arcane mage :D popripadne frostfire :))
+6
Warer
Infinity
Hucimir
cobbe
Linzy
Zachyno
10 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
arcane mage :D popripadne frostfire :))
Nick :zachyno
Class: mage arcane/frostfire
Talenty:57/3/11
Profese:Ench 450 JWC 450 Mining 450
Equip:4555GS ... SP:2400 Crit:21% Haste 22.23% hit :9% myslim ze to postaci
Máš enchanty a sockety?:ano vsade ench aj socku... aj viem o nich vsetko na maga
Máš stabilní internet: hej
Předcházející guildy: Refusion,TotS
Důvod odchodu z guildy: skusil by som si poraidovat po dlhsej dobe... snad bude aj kolektiv dobry tak ako v predchadzajucich guildach
Skušenosti se svojí classou:4 roky na tomto servery este od Sargerasu... o magovi viem aj o polnoci... od zadu od predu od stredu... vsetko co sa da len pvp moc nestudujem
Skušenosti na Raidě(wotlk): Wotlk : Naxx 10/25, OS 10/25, EoE 10/25, VoA 10/25 Ulduar 10/25
Proč právě Vir Aeternum: chcem skusit guildu ktora je taka dobra ako stary Refu...
Koho znáš v Vir Aeternum: vsetkych starych Refusion hracov plus ako mala vyhra mam tam brata Numenora ... je to maly zmrd ale predsa to je brat
Věk: 18
Online omezení (kdy můžete hrát): takmer vzdy... teraz idem na rok do uSA studovat snad sa bude dat aj tam... asi ano
DPS: v naxxe cca 8000, v UD cca 5000+ , na target dummy : cca 4200+
Class: mage arcane/frostfire
Talenty:57/3/11
Profese:Ench 450 JWC 450 Mining 450
Equip:4555GS ... SP:2400 Crit:21% Haste 22.23% hit :9% myslim ze to postaci
Máš enchanty a sockety?:ano vsade ench aj socku... aj viem o nich vsetko na maga
Máš stabilní internet: hej
Předcházející guildy: Refusion,TotS
Důvod odchodu z guildy: skusil by som si poraidovat po dlhsej dobe... snad bude aj kolektiv dobry tak ako v predchadzajucich guildach
Skušenosti se svojí classou:4 roky na tomto servery este od Sargerasu... o magovi viem aj o polnoci... od zadu od predu od stredu... vsetko co sa da len pvp moc nestudujem
Skušenosti na Raidě(wotlk): Wotlk : Naxx 10/25, OS 10/25, EoE 10/25, VoA 10/25 Ulduar 10/25
Proč právě Vir Aeternum: chcem skusit guildu ktora je taka dobra ako stary Refu...
Koho znáš v Vir Aeternum: vsetkych starych Refusion hracov plus ako mala vyhra mam tam brata Numenora ... je to maly zmrd ale predsa to je brat
Věk: 18
Online omezení (kdy můžete hrát): takmer vzdy... teraz idem na rok do uSA studovat snad sa bude dat aj tam... asi ano
DPS: v naxxe cca 8000, v UD cca 5000+ , na target dummy : cca 4200+
Zachyno- Poèet pøíspìvkù : 4
Re: arcane mage :D popripadne frostfire :))
nech si zteba berie brat priklad lebo je to maly sulin iba:D
Linzy- Poèet pøíspìvkù : 45
bracha numenora?
hm to zavani protekci , nicmene prihlaska je v pohode
zajimave sledovat, ze zacatku tu z refu nikdo nechtel a postupne zajem nejak pribyva, pritom tots ma slusnou clenskou zakladnu a je tam vetsina hracu z refu takze materialu na progresu tam bude asi hodne
ten duvod odchodu jsem moc nepochopil .)
ohledne magu necham rozhodnuti na CL a GM (mage )
hm to zavani protekci , nicmene prihlaska je v pohode
zajimave sledovat, ze zacatku tu z refu nikdo nechtel a postupne zajem nejak pribyva, pritom tots ma slusnou clenskou zakladnu a je tam vetsina hracu z refu takze materialu na progresu tam bude asi hodne
ten duvod odchodu jsem moc nepochopil .)
ohledne magu necham rozhodnuti na CL a GM (mage )
cobbe- Poèet pøíspìvkù : 142
Tak "dobrú" ako Refu u nás bohužiaľ nenajdeš, ale tá nová G, tears ci ako sa volá, tej by sa Ref mohla rovnať, tak to poprípade skús tam.
Mágov je dosť, zamieta sa.
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 96
Som dost schopny mag na to aby som vam predmgoval vacsinu vasich magov a vyznam sa lepsie ako u vas vacsina... podotykam vacsina nie vsetci!.... dlho som nehral tj. asi 3 mesiac treraz som znova zacal preto bgy som si rad zaraidoval a spoznal ludi a zistil ci ste skilled alebo nie... zaujima ma vasa guilda proste
to, ci si schopny alebo nie je na posudeni nas, nie teba
tymyto recami o tom aky si mega skill sa daleko nedostanes, bohuzial(alebo nastastie) magov mame dost a nepotrebujeme tvoju urcite nezistnu pomoc
prajem vela stastia v tots
tymyto recami o tom aky si mega skill sa daleko nedostanes, bohuzial(alebo nastastie) magov mame dost a nepotrebujeme tvoju urcite nezistnu pomoc
prajem vela stastia v tots
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 6
/slap Infinity
zachyno takymito recami daleko nezajdes, mozno preto troskotaju guildy, ze si kazdy osebe mysli aky je uzasny a priotm nieje. domnievam sa ze nasich magov by si len tak lahko teda nedal , kedze su viac ako kvalitni. cauky cau
Ja vas neprehovaram a Linzy dobre vies ake mam kvality ale dal by som... ja si myslim ze ano... a nepotrebujem vas prehovarat ale ja viem pre seba ze za maga to viem... je to na vas posudenie... ked ma nechcete vas problem ja som si napisal prihlasku... takze robte si co chcete...
Zachyno napsal:Ja vas neprehovaram a Linzy dobre vies ake mam kvality ale dal by som... ja si myslim ze ano... a nepotrebujem vas prehovarat ale ja viem pre seba ze za maga to viem... je to na vas posudenie... ked ma nechcete vas problem ja som si napisal prihlasku... takze robte si co chcete...
aha takze ty k nam vlastne ani nechces, tebe to je jedno
naco nam je takyto clovek?
ako crowl si ta pekne zastava na chate si ta brani, ale tymto si to pojebal uz nadobro a reci tipu on nieje namysleny uz nebudeme brat. si si to zaklincoval
Si poriadne odvazny nato ze tvoj nick vidim teraz 1x v zivote povedat ze na isto (este s tvojim na nas primernym equipom) by si predmgoval vsetkych nasich magov medzi ktorymi sa skryvaju skillery co hraju na tomto servery 4 - 6 rokov a len za magov, tocia do 8K DPS na pohodu (ty si napisal UD okolo 5K to ta predmgujem aj ja a som retradin), tak ako kamo odprezentoval si sa pekne teda, keby si mal trochu rozumu a nezmieril sa s tym ze sme ta odmietli riesil by si to whispami osobne s hucom a mal by si o 200% vecsiu sancu ze sa sem nakoniec dostanes (i ked mozno ani to ne) ako tymto co si tu odprezentoval svoj charakter.
Warer- Poèet pøíspìvkù : 14
Hucimir napsal:Tak "dobrú" ako Refu u nás bohužiaľ nenajdeš, ale tá nová G, tears ci ako sa volá, tej by sa Ref mohla rovnať, tak to poprípade skús tam.
Tears nedavaju ani UD 25 Razora ...
Yappino- Poèet pøíspìvkù : 42
Yappino napsal:Hucimir napsal:Tak "dobrú" ako Refu u nás bohužiaľ nenajdeš, ale tá nová G, tears ci ako sa volá, tej by sa Ref mohla rovnať, tak to poprípade skús tam.
niekto tu ocividne nepochopil ze to bolo myslene ironicky
Infinity napsal:Yappino napsal:Hucimir napsal:Tak "dobrú" ako Refu u nás bohužiaľ nenajdeš, ale tá nová G, tears ci ako sa volá, tej by sa Ref mohla rovnať, tak to poprípade skús tam.
niekto tu ocividne nepochopil ze to bolo myslene ironicky
si kokot ze ? ...
Infinity napsal:Zachyno napsal:Ja vas neprehovaram a Linzy dobre vies ake mam kvality ale dal by som... ja si myslim ze ano... a nepotrebujem vas prehovarat ale ja viem pre seba ze za maga to viem... je to na vas posudenie... ked ma nechcete vas problem ja som si napisal prihlasku... takze robte si co chcete...
aha takze ty k nam vlastne ani nechces, tebe to je jedno
naco nam je takyto clovek?
Asi chce ale na prihlaske sa neprosi ne ... neserte ma uz omg. Trapne reči ...
ako vidim tak v poslednom case je na radie dost magov a aj v guilde je ich dost...cize zamna ne
a za to ze nas prirovnavasv k refusion tak to uz duplon ne...taka urazka..
Zachyno napsal:
Yetino- Poèet pøíspìvkù : 10
Yetino napsal:ako vidim tak v poslednom case je na radie dost magov a aj v guilde je ich dost...cize zamna neZachyno napsal:
bohača kebyze to nevyznie tak blbo ja ti nieco napisem ptm in game nech to tu nevypada ze tu nadavam kazdemu kto nie je ZA
No já jsem chtěl původně jen napsat, že podle přihlášky vypadáš celkem schopně, za ty roky už snad mága ovládáš a vzhledem k tomu, že jsi crowluv brácha, tak bych i protekčně přimhouřil oko a nebyl bych proti přijeti... Ale pokud by jsi chtěl pařit z USA, tak bys měl přinejmenšim astronomickej ping. Navíc mágů už máme opravdu plnej stav, takže jsem chtěl ať zavelí císař a jeho družina, což už se stalo, takže tak...
Hauron- Poèet pøíspìvkù : 16
Yetino napsal:ako vidim tak v poslednom case je na radie dost magov a aj v guilde je ich dost...cize zamna neZachyno napsal:
Yeti, tyhle řeči si nech... I se smajlikem by jsme si mohli ve VA tohle arogantni vyvyšováni nad ostatni guildy odpustit... Na to jsem byl alergickej za dob BS.
Hauron- Poèet pøíspìvkù : 16
mno uz to uzavrete , myslis ze je to vyreseno
a ty yapino se zamysli a prestan urazet vlastni cleny, kdyz nemate nic "normalnino" k tematu radeji nic nepis
a ty yapino se zamysli a prestan urazet vlastni cleny, kdyz nemate nic "normalnino" k tematu radeji nic nepis
cobbe napsal:mno uz to uzavrete , myslis ze je to vyreseno
kvoli tomute ne... zas ma naparili na guilda chate ...
stava se, ale tak mit brachu v guilde neni zle zejo, jen to nejak neklaplo
a ber to s nadhledem (vsechno)
a ber to s nadhledem (vsechno)
A áno, Infinity to povedal správne, bolo to myslené ironicky =)
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 96
Ukludnite sa... kecy ze ma predmgujete a ja vas nemaju zmysel... niektory co ma tu poznaju vedia co dokazem a ako sa vyznam.. .Hucu poznam je to znamy z wowka a pozname sa dost dlho...pozname svoje kvality... btw ano aj ja na razorovi tocim 9500 dps ked zleti dole a zapnem setko co mam... a na Vas priemerny equip...niekto ti to mozno nepovedal ale Equip sa nebere na Gearscore ale na to ako mas pospajane bonusy ake mas enchy a socky a podobne... pocet haste crit hit ... vsetko... nie GS ja som napisal prihlasku lebo tam chcem ist ale ked ste zamieetli berem to... je to Vase rozhodnutie...
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Briex-Mage PvP frost//Pve frostfire
» Cajo - mage frost/frostfire
» Krunk Mage-arcane [NEPŘIJAT]
» Effy - mage arcane/fire
» Dlazdicka-Mage
» Cajo - mage frost/frostfire
» Krunk Mage-arcane [NEPŘIJAT]
» Effy - mage arcane/fire
» Dlazdicka-Mage