Wichita - Rouge - Sub/Com [NEPŘIJAT]
3 posters
Strana 1 z 1
Wichita - Rouge - Sub/Com [NEPŘIJAT]
Nick: Wichita
Class (+spec): Rouge
Talenty: Sub 21/7/43 , Com 19/51/1
Profese: Lw, Ski
EQUIP a LINK NA ARMORY! :http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Wichita
Máš enchanty a sockety?: full enchanty a sockety mam
Máš stabilní internet?: ano
Předcházející guildy: Angels, chvílku v BS (vážne chvílku)
Důvod odchodu z guildy: nuda potreboval som nieco viac
Skušenosti se svojí classou: 3Roky -2 roky OG, 1rok mimo
Skušenosti na Raidě(wotlk): Taktiky poznám - Naxx, OS, VOA, EoE (malo ale da sa) Ulduar ( v štádiu učenia, ale tak prvých 2-3 bossov viem)
Proč právě Vir Aeternum: Dobrý ludia, pár znamych, a vytuzena G uz od cias TBC a lvl 14 ked mi pomahal jeden clen ktoreho si dodnes velmi vazim
Koho znáš v Vir Aeternum: Pokecávam dosť často s ľudmi od VA Linzy, Iloch- Este s cias TBC- Stanes, Vendelinka, Soddruid ( Ale TBC bolo už dávno)
Věk: 20
Online omezení (kdy můžete hrát): Vysoká škola čo znamená že je to nevyspytatelne ale aktivita každý den najviac okolo 17.00-00.00
DPS(+podložený screenem aspoň na dummech): 2.8k https://2img.net/r/ihimizer/i/dpsnp.jpg/
Tvoje UI: Xpearl, DBM, Omen ... fu co tam este mám ?
Pozn. : Inklinujem k pvp ale rad zbehnem aj pve teda ak by bolo miesto rad pôjdem
Class (+spec): Rouge
Talenty: Sub 21/7/43 , Com 19/51/1
Profese: Lw, Ski
EQUIP a LINK NA ARMORY! :http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Wichita
Máš enchanty a sockety?: full enchanty a sockety mam
Máš stabilní internet?: ano
Předcházející guildy: Angels, chvílku v BS (vážne chvílku)
Důvod odchodu z guildy: nuda potreboval som nieco viac
Skušenosti se svojí classou: 3Roky -2 roky OG, 1rok mimo
Skušenosti na Raidě(wotlk): Taktiky poznám - Naxx, OS, VOA, EoE (malo ale da sa) Ulduar ( v štádiu učenia, ale tak prvých 2-3 bossov viem)
Proč právě Vir Aeternum: Dobrý ludia, pár znamych, a vytuzena G uz od cias TBC a lvl 14 ked mi pomahal jeden clen ktoreho si dodnes velmi vazim
Koho znáš v Vir Aeternum: Pokecávam dosť často s ľudmi od VA Linzy, Iloch- Este s cias TBC- Stanes, Vendelinka, Soddruid ( Ale TBC bolo už dávno)
Věk: 20
Online omezení (kdy můžete hrát): Vysoká škola čo znamená že je to nevyspytatelne ale aktivita každý den najviac okolo 17.00-00.00
DPS(+podložený screenem aspoň na dummech): 2.8k https://2img.net/r/ihimizer/i/dpsnp.jpg/
Tvoje UI: Xpearl, DBM, Omen ... fu co tam este mám ?
Pozn. : Inklinujem k pvp ale rad zbehnem aj pve teda ak by bolo miesto rad pôjdem
martin7- Poèet pøíspìvkù : 9
Re: Wichita - Rouge - Sub/Com [NEPŘIJAT]
Na armory vidim kulový (pvp equip), nevím jestli máš i nějakej pve... Main spec subtlety mi napovídá, že tě spíš baví pvp. A my jsme, světe div se, pve guilda. O tom screenu DPS už vůbec nevím co si mám myslet...
Za mě ne, promiň. Nevidím důvod proč brát neequiplýho PvP roguna, co by si chtěl vyzkoušet PvE.
Potřebujem lidi, co se stále věnují pve... zkus odhadnout, co se u nás dělá s nováčkama, kteří jsou v době raidu v aréně...
Za mě ne, promiň. Nevidím důvod proč brát neequiplýho PvP roguna, co by si chtěl vyzkoušet PvE.
Potřebujem lidi, co se stále věnují pve... zkus odhadnout, co se u nás dělá s nováčkama, kteří jsou v době raidu v aréně...
Lethal- Poèet pøíspìvkù : 74
Ďakujem, cenným si tvoj názor. Tak nič ďakujem aspoň za prečítanie.
P.S.: Citujem čo je napísane pod názvom Guildy: Guild forum PvE/PvP guildy Vir Aeternum na serveru Narnias.
Tak nech sa vám aj naďalej darí. Salut
P.S.: Citujem čo je napísane pod názvom Guildy: Guild forum PvE/PvP guildy Vir Aeternum na serveru Narnias.
Tak nech sa vám aj naďalej darí. Salut
Já ty stránky nedělal , ale to PvP by tam mělo být v hodně velkých závorkách. PvP si samozřejmě může chodit každý mimo raid time.
ja jsem se k prihlasce moc nevyjdroval protoze roguny si sefuje lethal a ani jim moc nerozumim
jen doplnim ze na pvp jsou docela restrikce jelikoz kazdy den je raid neni na to ani prostor a pokud nejsi k dispozici pro pve a valis areny je to smrtelne
jen doplnim ze na pvp jsou docela restrikce jelikoz kazdy den je raid neni na to ani prostor a pokud nejsi k dispozici pro pve a valis areny je to smrtelne
cobbe- Poèet pøíspìvkù : 142
I. Areny a BGcka nechodim Bg tak 4-5x za tyzden, Areny skoro vobec. Raidy beham ale o eq nerollujem ani sa nebijem ( naco doprajem ho inym nech maju radost, a vyuziju ho lepsie nez ja:) )
II. A ked aj idem BGcko tak v kazdom jednom pravidelne stretavam 2-3hracov s VA.
III. Chcel som len hrat s vami. Raidy som mal ako druhorade - taka pomoc ak by vam niekto chybal a nevedeli ste zohnat. Nikomu som nechcel brat miesto v raide ani ho v raide nahradit.
IV. Na Pve mam 3 ine 80tky, teda islo mi len o to aby som mohol s vami kopat za jeden tím a zbehnut sem tam nieco ( nie nutno raid) ale Bg alebo dung a podobne, veci for fun.
Dakujem
II. A ked aj idem BGcko tak v kazdom jednom pravidelne stretavam 2-3hracov s VA.
III. Chcel som len hrat s vami. Raidy som mal ako druhorade - taka pomoc ak by vam niekto chybal a nevedeli ste zohnat. Nikomu som nechcel brat miesto v raide ani ho v raide nahradit.
IV. Na Pve mam 3 ine 80tky, teda islo mi len o to aby som mohol s vami kopat za jeden tím a zbehnut sem tam nieco ( nie nutno raid) ale Bg alebo dung a podobne, veci for fun.
Dakujem
martin7 napsal:Na Pve mam 3 ine 80tky, teda islo mi len o to aby som mohol s vami kopat za jeden tím a zbehnut sem tam nieco ( nie nutno raid) ale Bg alebo dung a podobne, veci for fun.
Dakujem
To jsi měl říct zrovna, že rogun je alt. Ušetřil bys mi práci s psaním.
Lethal napsal:To jsi měl říct zrovna, že rogun je alt.
Ak bereš za alta char kde mam najviac odohrateho + travim najviacej casu tak ano rouge je potom moj alt a maina nemam.
Similar topics
» prihlaska hunter [NEPŘIJAT]
» gymlin pve hunter [NEPŘIJAT]
» prihlaska H paladin [NEPŘIJAT]
» Knott DK Dmg/tank [Nepřijat]
» Elein holy priest [NEPŘIJAT]
» gymlin pve hunter [NEPŘIJAT]
» prihlaska H paladin [NEPŘIJAT]
» Knott DK Dmg/tank [Nepřijat]
» Elein holy priest [NEPŘIJAT]
Strana 1 z 1