Eti (shaman - Resto/Ele)
+2
cobbe
Eti
6 posters
Strana 1 z 1
Eti (shaman - Resto/Ele)
Nick: Eti
Class (+spec): Shaman
Talenty: Resto 0/16/55 (main) , Elemental 54/17/0 (off)
Profese: Alchemy, Herbalism (obě full)
EQ: http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Eti (Resto gs 4228)
Máš enchanty a sockety?: Enchant + Sockety na vše, co jde :-)
Máš stabilní internet?: UPC 25mb, nemívám problémy
Předcházející guildy: Blood shadows, Angels
Skušenosti se svojí classou: cca rok s nedávno s menší přestávkou (něco přes 20 dní played time)
Zkušenosti na Raidě(wotlk): VOA 10/25 (Tank, heal, dmg) OS10/25 (tank, heal, dmg) Naxx 10 (tank, heal dmg) Naxx 25 (heal, dmg) Uld 10/25 (heal, dmg; zatim jen levi a ignis)
Proč právě Vir Aeternum: Jistota pravidelných dobře leadrovaných raidů - pro mě další zkušenosti a hlavně zábava ...doufám dobrá parta
Koho znáš v Vir Aeternum: Pár jmen mi něco říká :-D např. Furian
Věk: 20
Online omezení (kdy můžete hrát): Záleží na škole (vš) a některých povinnostech, ale cca 4-5 týdně (12:00 - 03:00; ne celý tento úsek :-D) - není problém. A pro raidy a jiné akce si vždy čas udělám :-) (nedělá mi problém ponocování)
DPS(+podložený screenem aspoň na dummech): https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/191/dmgnyn.jpg/ (z dummyho v sw bez buffů) Ale jak jsem psal, main mám Resto, v Ele gs jen 3847
Tvoje UI: DBM, Omen, Xpearl a pár maličkostí :-)
Class (+spec): Shaman
Talenty: Resto 0/16/55 (main) , Elemental 54/17/0 (off)
Profese: Alchemy, Herbalism (obě full)
EQ: http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Eti (Resto gs 4228)
Máš enchanty a sockety?: Enchant + Sockety na vše, co jde :-)
Máš stabilní internet?: UPC 25mb, nemívám problémy
Předcházející guildy: Blood shadows, Angels
Skušenosti se svojí classou: cca rok s nedávno s menší přestávkou (něco přes 20 dní played time)
Zkušenosti na Raidě(wotlk): VOA 10/25 (Tank, heal, dmg) OS10/25 (tank, heal, dmg) Naxx 10 (tank, heal dmg) Naxx 25 (heal, dmg) Uld 10/25 (heal, dmg; zatim jen levi a ignis)
Proč právě Vir Aeternum: Jistota pravidelných dobře leadrovaných raidů - pro mě další zkušenosti a hlavně zábava ...doufám dobrá parta
Koho znáš v Vir Aeternum: Pár jmen mi něco říká :-D např. Furian
Věk: 20
Online omezení (kdy můžete hrát): Záleží na škole (vš) a některých povinnostech, ale cca 4-5 týdně (12:00 - 03:00; ne celý tento úsek :-D) - není problém. A pro raidy a jiné akce si vždy čas udělám :-) (nedělá mi problém ponocování)
DPS(+podložený screenem aspoň na dummech): https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/191/dmgnyn.jpg/ (z dummyho v sw bez buffů) Ale jak jsem psal, main mám Resto, v Ele gs jen 3847
Tvoje UI: DBM, Omen, Xpearl a pár maličkostí :-)
Eti- Poèet pøíspìvkù : 2
Re: Eti (shaman - Resto/Ele)
je jeste jeden resto/ele shaman, ktereho bych vzal, no u tebe nevim
libi se mi vek a studium vs, to je nejlepsi, resto eq uz nejaky je
treti profesi proc nemas hotovou? co te bere zpatky po prestavce od wowka?
mrknu ti jeste na zoubek ve hre a uvidime
libi se mi vek a studium vs, to je nejlepsi, resto eq uz nejaky je
treti profesi proc nemas hotovou? co te bere zpatky po prestavce od wowka?
mrknu ti jeste na zoubek ve hre a uvidime
cobbe- Poèet pøíspìvkù : 142
S tou třetí profkou - v guildách, kde jsem byl, dobře fungovalo "vypomahaní si". Říkal jsem si, že třetí profku dodělám časem (na 80ce) a nikdy mi extrémně nescházela.... Plánuju ji ale dodělat, pokud začnu opět raidovat a každej bonus se bude hodit Pauza od wowka byla hlavně kvůli škole - zkouškové, přijímačky na druhou školu a i osobní důvody. Ale teď je vše vyřešeno a mám zase docela dost času
Eti- Poèet pøíspìvkù : 2
eq je na slusnej urovni, telenty podla rozlozenia vyzeraju byt v poriadku (armory nejde, nic nove pod slnkom ), vyhoda ze mas ele off spec - durdi by sa potesil a ku tym profkam, tak tam by si si mohol dorobit asi inscription, to mas vyskillene hned a hodi sa to ku tvojim dalsim dvom
Limoz- Poèet pøíspìvkù : 21
Vcera som s nim bol COS HC. Healoval slusne no pokial nam treba resto shamana som za. Aky mas ele eq neviem ale aj 1 ele este by sa celkom do G hodil. Podla mna by ste za pokus ho prijat nedali nic. Shamanov je sice tiez dost ale nie vzdy je s kazdeho speccu aspon 1 na raide a je to hra v neprospech raidu lebo shamani maju dobry support.
Warer- Poèet pøíspìvkù : 14
Ja mozno urobim Durdimu prekvapanie a poskladam nejako ten ele eq dokopy Cement nestoji za vela, neda to az taky velky dmg, ako som dufal
Hlavne bys mohel dojsť online niekedy...Limoz napsal:Ja mozno urobim Durdimu prekvapanie a poskladam nejako ten ele eq dokopy Cement nestoji za vela, neda to az taky velky dmg, ako som dufal
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 96
Hucimir napsal:Hlavne bys mohel dojsť online niekedy...Limoz napsal:Ja mozno urobim Durdimu prekvapanie a poskladam nejako ten ele eq dokopy Cement nestoji za vela, neda to az taky velky dmg, ako som dufal
Uz to zacinam logovat, neboj
To sme radi.Limoz napsal:
Uz to zacinam logovat, neboj
Bavíme sa o náhrade za durexa pre tento prípad. Nič sa nasilu doplňovať nebude aj keď shamani sú supporteri, otvorene hovorím, že to miesto tu jedno ešte je aj keď profesie sa mi veľmi nepozdávajú a skôr by som túto kombináciu volil na alta, odporúčam tailoring
Dostaneš šancu sa ukázať
DurDi- Poèet pøíspìvkù : 13
Co je vlastne s kondomom (Durexom)? Tie profky, no co uz s nim Je pravda, ze nie su to velmi support profesie, napriklad taky ench, lw, jwc - to je asi trio naj profiek, ktore ta podstatne boostne Ale aj tak si myslim, ze profky ta nepribrzdia a budes sa moct predviest
Similar topics
» Mescal - shaman, ele/resto
» Klaatua - uplně levej ele/resto shaman xD
» Fanna - shaman
» Castell 6KGS PvE ele shaman
» Celon Enh/Shaman [PŘIJAT]
» Klaatua - uplně levej ele/resto shaman xD
» Fanna - shaman
» Castell 6KGS PvE ele shaman
» Celon Enh/Shaman [PŘIJAT]
Strana 1 z 1