Duffinek/FF/Arca/Mage
4 posters
Strana 1 z 1
Duffinek/FF/Arca/Mage
Nick: Duffinek
Class: Mage,Frost Fire,Arca off
Talenty: FF-0/53/18
Profky: Herb/ALCH/ins
Eq Armory link: GS 4451 // http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Duffinek
Enchy Socky: Sockety ano..enchy také, až na shoudy tam dodělávám Sons of Hodir.
Internet: Stabilní ano.. 8m/s speed
Guildy: SoD,Libertas (Spojená SoD a Best Way)
Důvod odchodu: Neaktivní guilda.
Skušenost a Played: Wotlk 48Dní jinak celkem 68 dní. Co se týče skušenosti tak po celou dobu wotlku hraji FF mága.
Proč právě VA?: Některé od Vás "znám" a jsou to fajn lidi.. Samozdřejmě také mě láká progress UD, který jsme my v předchozí guildě dávali pouze po Siege of UD (Achi za 1. patro clear)
Koho znám?: No takhle,už sem s pár lidmi šel např. HC Gdkp atp. Jinak se nedá říct, že bych někoho extrémě znal osobně.
Věk: 15
Online omezení: Např od 18-0:00 není problém i víc.. umím se podřídit raid time.. Jinak jde také o to, zda se druhý den něco koná či ne.., ale myslím, že bych s raid časy problém něměl..
Dps: To je různé,ale průměr mám 5k /- Screen:
Ui: Vše potřebné k raidům... Screen:
Class: Mage,Frost Fire,Arca off
Talenty: FF-0/53/18
Profky: Herb/ALCH/ins
Eq Armory link: GS 4451 // http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Duffinek
Enchy Socky: Sockety ano..enchy také, až na shoudy tam dodělávám Sons of Hodir.
Internet: Stabilní ano.. 8m/s speed
Guildy: SoD,Libertas (Spojená SoD a Best Way)
Důvod odchodu: Neaktivní guilda.
Skušenost a Played: Wotlk 48Dní jinak celkem 68 dní. Co se týče skušenosti tak po celou dobu wotlku hraji FF mága.
Proč právě VA?: Některé od Vás "znám" a jsou to fajn lidi.. Samozdřejmě také mě láká progress UD, který jsme my v předchozí guildě dávali pouze po Siege of UD (Achi za 1. patro clear)
Koho znám?: No takhle,už sem s pár lidmi šel např. HC Gdkp atp. Jinak se nedá říct, že bych někoho extrémě znal osobně.
Věk: 15
Online omezení: Např od 18-0:00 není problém i víc.. umím se podřídit raid time.. Jinak jde také o to, zda se druhý den něco koná či ne.., ale myslím, že bych s raid časy problém něměl..
Dps: To je různé,ale průměr mám 5k /- Screen:
Ui: Vše potřebné k raidům... Screen:
Naposledy upravil Duffinek dne Sat May 21, 2011 3:13 pm, celkově upraveno 1 krát
Duffinek- Poèet pøíspìvkù : 4
Editt
Editt: : Naxx/Os/EoE 10/25 Ud 10 4 Bossové,25 6 Bossů jinak taktiky umím
Re: Duffinek/FF/Arca/Mage
prihlaska dobra, ani me nenapada co bych vytkl (enchant na ramena jsi stihl sam )
ten vek by mohl byt vyssi, ale kdyz pises ze nemas problem raidovat az do pulnoci tak ok
magu mame dost, aktivita jak u koho, vetsinou jsou dva raidu a obecne spell-dgeru mame vic nez melecek na raidech
co se tyka hlavniho raidu-uld na zacatku id (streda) mame plno lidi tak, ze by ses spis nedostal nez dostal, naopak ke konci id - jiny den (hlavne k thorimovi na progres) nebo i po desate hodine je to uz slabe zase (jako kazde leto )
hodnoceni je vlastne kladne. ale prijeti necham na lidech magum vice blizkym a to hlavne gume (mage) a CL-ku
ten vek by mohl byt vyssi, ale kdyz pises ze nemas problem raidovat az do pulnoci tak ok
magu mame dost, aktivita jak u koho, vetsinou jsou dva raidu a obecne spell-dgeru mame vic nez melecek na raidech
co se tyka hlavniho raidu-uld na zacatku id (streda) mame plno lidi tak, ze by ses spis nedostal nez dostal, naopak ke konci id - jiny den (hlavne k thorimovi na progres) nebo i po desate hodine je to uz slabe zase (jako kazde leto )
hodnoceni je vlastne kladne. ale prijeti necham na lidech magum vice blizkym a to hlavne gume (mage) a CL-ku
cobbe- Poèet pøíspìvkù : 142
Duffinka už jsme u nás měli a docela rychle jsme ho i kickli... Už si nepamatujete?
Hauron- Poèet pøíspìvkù : 16
S klidným svědomím za sebe mohu říci NE.
Byl u nás ne jen jednou, ale vždy ho Scara kicknul. Na svůj equip nepředváděl relevantní výkony.
Divím se, že to zkouší znova s přihláškou.
Byl u nás ne jen jednou, ale vždy ho Scara kicknul. Na svůj equip nepředváděl relevantní výkony.
Divím se, že to zkouší znova s přihláškou.
Lethal- Poèet pøíspìvkù : 74
Re:
Opravdu? Byl jsem u vás jen jednou..a to na TBC ještě za postavu Princezna... Na Wotlku jsem byl pouze v Blood Shadows a SoD a pak Libertas (sod+best way) na začatku Wotlku měl postavu kámoš. (to sem hrál na Twinstaru) a byl to myslím, že Acer a to jestli ho měl v Va to orpavdu netuším ;-)
Jako promiň, ale kdo to má čuchat kdy kdo hraje za tvůj char? A pochybuju, že s tím měl co společného Acer, se kterým se tehdejší CL Scarabeuss znal poměrně dobře. Tuším, že jsi byl jednou kicknut pro neschopnost, potom tě navzdory nesouhlasu CL znova někdo nabral a následně znovu kick. Píšu tebe, ale myslím tvůj char. Pokud jsi za něj nehrál ty, poděkuj tomu, kdo ti tu udělal reklamu.
/Edit
Ta jsem teď mluvil se Scarou a víceméně potvrdil to, co jsem zde napsal... ještě přidal to, že AFKoval a že za mága prostě neumí.
Myslím, že je to vyřešený ne?
/Edit
Ta jsem teď mluvil se Scarou a víceméně potvrdil to, co jsem zde napsal... ještě přidal to, že AFKoval a že za mága prostě neumí.
Myslím, že je to vyřešený ne?
Lethal- Poèet pøíspìvkù : 74
Jasně, k tomu, že nevím o co jde.. tak jo... ještě přidal to, že AFKoval a že za mága prostě neumí. Optej se kohokoliv a ten ti potvrdí, to, že je to kravina .. Nicméně je to už jedno... a asi to můžeme uzavřít.. Já už mám své místo jinde a tak už je to jedno.. Mějte se ;-)
Similar topics
» Dlazdicka-Mage
» Krunk-Mage
» Krunk Mage-arcane [NEPŘIJAT]
» Effy - mage arcane/fire
» Briex-Mage PvP frost//Pve frostfire
» Krunk-Mage
» Krunk Mage-arcane [NEPŘIJAT]
» Effy - mage arcane/fire
» Briex-Mage PvP frost//Pve frostfire
Strana 1 z 1