Prihlaska Nouna
5 posters
Strana 1 z 1
Prihlaska Nouna
Nick: Nouna
Class (+spec): Priest holy/shadow/ Disco keď bode treba
Talenty: Holy 14/57/0 Shadow 11/0/60
Profese: Ench 450, Tail 450, Herba 450 + all off profky na max
EQUIP a LINK NA ARMORY! : Holy- 4454 GS Shadow- 4564 GS LINK nemuzu poslat protoze "New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information."
Máš enchanty a sockety?: Vše mám + ench za repky. Jediny problém mám u spolecnych itemu co mam v shadow z holy.
Máš stabilní internet?: Diky bohu uz je xD
Předcházející guildy: Refusion,TotS za poslední rok.
Důvod odchodu z guildy: Refusion se rozpadla. TotS už mě unavují neshody a nedodrzovani pravidel co si kazdy porusuje.
Skušenosti se svojí classou: 3 roky Narnias 1 rok ofi.
Skušenosti na Raidě(wotlk): Wotlk : Naxx 10/25, OS 10/25, EoE 10/25, VoA 10/25 Ulduar 10/25 po Freyu
Proč právě Vir Aeternum: Po rozpadu Conspiracy, BS, Refu jste jedna z mála guild co dávají UD. Z toho AD- tam je ten debil Regalis ( Nikdy bych tam uz nesel) TgoD- Nelibi se mi ten nick
Koho znáš v Vir Aeternum: Cobe + nejaky nicknameři
Věk: 18
Online omezení (kdy můžete hrát): o prázdinách bez omezení, o škole tak od 16:00 do 23:00
HPS na UD 10 2,8K. Screen nemám ale mohl bych ještě jít zaraidovat do TotS a udělat vám ho
Tvoje UI: Kdybych poslal svoje UI akorát se mi vysmějete xD Ale pokud na tom trváte pošlu
Class (+spec): Priest holy/shadow/ Disco keď bode treba
Talenty: Holy 14/57/0 Shadow 11/0/60
Profese: Ench 450, Tail 450, Herba 450 + all off profky na max
EQUIP a LINK NA ARMORY! : Holy- 4454 GS Shadow- 4564 GS LINK nemuzu poslat protoze "New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information."
Máš enchanty a sockety?: Vše mám + ench za repky. Jediny problém mám u spolecnych itemu co mam v shadow z holy.
Máš stabilní internet?: Diky bohu uz je xD
Předcházející guildy: Refusion,TotS za poslední rok.
Důvod odchodu z guildy: Refusion se rozpadla. TotS už mě unavují neshody a nedodrzovani pravidel co si kazdy porusuje.
Skušenosti se svojí classou: 3 roky Narnias 1 rok ofi.
Skušenosti na Raidě(wotlk): Wotlk : Naxx 10/25, OS 10/25, EoE 10/25, VoA 10/25 Ulduar 10/25 po Freyu
Proč právě Vir Aeternum: Po rozpadu Conspiracy, BS, Refu jste jedna z mála guild co dávají UD. Z toho AD- tam je ten debil Regalis ( Nikdy bych tam uz nesel) TgoD- Nelibi se mi ten nick
Koho znáš v Vir Aeternum: Cobe + nejaky nicknameři
Věk: 18
Online omezení (kdy můžete hrát): o prázdinách bez omezení, o škole tak od 16:00 do 23:00
HPS na UD 10 2,8K. Screen nemám ale mohl bych ještě jít zaraidovat do TotS a udělat vám ho
Tvoje UI: Kdybych poslal svoje UI akorát se mi vysmějete xD Ale pokud na tom trváte pošlu
Nouna- Poèet pøíspìvkù : 5
Re: Prihlaska Nouna
tohto cloveka by som v guilde nechcel ani keby bol imba uber skilled PRO healer
tvoja povest nieje dobra, kopa ludi ta nemusi (vratane mna) takze za mna PROTI
tvoja povest nieje dobra, kopa ludi ta nemusi (vratane mna) takze za mna PROTI
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 6
xXx
Já si snad kvůli tomu jebnu rename. Nechápu proc vsichni resite minulost starou rok.
Mal som ta v US. Uz vtedy bolo proti prijatiu 90% ludi, ja som ta nepoznal dal som ti moznost. Co ja viem neukazal si sa ako neviem aky velky skill a aktivny PvE hrac tak za mna proti.
Warer- Poèet pøíspìvkù : 14
RE
Nevím co je to US ale tak prihlasku jsme si podal for fun. Chtel jsem si zahrat kvalitni PvE. Nic vic Nechcete, neberte.
Tak to mas potom kratku pamet US - Unknown Soldiers, bol som tam GUM, netrvala ta guilda dlho ale dost dlho nato aby som aspon trosku zistil co si zac.
Hraju tu od WOTLK. A v zadne US jsem nikdy nebyl. Asi ses prehulil a spletl nick. A mě si v zivote nepocul . A to som si myslel ze ve VA jsou inteligentni lidi . Jaj omyl xD
Tak neviem o co ti ide tym ze popieras ze si v tej guilde bol lebo si bol. Bolo to uz za wotlk a potvrdi mi to infinity aj linzy ze som ta tam mal. Ale to je uz flame a mne je to jedno popieraj si to, pravdu nezmenis
Mě je to upřímně jedno Já jako hráč jsem u tebe nikdy nebyl. Tečka.
Nouna presne ti poviem ako to bolo ok?
Warer ta nabral lebo ta nepoznal mal si vtedy GS tusim kolo 4170 cize fajne, ja a Kuco a ostatni vedeli kto si co si. Bol si vzaty bez prihlasky na webe len kvoli eq! Nepopieraj a nerob sa mudrym
Warer ta nabral lebo ta nepoznal mal si vtedy GS tusim kolo 4170 cize fajne, ja a Kuco a ostatni vedeli kto si co si. Bol si vzaty bez prihlasky na webe len kvoli eq! Nepopieraj a nerob sa mudrym
Linzy- Poèet pøíspìvkù : 45
mno kdyz to shrnu minulost u nas dostihla kazdeho, protoze vyber je pomerne peclivy az na nektere vyjimky....
kazdepodne diky za prihlasku a preju stesti nekde jinde
kazdepodne diky za prihlasku a preju stesti nekde jinde
cobbe- Poèet pøíspìvkù : 142
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: