toto mi ide som teraz v Soul of Darknesaa ty vobec nepouzivaju TS/VT prooste nic jeden Nax10 raz do tyzdna a je nas tam 80 cize u nich som rad ked sa dostanem na raid ... Dufam ze vy ste iny .., ale asi urcite
Yappino- Poèet pøíspìvkù : 42
Ano sme ini. U nas sa na raid dostane kazdy... Takze, ja bych to vzal na skusku. Voci retri palachom som mal vzdy podozrenie, ze to neni ani dmger =D Ale patr som poznal co to davali,takze proc neskusit, že. Ozvu sa ti.
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 96
Prijatý, na skúšobné obdobie. Verím, že sa osvedčí.
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 96
Similar topics
» Dlouhanoha, retri paladin [PRIJAT]
» prihlaska H paladin [NEPŘIJAT]
» VOsan - shadow/holy priest - přihláška do služby vedení VA! [PŘIJAT]
» Tyranus, paladin retri/holy
» Kačééééér :-* [PŘIJAT]
» prihlaska H paladin [NEPŘIJAT]
» VOsan - shadow/holy priest - přihláška do služby vedení VA! [PŘIJAT]
» Tyranus, paladin retri/holy
» Kačééééér :-* [PŘIJAT]
Strana 1 z 1