Vir Aeternum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iloch-rogue Assassination/Assassination [PŘIJAT]

+2
Hucimir
zyxel381
6 posters

Goto down

Iloch-rogue Assassination/Assassination [PŘIJAT] Empty Iloch-rogue Assassination/Assassination [PŘIJAT]

Příspěvek  zyxel381 Fri Dec 24, 2010 5:25 pm

Nick: Iloch

Class: Rogue

Talenty: Assassination/Assassination

Profese:Mining,Skining,Eng.

EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Iloch

Máš enchanty a sockety?: Bez nich by to nešlo Smile

Máš stabilní internet?:Ano

Předcházející guildy: Blood Shadoows moje doba trvání zhruba 1týden

Důvod odchodu z guildy: Příliš sem si z členy bs nerozumněl a bylo jich čím dál míň a míň

Skušenosti se svojí classou: Za rogue hraji zhruba 2,5 roku dobře se v ní vyznám jak v pvp tak v pve

Skušenosti na Raidě(wotlk):Byl jsem ve všech raidech naxx,os,eoe, ve vsech se vyznam

Proč právě Vir Aeternum: Sel jsem s par lidma od vas hc slo to dobre pekne sme pokecali rozumněl jsem si s nimi

Koho znáš v Vir Aeternum: Bohužel z nikym

Věk:16

Online omezení (kdy můžete hrát): Nemám problém jít raid do 01:00

DPS(+podložený screenem aspoň na dummech): Nemůžu podložit dps ale točim nad 3500dps.

zyxel381

Poèet pøíspìvkù : 1

Návrat nahoru Goto down

Iloch-rogue Assassination/Assassination [PŘIJAT] Empty Re: Iloch-rogue Assassination/Assassination [PŘIJAT]

Příspěvek  Hucimir Fri Dec 24, 2010 5:37 pm

Dps by mohlo byť väčšie ale ak je normálny, šancu bychmu dal. Nech neni lethalovi ssamému smutno =D

Hucimir

Poèet pøíspìvkù : 96

Návrat nahoru Goto down

Iloch-rogue Assassination/Assassination [PŘIJAT] Empty Re: Iloch-rogue Assassination/Assassination [PŘIJAT]

Příspěvek  arathorn Fri Dec 24, 2010 6:27 pm

rogunu máme iba jednu.. skúsiť to s ním môžeme

arathorn

Poèet pøíspìvkù : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Cargox Sat Dec 25, 2010 1:14 am

No sice ho neznám ale jelikož jedinou rogunu co máme je lethall a ani ten na raidech není furt taky jsem pro to sním zkusit =)

Cargox

Poèet pøíspìvkù : 9

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Lethal Sat Dec 25, 2010 1:17 pm

DPS mě ani tak nezajímá, hlavně jestli chce hrát.... Pokud jo, tak berem.

Lethal

Poèet pøíspìvkù : 74

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  arathorn Sat Dec 25, 2010 2:36 pm

tak iloch skontaktuj niekoho z nás v hre

arathorn

Poèet pøíspìvkù : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ddubajz Mon Jan 10, 2011 11:22 am

Prijat jak swina lol!

Ddubajz

Poèet pøíspìvkù : 24

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: