Safírka, prajst
Strana 1 z 1
Safírka, prajst
Talenty: diskouš
Profese: tailor, enšant, inskripšn
EQUIP a LINK NA ARMORY! : Mi zmizol!
Máš enchanty a sockety?: nejspíš da
Máš stabilní internet?: to ne…je dost labilní
Předcházející guildy: Tepláky na styl, Blood shadows
Důvod odchodu z guildy: Já neodcházím, já se přesouvám……
Skušenosti se svojí classou: Vím kdy umřít
Skušenosti na Raidě(wotlk): tak rajdovala sem, že…
Proč právě Vir Aeternum: Tak znám vaše heslo na TS a důvod proč dodatečně doplním…
Koho znáš v Vir Aeternum: Od vidění pár lidí jo, ale nejvíc Huce, když jdem někam pít a tančit s Luckzorem nahoře věčně bez.. (dále Forseaken- ten s tím hlasem, který mu Linzy závidí, Piggouše, Sodovku, Jyrkina, Haurucha, atd.
Věk: to vám radši řeknu velikost nohy
Online omezení (kdy můžete hrát): nemůžu hrát, když nejsem doma(logicky)…. a taky když pes štěká….to se fakt nedá poslouchat
DPS(+podložený screenem aspoň na dummech) nejsem tak závislá, abych se fotila ve wow…i když pár fotek mám, ale DPS na nich není jestli chcete vidět nějaký romantický západ slunce v Elwinu, tak není problém
Tvoje UI: Já snad žádnou umělou inteligenci nemám, ne?!..............
Buďte blond!!!!!!!!!!!!
Profese: tailor, enšant, inskripšn
EQUIP a LINK NA ARMORY! : Mi zmizol!
Máš enchanty a sockety?: nejspíš da
Máš stabilní internet?: to ne…je dost labilní
Předcházející guildy: Tepláky na styl, Blood shadows
Důvod odchodu z guildy: Já neodcházím, já se přesouvám……
Skušenosti se svojí classou: Vím kdy umřít
Skušenosti na Raidě(wotlk): tak rajdovala sem, že…
Proč právě Vir Aeternum: Tak znám vaše heslo na TS a důvod proč dodatečně doplním…
Koho znáš v Vir Aeternum: Od vidění pár lidí jo, ale nejvíc Huce, když jdem někam pít a tančit s Luckzorem nahoře věčně bez.. (dále Forseaken- ten s tím hlasem, který mu Linzy závidí, Piggouše, Sodovku, Jyrkina, Haurucha, atd.
Věk: to vám radši řeknu velikost nohy
Online omezení (kdy můžete hrát): nemůžu hrát, když nejsem doma(logicky)…. a taky když pes štěká….to se fakt nedá poslouchat
DPS(+podložený screenem aspoň na dummech) nejsem tak závislá, abych se fotila ve wow…i když pár fotek mám, ale DPS na nich není jestli chcete vidět nějaký romantický západ slunce v Elwinu, tak není problém
Tvoje UI: Já snad žádnou umělou inteligenci nemám, ne?!..............
Buďte blond!!!!!!!!!!!!
safírka- Poèet pøíspìvkù : 1
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: