Vir Aeternum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Charvii - priest, shadow/holy [PŘIJAT]

5 posters

Goto down

Charvii - priest, shadow/holy [PŘIJAT] Empty Charvii - priest, shadow/holy [PŘIJAT]

Příspěvek  Charvi22 Mon Jan 24, 2011 6:29 pm

Nick: Charvii

Class (+spec): Priest

Talenty: Shadow/Holy , eq spíše na shadow

Profese: Jewelcrafting, enchanting, tailoring, cooking

EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Charvii

Máš enchanty a sockety?: Ano, mám všude kde mít můžu Smile

Máš stabilní internet?: Ano

Předcházející guildy: Furiouz Gorilazz, Dark Stone, Refusion - guildy ještě z tbc... Na wotlku - Angels, ale to skoro nestojí za zmíňku

Důvod odchodu z guildy: Rozpad guildy. U Refusion to byla neaktivita - Přestal sem hrát úplně s příchodem wotlku. Spousta jiný práce a ze začátku mně wotlk nejak nechytl :-)

Skušenosti se svojí classou: Mám priesta už přes 3 roky tak i nšjaké ty zkušenosti budou :-)

Skušenosti na Raidě(wotlk): pouze Naxx, OS a VoA

Proč právě Vir Aeternum: Je to dobrá guilda a bude v ní určitě spousta kvalitních hráčů. Bylo mi řečeno že máte málo priestů tak sem to musel zkusit Very Happy

Koho znáš v Vir Aeternum: Nikoho konktétně, ale některý jména z VA mi něco řikaj :-)

Věk: 18

Online omezení (kdy můžete hrát): O víkendech sem celkem zatíženej. Ideální čas na raidy pro mně je ve všední dny od večera do noci

DPS(+podložený screenem aspoň na dummech)
Screen nemam ale pamatuju si OS 25 - 3,6k DPS

Charvi22

Poèet pøíspìvkù : 1

Návrat nahoru Goto down

Charvii - priest, shadow/holy [PŘIJAT] Empty Re: Charvii - priest, shadow/holy [PŘIJAT]

Příspěvek  Patricius Mon Jan 24, 2011 9:03 pm

1 prihlaska dobra
2 vek v poho
3 priestu malo
4 na zkousku proc ne

PRO
Patricius
Patricius

Poèet pøíspìvkù : 3

Návrat nahoru Goto down

Charvii - priest, shadow/holy [PŘIJAT] Empty Re: Charvii - priest, shadow/holy [PŘIJAT]

Příspěvek  cobbe Tue Jan 25, 2011 12:17 am

dneska jsi byl s nama na raidu jak se nepletu, dle me schopny priest a shadow aktivni se jeste jeden hodi, holy jsme ted vzali dva s hodne dobrym eq, tak doufam, ze chybet nebude, ale jako off spec urcite vitane!
jsem pro
cobbe
cobbe

Poèet pøíspìvkù : 142

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Hucimir Tue Jan 25, 2011 8:14 pm

Sa mne alebo nejakemu oficerovi ozvi ingame teda

Hucimir

Poèet pøíspìvkù : 96

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Phantom Thu Jan 27, 2011 1:35 am

Přijat LOCK
Phantom
Phantom

Poèet pøíspìvkù : 20

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: