Kammala/DK [Přijat]
+2
arathorn
kamala
6 posters
Strana 1 z 1
Kammala/DK [Přijat]
Nick- Kammala
class- DK main spec frost DPS off spec tank blood!!!!! geer jak na main spec a off spec úroven nax 25ky dps 4275gs tank 4149gs
Talenty- frost dps 0/53/18 blood tank 56/10/5
Profese- inskripce 450 ,herbalizmus 450
Máš enchanty a sockety? to je samozřejmostí :-)
Máš stabiní internet: ano občas to spadne ale komu ne? :-) na raidu mě to este nespadlo krom pádů serveru:)
Předcházjící guildy- FI,conspiraci
Důvod odchodu z guildy- odchod z FI rozpad guildy, spár lidmy jsme založili novou guildu --) conspiraci-bohužel jsem musel nedobrovolně odejít náš provider měnil IP adresy a ty nové byli na narn locknuté takže sem se nemohl na narn cca 2měsíce lognout !! poslano hodně mailů martinusovy po delší době odblokováno !! do conspiraci už bych nešel trošku se tam pozměnilo vedení ,, viz např santamonica-nick ve hře jinac je to GM kira !! a už tam maj prej i 2he GMko no je to jejich věc ale kdysi to krytyzovali u BS a tedkon to sami dělají :-) no nic to už by asi stačilo.
Skušenosti se svojí clas- 3roky hravám na OG, za DK hraji cca rok na 25 raidech sem býval do 1-8misto v dps jak na jakém bosovy
Skušenosti na raidě(wotlk)- nax,os,eoe, na narnu down , pak sem hraval na ofi tam tam mam progresnuté jen ICC až na litche all down :-) a pak cata.-)
realm: Drakthul horda nick Kamalla-hunter :-)
Proč právě Vir Aeternum- guilda fungující už dlouhou dobu s lidma co umí progresovat uměli to na TBC a daváte to i na WOTLK
Koho znáš z Vir Aeternum- Drakoman a pak este pár lidí jen si zrovna nevybavuji nicky :-)
Věk- 22
Online omezení- chodím do práce a chodím pátky jsi dat trošku do trumpety:-) (no prostě kalíme od rána do rána) :-) skoro no ale na dopředu planované raidy jsi čas udělám samozřejmě když budu on tak i ty neplánované !! myslím že stímto by problém být neměl
používám pár adonů :-) např omen,deadly boss mod atd
děkuji vám za přečtení a přeji všem příjemné hraní na OG a těším se na spolupráci s vámy pokud mě přijmete :-)
S pozdravem hráč - kamala
class- DK main spec frost DPS off spec tank blood!!!!! geer jak na main spec a off spec úroven nax 25ky dps 4275gs tank 4149gs
Talenty- frost dps 0/53/18 blood tank 56/10/5
Profese- inskripce 450 ,herbalizmus 450
Máš enchanty a sockety? to je samozřejmostí :-)
Máš stabiní internet: ano občas to spadne ale komu ne? :-) na raidu mě to este nespadlo krom pádů serveru:)
Předcházjící guildy- FI,conspiraci
Důvod odchodu z guildy- odchod z FI rozpad guildy, spár lidmy jsme založili novou guildu --) conspiraci-bohužel jsem musel nedobrovolně odejít náš provider měnil IP adresy a ty nové byli na narn locknuté takže sem se nemohl na narn cca 2měsíce lognout !! poslano hodně mailů martinusovy po delší době odblokováno !! do conspiraci už bych nešel trošku se tam pozměnilo vedení ,, viz např santamonica-nick ve hře jinac je to GM kira !! a už tam maj prej i 2he GMko no je to jejich věc ale kdysi to krytyzovali u BS a tedkon to sami dělají :-) no nic to už by asi stačilo.
Skušenosti se svojí clas- 3roky hravám na OG, za DK hraji cca rok na 25 raidech sem býval do 1-8misto v dps jak na jakém bosovy
Skušenosti na raidě(wotlk)- nax,os,eoe, na narnu down , pak sem hraval na ofi tam tam mam progresnuté jen ICC až na litche all down :-) a pak cata.-)
realm: Drakthul horda nick Kamalla-hunter :-)
Proč právě Vir Aeternum- guilda fungující už dlouhou dobu s lidma co umí progresovat uměli to na TBC a daváte to i na WOTLK
Koho znáš z Vir Aeternum- Drakoman a pak este pár lidí jen si zrovna nevybavuji nicky :-)
Věk- 22
Online omezení- chodím do práce a chodím pátky jsi dat trošku do trumpety:-) (no prostě kalíme od rána do rána) :-) skoro no ale na dopředu planované raidy jsi čas udělám samozřejmě když budu on tak i ty neplánované !! myslím že stímto by problém být neměl
používám pár adonů :-) např omen,deadly boss mod atd
děkuji vám za přečtení a přeji všem příjemné hraní na OG a těším se na spolupráci s vámy pokud mě přijmete :-)
S pozdravem hráč - kamala
kamala- Poèet pøíspìvkù : 1
Re: Kammala/DK [Přijat]
podľa mňa dmg dk je dosť.. tank: winn a bio ale nejak ich nevidím online často teraz
arathorn- Poèet pøíspìvkù : 28
Ked si zhrnieme dmg dk tak je to ara (ty) a forsaekan, pardon ak som na niekoho zabudol.
Len to som chcel, mozno je dk aj potrebne, ak vie dmgovat.
Len to som chcel, mozno je dk aj potrebne, ak vie dmgovat.
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 96
tak oukej... každí druhí týždeň mám poobednú.. ale keď budem môcť raid tak sa oni dvaja dohodnú ktorý z nich pôjde.. 3xdmg dk je myslím že veľa na raide
Nedavno nebyl na raidu ani jeden DK. Winna často nevídám, Bio taky chodí jak do kostela, Ara je Ara takže minimálně bych prubnul na zkoušku.
Ale ten pravopis chlape...
Lethal- Poèet pøíspìvkù : 74
hm, tezko rict, na raidech ted byva nejvic forsaken + nekdo dalsi - ara malo, winn jde do dmg nove, tezko hodnotit, jedna konkurence navic by se snesla takze za me na zkousku ano, ikdyz tech melecek zacina byt vic nez je zdravo pokud ukaze, ze umi a bude aktivni tak tu sance je
cobbe- Poèet pøíspìvkù : 142
Lethal napsal:Nedavno nebyl na raidu ani jeden DK. Winna často nevídám, Bio taky chodí jak do kostela, Ara je Ara takže minimálně bych prubnul na zkoušku.
Ara alespon chodi do toho kostela...
Ddubajz- Poèet pøíspìvkù : 24
Včera UD opět ani jedno DéKáčko...
Lethal- Poèet pøíspìvkù : 74
kammala ozvi sa mi v hre prosím
Similar topics
» Kačééééér :-* [PŘIJAT]
» chanpions, hunter [PŘIJAT]