Hiyron - demo lock
+4
kimaera
Hucimir
Nirrty
Hiyron
8 posters
Strana 1 z 1
Hiyron - demo lock
Nick: Hiyron
Class (+spec): Warlock (demonology)
Talenty: 0/56/15
Profese: lw/tail/jwc
EQUIP a LINK NA ARMORY! : arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Hiyron
Máš enchanty a sockety?: ano
Máš stabilní internet?: ano
Předcházející guildy: WoD, BS
Důvod odchodu z guildy: malo lidi => pve neaktivita
Skušenosti se svojí classou: 4 roky +
Skušenosti na Raidě(wotlk): vsechno, co bylo otevrene v dobe meho presunu na offi (Vanoce 2010)
Proč právě Vir Aeternum: kdyby se me Huca nezeptal, nikdam bych prihlasku nepodaval
Koho znáš v Vir Aeternum: vsechny, kteri pobyvali v BS popr. WoD
Věk: 21
Online omezení (kdy můžete hrát): pokud nemam praci, muzu bejt online
DPS(+podložený screenem aspoň na dummech) neco pres 5k na dummym (sem lenivej to screenovat, snad mi budete verit )
Tvoje UI: zminim jen par addonu: bartender, event alerter, button timers, xperl, atd...
Tuhle přihlášku sem si podal kvůli Hucovi, kterej se mě zeptal. Kdyby to neudělal, zustávám v BS jakožto neaktivní pvečkař na pokec s Whitewollfem. Rozhodně mě nezajímá equip, jen chci pomoct s progressem, kdyby někdo neměl čas. Rozhodně se nebudu tlačit do raidu, aby se tam někdo aktivní nedostal.
-hawk-
Class (+spec): Warlock (demonology)
Talenty: 0/56/15
Profese: lw/tail/jwc
EQUIP a LINK NA ARMORY! : arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&n=Hiyron
Máš enchanty a sockety?: ano
Máš stabilní internet?: ano
Předcházející guildy: WoD, BS
Důvod odchodu z guildy: malo lidi => pve neaktivita
Skušenosti se svojí classou: 4 roky +
Skušenosti na Raidě(wotlk): vsechno, co bylo otevrene v dobe meho presunu na offi (Vanoce 2010)
Proč právě Vir Aeternum: kdyby se me Huca nezeptal, nikdam bych prihlasku nepodaval
Koho znáš v Vir Aeternum: vsechny, kteri pobyvali v BS popr. WoD
Věk: 21
Online omezení (kdy můžete hrát): pokud nemam praci, muzu bejt online
DPS(+podložený screenem aspoň na dummech) neco pres 5k na dummym (sem lenivej to screenovat, snad mi budete verit )
Tvoje UI: zminim jen par addonu: bartender, event alerter, button timers, xperl, atd...
Tuhle přihlášku sem si podal kvůli Hucovi, kterej se mě zeptal. Kdyby to neudělal, zustávám v BS jakožto neaktivní pvečkař na pokec s Whitewollfem. Rozhodně mě nezajímá equip, jen chci pomoct s progressem, kdyby někdo neměl čas. Rozhodně se nebudu tlačit do raidu, aby se tam někdo aktivní nedostal.
-hawk-
Hiyron- Poèet pøíspìvkù : 1
Re: Hiyron - demo lock
myslim, že neni absolutně co řešit locků je málo, sem určitě pro
Nirrty- Poèet pøíspìvkù : 23
A tak to i je Hyiron.
Mňa by tešilo veľmi, keby s nami môžeš a chceš chodiť. Ak ťa ešte troška láka PvE, tak si som istý, že si u nás nájdeš miesto a snáď sa ti bude páčiť, ak nie, vždy môžeš ísť kam chceš.
A samozrejme, aby Whitovi nebolo samému tak smutno, môžeš si ho vziať so sebou. S tým ale, že je u nás hunterov požehnano teraz, takže by musel rátať s tým, že pri skladaní raidu by dostali prednosť, avšak miesta sa uvoľňujú vždy, pretože hráči majú i iné povinnosti (potešenia).
Mňa by tešilo veľmi, keby s nami môžeš a chceš chodiť. Ak ťa ešte troška láka PvE, tak si som istý, že si u nás nájdeš miesto a snáď sa ti bude páčiť, ak nie, vždy môžeš ísť kam chceš.
A samozrejme, aby Whitovi nebolo samému tak smutno, môžeš si ho vziať so sebou. S tým ale, že je u nás hunterov požehnano teraz, takže by musel rátať s tým, že pri skladaní raidu by dostali prednosť, avšak miesta sa uvoľňujú vždy, pretože hráči majú i iné povinnosti (potešenia).
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 96
ja som urcite za..demo lock je potrebny ..zvlast teraz ked ja na dlhsiu dobu zmiznem a nirrty v demo lami
kimaera- Poèet pøíspìvkù : 10
Nepoznam tak budem verit hucovmu a kimiho usudku. Takze Ano.
Elli- Poèet pøíspìvkù : 17
jednoznacne ano nieje co riesit:)
Linzy- Poèet pøíspìvkù : 45
rychlost tvych reakcí je obdivuhodna
cobbe- Poèet pøíspìvkù : 142
ty geno bol som dva tyzdne prec:D
Linzy- Poèet pøíspìvkù : 45
jeste ze se mas na co vymluvit